Satış Dikkat!! En Ucuz Xiaomi mi5 Nerden Alınır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gencsezar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mirkelam
Cihazım
samsung s5
Konular
4
s.a arkadaşlar bu açıklamayı "chatin_62" den aldığım destekle yapıyorum. Arkadaşımız saolsun bana ucuz satıcıyı açıklada bizde diğerleride görelim diyerek önümü açtı tşkr ediyorum kendisine. Ben bu forma Xiaomi mi5 almak için girdim ve x adlı kişinden fiyat araştırması yapmadan 1700tl ye telefonu aldım.Aynı gün formda gezerken fiyatların standart olmadığını ve herkesin tutturabildiği fiyata sattığını gördüm ki ben daha ogün yani pazar günü üye olmuştum ve formu tanımıyordum. Bi hevesle acele ettik aldım stoklarda yok son kez getirtecez dedikleri için. Bende araştırmaya başladım kim ne kadara satıyor ve ne kadar güvenilir diye. Bu markayı çinden bizzat getirten 2 satıcıya ulaştım. Kendileri getirtip sattıkları için doğal olarak daha ucuza satıyorlar. Peki güvenilir mi diye araştırdım ki bugün 1. sini açıklayacağım satıcının herkesten daha güvenilir olduğunu anlayacaksınız. bu işi bizzat yapıyor. Buradaki arkadaşların da bazıları oradan telefonu alıp bu formda üzerine kar koyarak satıyorlar ki buna ben dahil kimsenin bişey diyeceği yok ki semers'e de bu durumu söylediğimde onların kendi kararıdır biz onlara satıyoruz onlarda ister satar ister kullanır karışamayız dediler. İsterseniz sizde çok uygun fiyata xiaomi mi5 ve diğer ürünlerini adresi, 0537 xxx xx xx telefonundan veya xxxxxxx@gmail.com mailiyle onlara ulaşıp alabilirsiniz. Şöyle bi güzelliği var stokta kalmadı diye bi durum yok zannediyorum. Bu markayı bizzat getirten 2. satıcıyıda yarın açıklayacağım ki bu konu arada kaynamasın herkes okuyabilsin.

Yönetici Notu : Konu içerisinde hatalı verilen bilgiler yanlış anlaşılmaya neden olmaması için yeniden düzenlenmiştir.

Moderatör tarafında düzenlendi:

osos11

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
OnePlus 5
Konular
14
Telefon numaralarını kaldıracaklarından alıntı yapmıyorum. Xiaomi Mİ5 için durum ne bilmiyorum ancak diğer modeller için kesinlikle böyle değil!
gencsezar

casshern

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlut
Cihazım
Mi Note Pro
Konular
6
Hocam bildiğim kadarıyla semersde bu urun yok stokda bile değilken siz nasıl buradan alabilirsiniz diye yazdiniz onu anlamadım
- Semers satışa başlasa inanın buranın alışveriş bölümünde ilanı olur.
-Telefonda tek IMEI var semers resmi yoldan getirtemez. Global surumun çıkması gerekli

MI NOTE Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gencsezar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mirkelam
Cihazım
samsung s5
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
semers resmi olarak getiriyor demedim. ama istersen saat 10 dan sonra semersi arayıp olup olmadığı sor çünkü ben 2 sefer arayıp görüştüm hatta scroldan ilkay abide ordan aldığını youtube kanallarındaki mi5 incelemesinin yorumunda belirtti.

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Ya kusura bakmayın ama yazmadan edemeyeceğim. Semers dediğiniz kim ya? Semers, benim her gün görüştüğüm enesaydin00 hocamın ta kendisi. Şimdi siz diyorsunuz ki yöneticiler burdan alıp satıyor. Zaten bu adamlar da bu forumun yöneticisi, ekibi, satış departmanı. Bu arada bizim ordan alıp sattığımızı nereden çıkardınız? Ki İlkay beyin aldığı ilk gelen 3 tane 32GB beyaz Mi5'den bir tanesi. Diğer gelecek olanlar daha gelmedi ki onlardan temin edip satalım? Ki Semers daha 64 ve 128'i hiç getirmedi. Yani sanki Semers forumdan çok bağımsız bir firma da... Siz keşfedip insanları aydınlatmışsınız. Gerçekten tebrikler...

