Yardım Delta yarım saatlik cihazı 12 gündür inceliyor.

zeze1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferdi Alevci
Cihazım
Redmi note 3
Konular
11
Herkese merhaba arkadaşlar. Ben hu ayın 15inde gittigidiyor üzerinden cepport satıcısı aracılığıyla note 4x almıştım. Cihaz elime geçtiği gibi güncelleme yaptım fakat güncellemeden sonra açılmadı. Bende ayın 18inde cihazı İstanbul da bir tanıdık vasıtasıyla elden deltaya teslim edildi. Cihaz 12 gündür inceleniyor ve her müşteri hizmetleri aciliyetimi iletiyor teknik servise. Anlamadığım 12 gündür hiç mi sıra gelmiyor beniö telefona ve oradaki teknik servis işini ne kadar hızlı yapıyor. Yarım saatlik cihaz sonuç iyi itibariyle ve parça değişiminide kabul Etmiyorum. Siz siz olun lütfen telefon alırken garanti konusunu gözardı etmeyin yoksa ufacık bir sorun için 20 gün beklersiniz. Yazıklar olsun

zeze1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferdi Alevci
Cihazım
Redmi note 3
Konular
11
geçmiş olsun öncellikle 3 günlük telefonum arıza yapti delta servise verdim 3 aydir yanit yok para iadesi almaya ugrasiyorum hakem heyetinde konu pek umutlanma simdiden hakem heyetine basvur vakit kaybetme

hocam bizim WhatsApp grubunda bir abimizin a7 2017 si 3 4 gün önce rom atarken gitmiş suan haber geldi para iadesi alacakmış. 13 gündür neyine bakıyorsun kardeşim dedim bir önceki müşteri hizmetlerine. Ya adam gibi hizmet ver yada çek tüm sorumluluğu üzerinden.

Oyla:

endera

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
Redmi Note4G
Konular
12
guncelleme sonrası cıhaz acılmadı derken hiçmi tepki yoktu MI ekranı vs. gibi...

Oyla:

endera

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
Redmi Note4G
Konular
12
aslında mi logosunda takılı kalıyor ise.. fastboot moduna alıp bir yazılım yukleseydeınız belkı sorun ortadan kalkacaktı.. boşu yollamış bile olursunuz

Oyla:

zeze1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferdi Alevci
Cihazım
Redmi note 3
Konular
11
aslında mi logosunda takılı kalıyor ise.. fastboot moduna alıp bir yazılım yukleseydeınız belkı sorun ortadan kalkacaktı.. boşu yollamış bile olursunuz
bootloader kilidi kapalı hocam

Oyla:

endera

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
Redmi Note4G
Konular
12
önemli değil developer rom atılırdı...

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Bootloader kilitliyken developer ve stabil hiçbir rom fastboot tan mi flash ile atılamaz. Snap ise edl modda, mtk ise spflash ile rom atılabilir bl kilitliyken.
önemli değil developer rom atılırdı...

Oyla:

endera

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
Redmi Note4G
Konular
12
Bootloader kilitliyken developer ve stabil hiçbir rom fastboot tan mi flash ile atılamaz. Snap ise edl modda, mtk ise spflash ile rom atılabilir bl kilitliyken.

bende attım arkadasımda attı.. ındırdık çinlı amcaların stabıl veya devoloper romunu attık... sızın dedıgınız global ve eu rom atma durumu ıcın gecerlı sanırım

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
bende attım arkadasımda attı.. ındırdık çinlı amcaların stabıl veya devoloper romunu attık... sızın dedıgınız global ve eu rom atma durumu ıcın gecerlı sanırım
Bakınız hocam bootloader in kilitli olması mi flash ile fastboot tan herhangi bir rom yüklemesi yapamazsınız, fastboot tan twrp kuramazsınız demektir. Siz bootloader kilitliyken fastboot tan rom attım diyorsanız yanlışınız vardır, atamazsınız. Attıysanız bl kilidi açık demektir.

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

endera

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
Redmi Note4G
Konular
12
Entersan o zaman bızım cıhazların BL lerı acıkmıymış. boşunamı BLk kılıt acmak ıcın mesaj felan attık.. neyse haklısınızdır..

Oyla:
Üst Alt