Yardım Delta yarım saatlik cihazı 12 gündür inceliyor.

zeze1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferdi Alevci
Cihazım
Redmi note 3
Konular
11
Herkese merhaba arkadaşlar. Ben hu ayın 15inde gittigidiyor üzerinden cepport satıcısı aracılığıyla note 4x almıştım. Cihaz elime geçtiği gibi güncelleme yaptım fakat güncellemeden sonra açılmadı. Bende ayın 18inde cihazı İstanbul da bir tanıdık vasıtasıyla elden deltaya teslim edildi. Cihaz 12 gündür inceleniyor ve her müşteri hizmetleri aciliyetimi iletiyor teknik servise. Anlamadığım 12 gündür hiç mi sıra gelmiyor beniö telefona ve oradaki teknik servis işini ne kadar hızlı yapıyor. Yarım saatlik cihaz sonuç iyi itibariyle ve parça değişiminide kabul Etmiyorum. Siz siz olun lütfen telefon alırken garanti konusunu gözardı etmeyin yoksa ufacık bir sorun için 20 gün beklersiniz. Yazıklar olsun

endera

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
Redmi Note4G
Konular
12
iş yerımde bır arkadasında sms atarken başına böyle bişiy geldi.. makına birden kıtlenmiş.. arkadaş kapatıp yenıden acmayı denedıgınde acılmamıs.. rom vs de care olmadı... malesef ondada uzerındekı emmc chip gitmiş.. cihaz cöp oldu resmen... bakan kımsede yok. anakart alıyım desen 750tl cıvarında sanırım.. biraz sıkıntılı durum.. ucuz güzel telefon diyoruz ama böyle durumlar oluşunca can sıkıcı hal alıyor..

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
iş yerımde bır arkadasında sms atarken başına böyle bişiy geldi.. makına birden kıtlenmiş.. arkadaş kapatıp yenıden acmayı denedıgınde acılmamıs.. rom vs de care olmadı... malesef ondada uzerındekı emmc chip gitmiş.. cihaz cöp oldu resmen... bakan kımsede yok. anakart alıyım desen 750tl cıvarında sanırım.. biraz sıkıntılı durum.. ucuz güzel telefon diyoruz ama böyle durumlar oluşunca can sıkıcı hal alıyor..
Bilgili birine gösterdiniz mi?

Oyla:

endera

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
Redmi Note4G
Konular
12
her yolu denedık hocam.. ıkımızde elktrnk muhsıyız. cıhaz pc de com port olarak gorunuyor.. malesef romu cıhaza atamıyoruz.. burdan yanılmıyorsam sefa bey ıle de gorustuk oda uzaktan bağlandı.. olmadı.. sonra xda gıbı yurt dısı sıtelerınede baktık malesef bu şekilde olan epeyi kişide mevcutmuş başına gelmeyınce pek araştırmıyorsun ama başa gelince durum malum... bu yönden Xiaomi Mi5s biraz tedirgin edici hal aldı bizde.. kendımde ve oğlumdada var ciddi ciddi acaba bizimde başımıza gelirmi satsakmı dıyede dusunmedık değil yani.. cunku zaten garantılı almadık.. hoş garantılıde alsak Delta vs.. nin yaklaşımlarını formlardan takip ediyorum sadece görsel bir servis varmış imajı var ortada belki yazılımsal sıkıntıları gideren ekip vardır ama donanımsal olayda malesef hepsi yetersizdir diye dusunuyorum...

Oyla:

mendocino_610

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Mi Note 3
Konular
20
almayın hocam romdan rootan vs iyice anlamıyorsanız ucuz diyerek xiaomi cihaz almayın. Alıyorsanız bu telefonların resmi olarak bu
ülkede olmadıklarını garantili satılanlarında aslında garantisiz olduğunu bilerek alın ki böyle canınız yanmasın. delta garant bilmem ne garanti bunlar hep merdiven altı mahalle arası telefoncular. Binlerce kişinin teknik hizmetini verebilecek kapasitede yerler değil hepsi eminönünde hanlardaki ıvır zıvır dükkanlardan ibaret. xiaomiyi biliyor seviyor garantisiz olduğunu, satıldıktan sonra tek başınıza olduğunuzu, bu yüzdende ucuz olduğunu bilin. Geri döndürülemez sorunlar olmadıkça; yazılım ekran pil vs ben hallederim deyin alın. Yok beni aşar diyorsanız bulaşmayın çin telefonlarına durum şuanda bu. sizin sorunuzda yarım saatlik çözülebilecek yazılım sorunu ama 12 gündür adamların keyfini bekliyorsunuz belki daha bekleyeceksiniz.

Oyla:

zeze1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferdi Alevci
Cihazım
Redmi note 3
Konular
11
almayın hocam romdan rootan vs iyice anlamıyorsanız ucuz diyerek xiaomi cihaz almayın. Alıyorsanız bu telefonların resmi olarak bu
ülkede olmadıklarını garantili satılanlarında aslında garantisiz olduğunu bilerek alın ki böyle canınız yanmasın. delta garant bilmem ne garanti bunlar hep merdiven altı mahalle arası telefoncular. Binlerce kişinin teknik hizmetini verebilecek kapasitede yerler değil hepsi eminönünde hanlardaki ıvır zıvır dükkanlardan ibaret. xiaomiyi biliyor seviyor garantisiz olduğunu, satıldıktan sonra tek başınıza olduğunuzu, bu yüzdende ucuz olduğunu bilin. Geri döndürülemez sorunlar olmadıkça; yazılım ekran pil vs ben hallederim deyin alın. Yok beni aşar diyorsanız bulaşmayın çin telefonlarına durum şuanda bu. sizin sorunuzda yarım saatlik çözülebilecek yazılım sorunu ama 12 gündür adamların keyfini bekliyorsunuz belki daha bekleyeceksiniz.
Hocam bekleyeceğim gidişat onu gösteriyor. Ben artık cihaz garantiden geldikten sonra kendime yurtiçi garantili bir cihaz alacağım. Deltaymış yok xiaomiymiş almayın abi. Garanti maranti olayı fasafiso. Dediğiniz gibi 22 gündür adamların keyfini bekliyoruz. Olmaz olsun böyle firma ve böyle servis

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Hocam bekleyeceğim gidişat onu gösteriyor. Ben artık cihaz garantiden geldikten sonra kendime yurtiçi garantili bir cihaz alacağım. Deltaymış yok xiaomiymiş almayın abi. Garanti maranti olayı fasafiso. Dediğiniz gibi 22 gündür adamların keyfini bekliyoruz. Olmaz olsun böyle firma ve böyle servis
Hocam beklemek istemiyorsanız forumumuzda işini hakkıyla yapan teknik hizmet veren insanlar var onlara gönderebilirdiniz. Tabi garantisi var neden birine para vereyim diyeceksiniz, haklısınız.

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

zeze1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferdi Alevci
Cihazım
Redmi note 3
Konular
11
Hocam beklemek istemiyorsanız forumumuzda işini hakkıyla yapan teknik hizmet veren insanlar var onlara gönderebilirdiniz. Tabi garantisi var neden birine para vereyim diyeceksiniz, haklısınız.
Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam ben gittigidiyor 100 tl chippara kampanyası olduğu için aldım yoksa elimde için note 4x im vardı. Garantili bir cihazı giripte parayla yapmakta pek akla uygun değil.

Oyla:
Üst Alt