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
gencsezar elmaslarla armutları o kadar birbiriyle karıştırmışsınız ki tam bir çorba yapmışsınız.
1.si Semers cihazları resmi olarak getiremiyor. Bu nedenle imei kaydı, garanti v.s. olmadığı için ve Xiaomi ürünlerini en uygun fiyata satmayı kendilerine ilke edindikleri için piyasanın en uygun fiyatına satışa başlayacaklar. Cihazlar sanıyorum pazartesi günü itibariyle satışa çıkacak. Yani şu anda satışta değil.
2.olarak Scroll'a gönderilen telefon örnek olarak getirilen telefonlardan bir tanesi. Satışa sunulan daha doğrusu henüz sunulamayan telefonlardan değil.
3.sü burada yönetimden hiçkimse onlardan telefon alıp satmıyor. Olmayan telefonlar nasıl alınıp satılacak? casibao arkadaşımız bir duyuru yapıp hangi modellerin ne zaman piyasaya sunulacağını yazdı. Onlardan alınıp satılan telefonlar marketimizde satılan telefonlardır. Örneğin Mi4'ler. Ki yine Semers'in satış yaptığı tüm alışveriş sitelerinden daha düşük fiyatlara satıldı burada.
4.sü burada satışı yapılan cihazlar, yönetimden olsun yada normal üye olsun, satan kişilerin kendi imkanlarıyla edinip yani ya kendileri yurtdışından getiren/getirten ya Xseller yada onun gibi kişilerden satın alan kişiler.
Herşeyi bir kenara bırakın, kafanızı yormaya çalışsanız Semers'in Mi5 haricinde bir cihaz getirmediği halde satış yapan arkadaşlarım Mi4C, Mi4S, Redmi Note serileri v.s. cihazlarını da nasıl temin ettiklerini tahmin edebilirdiniz.
Şimdi oturup düşünün ve bunca kişinin hakkına nasıl girdiğinizi görün.
Son olarak ben telefonu 1750TL iken satın aldım. Şimdi kendi arkadaşım aynı telefonu 1500'e satacak. Ne yapayım aldığım adamı yerin dibine mi sokayım? Böyle saçma şey olur mu? Allah beynimizi bize düşünelim diye vermiş.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eren2535

Canım kızım
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
aydın
Cihazım
xiaomi mi8
Meslek
matbaa
Konular
3
Gencsezar ne içiyon kardaş sen
söyle de ramazandan sonra bizde içek
sende sende biraz kıskançlık var sanki
Konuştukça batıyorsun

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
s.a arkadaşlar bu açıklamayı "chatin_62" den aldığım destekle yapıyorum. Arkadaşımız saolsun bana ucuz satıcıyı açıklada bizde diğerleride görelim diyerek önümü açtı tşkr ediyorum kendisine. Ben bu forma Xiaomi mi5 almak için girdim ve x adlı kişinden fiyat araştırması yapmadan 1700tl ye telefonu aldım.Aynı gün formda gezerken fiyatların standart olmadığını ve herkesin tutturabildiği fiyata sattığını gördüm ki ben daha ogün yani pazar günü üye olmuştum ve formu tanımıyordum. Bi hevesle acele ettik aldım stoklarda yok son kez getirtecez dedikleri için. Bende araştırmaya başladım kim ne kadara satıyor ve ne kadar güvenilir diye. Bu markayı çinden bizzat getirten 2 satıcıya ulaştım. Kendileri getirtip sattıkları için doğal olarak daha ucuza satıyorlar. Peki güvenilir mi diye araştırdım ki bugün 1. sini açıklayacağım satıcının herkesten daha güvenilir olduğunu anlayacaksınız. Arkadaşlar buradaki yöneticilerinde çalıştığı bi şirket olan bu işi bizzat yapıyor. Bu formla semers aynı fakat aradaki fark semerste ki satıcılar üst düzey yöneticiler ve telefonu bizzat getirtiyorlar. Buradaki arkadaşlarda oradan telefonu alıp bu formda üzerine kar koyarak satıyorlar ki buna ben dahil kimsenin bişey diyeceği yok ki semers'e de bu durumu söylediğimde onların kendi kararıdır biz onlara satıyoruz onlarda ister satar ister kullanır karışamayız dediler. İsterseniz sizde çok uygun fiyata xiaomi mi5 ve diğer ürünlerini adresi, 0537 xxx xx xx telefonundan veya xxxxxxxx@gmail.com mailiyle onlara ulaşıp alabilirsiniz. Şöyle bi güzelliği var stokta kalmadı diye bi durum yok zannediyorum. Bu markayı bizzat getirten 2. satıcıyıda yarın açıklayacağım ki bu konu arada kaynamasın herkes okuyabilsin.

