Satış Dikkat!! En Ucuz Xiaomi mi5 Nerden Alınır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
semersten daha ucuza mi5 bulunabilir amma büyüttünüz arkadaş mitr garantili getirsin hele bi kere bakalım alır mıyız almaz mıyız ona göre düşünürüz ama şu an bu telefon ne semersten ne de başka bi yerden alınmaz
Size göre alınmaz. ;)

Ottway

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
Mi6 64
Konular
65
bende 128gb beyaz mi5 aldım. 1850 liraya. fiyat gayet normal bence.. kimse kimsenin satışını baltalayamaz.

eren2535

Canım kızım
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
aydın
Cihazım
xiaomi mi8
Meslek
matbaa
Konular
3

Yarın Büyük Gün:

Güncelleme Alacak Cihazlar:
Xiaomi Mi 2/2S, Mi 3, Mi 4, Mi 4c, Mi 4S, Mi 5, Mi Max, Mi Note, Mi Note Pro
Redmi 1, Redmi 1S, Redmi 2, Redmi 2A, Redmi 2 Prime, Redmi 3
Redmi Note 3G, Redmi Note 4G, Redmi Note Prime, Redmi Note 2, Redmi Note 3 MTK, Redmi Note 3 Qualcomm

semersten daha ucuza mi5 bulunabilir amma büyüttünüz arkadaş mitr garantili getirsin hele bi kere bakalım alır mıyız almaz mıyız ona göre düşünürüz ama şu an bu telefon ne semersten ne de başka bi yerden alınmaz
neden

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Bunu burada yazmamıştık ki? :) Mi4 fiyatı itibari ile en uygun tercih diyorum ben. 760 liraya Türkiye garantilisini 650 civarına ise yurtdışından getirenler ile mümkün. Mi4c'yi almıyorum çünkü gerçekten çok basit bir cihaz.

eren2535

Canım kızım
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
aydın
Cihazım
xiaomi mi8
Meslek
matbaa
Konular
3
Bunu burada yazmamıştık ki? :) Mi4 fiyatı itibari ile en uygun tercih diyorum ben. 760 liraya Türkiye garantilisini 650 civarına ise yurtdışından getirenler ile mümkün. Mi4c'yi almıyorum çünkü gerçekten çok basit bir cihaz.
Yanlışlık olmuş hocam çok özür dilerim

tr06

m!u!
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tr
Cihazım
discovery
Konular
36
"Çok basit" diyerek küçümsediğiniz ve satışa çıkarmış olduğunuz mi4c'nizi sattınız mı? Sattıysanız, mi4c hakkındaki bu görüşünüzü satmadan önce de yapar mıydınız?

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
"Çok basit" diyerek küçümsediğiniz ve satışa çıkarmış olduğunuz mi4c'nizi sattınız mı? Sattıysanız, mi4c hakkındaki bu görüşünüzü satmadan önce de yapar mıydınız?
Niye yapmayım ki? Konuda altında sordular Mi4'mü, Mi4c'mi diye? Orda zaten bu düşüncemi belirttim. Ki forumda az çok beni tanıyan herkes Mi4c'nin tasarımı hakkındaki düşüncemi bilir.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
ByKatre arkadaşımız aldığı ilk günden beri zaten hem kamera olarak hem tasarım olarak cihaz hakkındaki düşüncelerini her zaman dile getirmiştir. Her yeri geldiğinde Mi4 ve Mi4C arasında tercihinin Mi4 olduğunu dile getirmiştir. Ancak Mi4C'nin asla kullanılamaz bir cihaz olduğunu da söylememiştir. Tasarım, görecelidir, herkese göre değişir. Mesela ben de hiç beğenmediğim halde, arkadaşım çok beğeniyor ve şu anda çok severek kullanıp böyle bir telefon aldırdığım için bana hergün dua ediyor. Yani cihaz kötü değil ki. Bu sadece 2 cihaz arasında bir tercih meselesi. Mi4S yerine bile Mi4 tercih eden birçok kişi de var forumda. Bu Mi4 ile alakalı bir durum. Cihazı öyle bir yapmışlar ki 2 sene sonra bile bu kadar sevilebiliyor ve yeni çıkartılan cihazlara tercih edilebiliyor.
Niçin böyle birşey yazma gereği duydunuz?

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt