Yardım Delta yarım saatlik cihazı 12 gündür inceliyor.

zeze1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferdi Alevci
Cihazım
Redmi note 3
Konular
11
Herkese merhaba arkadaşlar. Ben hu ayın 15inde gittigidiyor üzerinden cepport satıcısı aracılığıyla note 4x almıştım. Cihaz elime geçtiği gibi güncelleme yaptım fakat güncellemeden sonra açılmadı. Bende ayın 18inde cihazı İstanbul da bir tanıdık vasıtasıyla elden deltaya teslim edildi. Cihaz 12 gündür inceleniyor ve her müşteri hizmetleri aciliyetimi iletiyor teknik servise. Anlamadığım 12 gündür hiç mi sıra gelmiyor beniö telefona ve oradaki teknik servis işini ne kadar hızlı yapıyor. Yarım saatlik cihaz sonuç iyi itibariyle ve parça değişiminide kabul Etmiyorum. Siz siz olun lütfen telefon alırken garanti konusunu gözardı etmeyin yoksa ufacık bir sorun için 20 gün beklersiniz. Yazıklar olsun

enjoy_mi

Ya Sabur....
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit Ali
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Memur
Konular
13
Herkese merhaba arkadaşlar. Ben hu ayın 15inde gittigidiyor üzerinden cepport satıcısı aracılığıyla note 4x almıştım. Cihaz elime geçtiği gibi güncelleme yaptım fakat güncellemeden sonra açılmadı. Bende ayın 18inde cihazı İstanbul da bir tanıdık vasıtasıyla elden deltaya teslim edildi. Cihaz 12 gündür inceleniyor ve her müşteri hizmetleri aciliyetimi iletiyor teknik servise. Anlamadığım 12 gündür hiç mi sıra gelmiyor beniö telefona ve oradaki teknik servis işini ne kadar hızlı yapıyor. Yarım saatlik cihaz sonuç iyi itibariyle ve parça değişiminide kabul Etmiyorum. Siz siz olun lütfen telefon alırken garanti konusunu gözardı etmeyin yoksa ufacık bir sorun için 20 gün beklersiniz. Yazıklar olsun

geçmiş olsun kardeşim tez zamanda düzelir inşallah

Oyla:

zeze1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferdi Alevci
Cihazım
Redmi note 3
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
geçmiş olsun kardeşim tez zamanda düzelir inşallah

allah razı olsun kardeşim.12 gündür incelenecek ne var ben o noktaya takıldım hala. yazılımla olursa olur olmazsa cihaz değişimi bu kadar basit yani.

Oyla:

enjoy_mi

Ya Sabur....
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit Ali
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Memur
Konular
13
allah razı olsun kardeşim.12 gündür incelenecek ne var ben o noktaya takıldım hala. yazılımla olursa olur olmazsa cihaz değişimi bu kadar basit yani.
site yöneticileri ile irtibata geçin kardeşim bence. bireysel olarak müşteriden daha çok sitedeki arkadasların iletişime gecmesiyle daha hızlı cözluyor bu tip sorunlar. cunku servis ile ilgili hemen hemen her hafta bu tip sikayetler dile getiriliyor ve bu yönetici arkadaslar takip ederek bir sekilde çözüyorlar.

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
öncelikle geçmiş olsun hocam, durumunuz donanımsal gibi duruyor forumda bununla ilgili konu açtınızmı bilmiyorum ama gönderilerinizden konuya denk gelmedim bu konu ile ilgili garantiye göndermeden önce belki konu açarak belki çözüme kavuşabilirdi olan olmuş cantara hocam bu konuyla ilgili gerekeni yapacaktır sanırım.

Oyla:

zeze1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferdi Alevci
Cihazım
Redmi note 3
Konular
11
öncelikle geçmiş olsun hocam, durumunuz donanımsal gibi duruyor forumda bununla ilgili konu açtınızmı bilmiyorum ama gönderilerinizden konuya denk gelmedim bu konu ile ilgili garantiye göndermeden önce belki konu açarak belki çözüme kavuşabilirdi olan olmuş cantara hocam bu konuyla ilgili gerekeni yapacaktır sanırım.

Hocam cihaz donanımsal ya da yazılımsal önemli konular değil bunlar. Sorun şurada ki yarım saatlik cihaz için 12 gündür bekliyorum ve hala aldığım cevap şu ; İnceleme devam ediyor.

Ne incelemeymiş be kardeşim.

Oyla:

zeze1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferdi Alevci
Cihazım
Redmi note 3
Konular
11
site yöneticileri ile irtibata geçin kardeşim bence. bireysel olarak müşteriden daha çok sitedeki arkadasların iletişime gecmesiyle daha hızlı cözluyor bu tip sorunlar. cunku servis ile ilgili hemen hemen her hafta bu tip sikayetler dile getiriliyor ve bu yönetici arkadaslar takip ederek bir sekilde çözüyorlar.

Öyle yapacam hocam cantara hocama mesaj atacam az sonra

Oyla:

zeze1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferdi Alevci
Cihazım
Redmi note 3
Konular
11
cantara hocam bakabilir misiniz acaba?

Oyla:

ManiacUser

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi5
Konular
4
geçmiş olsun öncellikle 3 günlük telefonum arıza yapti delta servise verdim 3 aydir yanit yok para iadesi almaya ugrasiyorum hakem heyetinde konu pek umutlanma simdiden hakem heyetine basvur vakit kaybetme

Oyla:
Üst Alt