Yardım Delte servis problemi (mi5 pil şişmesi durumu)

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
Arkadaşlar Merhaba

Delta ile yaşadığım yeni bir problemden bahsetmek istiyorum ve özellikle cantara hocam sizin desteğinizi bekliyorum. Mi5 telefonun bataryası kendiliğinden şişmesi sebebi ile Delte servise gönderdik. Cepporttan almış olduğumuz bu 7 aylık telefonun bataryasının şişmesini kullanıcı hatası diyerek onarımını yapmadılar. Üstüne üstün anakartının darbe görmüş olduğunu ve anakartın yandığını belirttiler. Biz telefonu çalışır bir vaziyette vermiştik oysaki. Gerçekten Deltenın bu profesyonel olmayan tavrı cok can sıkıyo bu durumda ne yapmam gerekiyor ?. Tüketici heyetine başvuru yapmak istiyorum ama çok uzun bir süreç oluyor.

ozdes

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ABDULLAH
Cihazım
XİAOMİ Mİ 5
Konular
0
Xiaomi mi5 telefonum telefon ısınmasına bağlı olarak arka kapağı çıktı ve telefon donmaya başladı. Garanti kapsamında 425251 forum numarasıyla telefonu gönderdim. Ancak telefonumla ilgili arayan servis elemanı telefonumun bataryasının yanlış sarj vs kullanmadan kaynaklı olduğunu ve hiçbir işlem yapılmadan geri gönderileceğini söyledi. Telefonumda darbe düşürme vs söz konusu değildir. Batarya ısınması ve arka kapak çıkması da neredeyse Xiaomi mi 5 telefonların kronik sorunu haline gelmiştir. Delta Servisin telefonu yaparak göndereceğini umut ve temenni ediyorum.

Oyla:
Üst Alt