- Adım
- mirkelam
- Cihazım
- samsung s5
- Konular
- 4
s.a arkadaşlar bu açıklamayı "chatin_62" den aldığım destekle yapıyorum. Arkadaşımız saolsun bana ucuz satıcıyı açıklada bizde diğerleride görelim diyerek önümü açtı tşkr ediyorum kendisine. Ben bu forma Xiaomi mi5 almak için girdim ve x adlı kişinden fiyat araştırması yapmadan 1700tl ye telefonu aldım.Aynı gün formda gezerken fiyatların standart olmadığını ve herkesin tutturabildiği fiyata sattığını gördüm ki ben daha ogün yani pazar günü üye olmuştum ve formu tanımıyordum. Bi hevesle acele ettik aldım stoklarda yok son kez getirtecez dedikleri için. Bende araştırmaya başladım kim ne kadara satıyor ve ne kadar güvenilir diye. Bu markayı çinden bizzat getirten 2 satıcıya ulaştım. Kendileri getirtip sattıkları için doğal olarak daha ucuza satıyorlar. Peki güvenilir mi diye araştırdım ki bugün 1. sini açıklayacağım satıcının herkesten daha güvenilir olduğunu anlayacaksınız.
Yönetici Notu : Konu içerisinde hatalı verilen bilgiler yanlış anlaşılmaya neden olmaması için yeniden düzenlenmiştir.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bu işi bizzat yapıyor. Buradaki arkadaşların da bazıları oradan telefonu alıp bu formda üzerine kar koyarak satıyorlar ki buna ben dahil kimsenin bişey diyeceği yok ki semers'e de bu durumu söylediğimde onların kendi kararıdır biz onlara satıyoruz onlarda ister satar ister kullanır karışamayız dediler. İsterseniz sizde çok uygun fiyata xiaomi mi5 ve diğer ürünlerini
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
adresi, 0537 xxx xx xx telefonundan veya xxxxxxx@gmail.com mailiyle onlara ulaşıp alabilirsiniz. Şöyle bi güzelliği var stokta kalmadı diye bi durum yok zannediyorum. Bu markayı bizzat getirten 2. satıcıyıda yarın açıklayacağım ki bu konu arada kaynamasın herkes okuyabilsin.Yönetici Notu : Konu içerisinde hatalı verilen bilgiler yanlış anlaşılmaya neden olmaması için yeniden düzenlenmiştir.
Moderatör tarafında düzenlendi: