5-6 kişi var burada hep birbirini kolluyor
neden alınmaz garanti + imei yok hadi garantisini geçtim imei attırırsın sonra gün gelir patlar pasaportu olan birine yalvarman gerekir falan filan ama daha ucuzunu bulurum link atarım buraya
Kolluyor derken? Ne yani haksız yapılan bir eleştiri (ki bu eleştiri boyutunu aşmış suçlamaya varmış) için yapılan eleştirinin haksız olduğunu göstermek ne zamandır kollamak oldu? Adam her fırsatta Mi4C için tasarım anlamında cihazın kötü olduğunu dile getirmişken şimdi sanki cihazı sattığı kişiyi kandırmış gibi bir duruma düşürülmesi haksızlık değil mi? Cihazı alan kişi aldığı cihazı bilmeden mi alıyor? Böyle alıyorsa kimse kusura bakmasın, bu alan kişinin cahilliğidir. Ne aldığını bilip bilmemek, alan kişinin sorumluluğundadır, satan kişinin değil.
Ben de
ByKatre 'den bu telefonu alacaktım. Sonra bir arkadaşım telefonu çok beğenmişti, eline sadece 1 tane geleceği için kıramadım ve ona aldık. Üstelik 1070 TL' ya. Çünkü o zamanlar fiyatı buydu hatta daha yüksekti. Cihaz gelince elime aldığımda soğudum cihazdan. Ancak arkadaşımın o kadar hoşuna gittiki hergün bana Çetin abi iyiki bunu aldırdın bana diye memnuniyetini dile getiriyor. Bu yüzden tasarım görecelidir diyorum. Cihazı bu haliyle çok beğenen bir sürü insan var. Ben de daha sonra Mi4 aldım. Ne yani eğer o zaman kendime alsaydım, cihazı beğenmediğim için tutup
ByKatre için ağzıma gelenleri mi yazacaktım? Ne münasebet? Burada isimlerin önemi yok. Bu ByKatre olur, Orkun olur, Selduman olur. Ne farkeder?
Özellikle son zamanlarda bizlere karşı garip bir tutum içindesiniz. Ne yaptık ta böyle bir tutum içine girdiniz anlam veremiyorum. İstediğiniz fiyatlara, istediğiniz şartlara uygun bir cihaz alamıyorsunuz diye niçin bizi suçluyorsunuz? Xiaomi Türkiye'ye gelmiyor diye bizim suçumuz ne? Xiaomi ithalat için gerekli evrakları vermiyor diye bizim suçumuz ne? BTK, cihazların ithaline izin vermiyor diye bizim suçumuz ne? Her fırsatta garantili, imei kayıtlı cihaz getiremiyoruz diye bizi suçluyorsunuz.
Aylardır bu forumun bir üyesisiniz. Yazılanları siz de takip ediyorsunuz. Türkiye'de satılmayan bir markadan konuşuyoruz. Bu durumda halen daha neyin garantisini konuşuyorsunuz? Size kimse zorla cihaz satmaya uğraşmıyor. İllaki garantili olacak, imei kaydı resmi olarak yapılmış olacak diyorsanız da bu şekilde cihazlar gelene kadar bekleyeceksiniz. Gelir yada gelmez orası artık sizin sorununuz. Ben 6 senedir Türkiye'de Apple ve LG haricinde hiçbir markanın garantisine güvenmiyorum. Bunun öncesinde ağzım Telpa'dan yana 3 kere fena şekilde yandı. Delta'ya da güvenmiyorum. Mi4'ü alırken de garantisi yokmuş gibi aldım. Çünkü Allah'a şükür okuma yazmam var ve yazılanları, çizilenleri, yapılan şikayetleri okuyup anlayabiliyorum. Buna rağmen aldıysam artık bu beni bağlar. Satan kişiyi bağlamaz. Çünkü satan kişi cihazın Delta garantili olduğunu bas bas bağırıyor.
Mi5'i de çok daha ucuza hatta geliş maliyetine kendi arkadaşlarımdan almak varken, bekleyemediğim için forumdan
selduman adlı üyemizin ilanına istinaden gidip ondan aldım. O zamanki şartlarda en uygun fiyata aldığım halde şimdi 200TL daha ucuza alabilmeniz mümkün hale geldi. Ne yapayım, şimdi aldığım arkadaşı kazıkçı diye mi ilan edeyim? Böyle saçmalık olur mu?
Garanti benim umurumda değil. Çünkü biliyorum ki garanti hizmeti veren firmalar maalesef cihaz arızalarını hep kullanıcıya yıkmanın derdindeler. Telpa bile böyle davranıyorsa Delta ne yapsın?
Daha ucuzunu bulur linki atarım diyorsunuz. Bugüne kadar ne forum yönetiminden ne de burada 5-6 kişi birbirini kolluyor diye suçladığınız kişilerden buna engel olan oldu mu?
İmei olayında ise oldukça bilinçsizce yazmışsınız. Bunca zamandır burada, bu konuda birşeyler öğrenmediyseniz yazacak birşey yok.
Lütfen ama lütfen birilerini suçlarken, itham ederken ne yazdığınızı bilerek yazın. Bunları sadece sizin için değil, herkes için yazıyorum.
Sent from my MI PAD using Tapatalk