İlk mesajda hatalı ve yanlış yazılmış olan bilgiler yeniden düzenlenmiş, kişisel bilgi içeren bölümler gizlenmiştir. Orijinal mesajı okumak isteyenler için bu mesaj konu altına eklenmiştir.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hazır yeri gelmişken bir defa daha açıklayalım. Semers Xiaomi ürünlerini ülkemize getiren ilk şirketlerden biridir. orijinal ürünleri oldukça uygun fiyatlardan getirip satmaktadır. Aynı zamanda marketimizde satılan ürünlerin pek çoğunun resmi tedarikçisidir ancak sitemiz ve forumumuz bu şirkete ait değildir. Bizler öncelikli olarak fan sitesiyiz dolayısıyla bizim önceliğimiz ticari kar elde etmek değil üyelerimize mümkün olan en iyi hizmetin sunulması ve sorunlarının çözülmesidir.

Bu konu içerisinde bahsedilen cihazlar semers tarafından getirilecek ve resmi kayıt yapılmadan satılacaktır. Bu cihazların sitemiz ile her hangi bir bağlantısı bulunmamaktadır. Forumumuz alışveriş bölümü içerisinde tüm üyelerimiz kendilerine ait ürünleri satabilmektedirler. Semers'in getireceği bu cihazlar da aynı şekilde satılacaktır.

MIUI Türkiye olarak tarafımızdan satılan ürünlerin tamamı resmi yollarla ithal edilmiş, faturası kesilerek 2 yıl garantili olarak satılmaktadır. Bu ürünlere http://market.miuiturkiye.net/ adresinden ulaşabilirsiniz. Forumumuz alışveriş başlığı altında bulunan ürünler ise kişilerin bireysel olarak sattığı ürünlerdir ve sitemizin kurumsal yapısıyla her hangi bir ilgisi bulunmamaktadır.

ve son olarak bu durum defalarca dile getirilmesine rağmen ısrarla aksini söyleyen kişileri her gün takip etmemiz, yazdıkları yanlışları düzeltmeye çalışmamız pek çok kullanıcımıza asli görevimiz olan yardımlarımızı engelleyecek bir hal aldı. Dolayısıyla artık yazılanları düzeltmek yerine mesajları silmek ve yazarların yazmasını engellemek yöneticilerimizin görevlerini yerine getirebilmelerini sağlamak adına zaruri hale geldi. Bu nedenle eğer ki benzer bir mesaj yazmışsanız, "neden banlandım?" "mesajımı neden sildiniz?" tarzı soruları sormak yerine forumu okuduktan sonra mesaj yazmanızı tavsiye ederim.

Orkun

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Orkun
Cihazım
Mi5
Meslek
öğrenci
Konular
14
semersten daha ucuza mi5 bulunabilir amma büyüttünüz arkadaş mitr garantili getirsin hele bi kere bakalım alır mıyız almaz mıyız ona göre düşünürüz ama şu an bu telefon ne semersten ne de başka bi yerden alınmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt