Delta Teknik Servis Sorunları

hyuga16

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
isa
Cihazım
Mİ4 LTE
Konular
12
Merhaba Arkadaşlar,
Mİ4 Lte telefonumu şarj olmuyor nedeniyle delta servise gönderdim.11.06.2016 tarihinden bu yana telefon anakart değişecek diye bekletiliyor.İstisnasız her gün arıyorum ki akıllarına kazınayım da bir an önce yapsınlar yada yapılmayacaksa diğer yollardan tahsilatını yapayım diyerek aradım. Son 10 gündürde sürekli yarın göndericez diyorlar.
Edit: Bugün sabah aradım parça değişecek dediler
* Yine aradım cihaz değişecek dediler :)
İnanın arkadaşlar artık sinirime adamlara laf dahi edemiyorum. İnsanı çileden çıkarırlar. Sakın bu firmalara bulaşmayın.

GöZTePeLee

Asla ölmeyen ve Hay Olana tevekkül et.(Furkan/58)
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
13
15 gün mü ? Hocam karar 6 ayda çıkıyor diyorlar.Ben öyle duydum yani.Bir de sitesinde de 6 ay yazıyor ve gerekirse bir 6 ay daha uzatılabileceği söyleniyor.
reis bizim izmir konak kaymakamlığı sağlam çalışıyor o zaman kardeşimin s4 ünü daha yeni değiştirdiler ya para iadesi istemiştim ya değişim..karar şimdi baktım 12 iş gününde çıkmış..ama doğrudur siz daha iyisini bilirsiniz prosedürü bilmiyorum yani sitede falan bakmadım hiç direk gidip elden dilekçe vermiştim.

Oyla:

hyuga16

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
isa
Cihazım
Mİ4 LTE
Konular
12
yok arkadaş ben iyice gıcık oldum cuma günü gidip heyete başvurucam

üstat dün aksam üstü aradılar bu kavgama istinaden adama anlattım bana hak verdiler. Şimdi de 3gb modelini bulursam göndericem söz, sen bunu şimdilik kullan dedi. güzel bi haber bu en azından işlerinin peşini bırakmamışlar. bu arama beni memnun etti telefon gelmesede olur :)

Oyla:

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Ekonomist
Konular
76
Bu iğrenç servisten bıktım.Bu haftasonu gidip Samsung Türkiye garantili bir tane Samsung Galaxy S6 alacağım.

Oyla:

Bllergl

Android Sever
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Mi4/MiBand1S
Konular
11
üstat dün aksam üstü aradılar bu kavgama istinaden adama anlattım bana hak verdiler. Şimdi de 3gb modelini bulursam göndericem söz, sen bunu şimdilik kullan dedi. güzel bi haber bu en azından işlerinin peşini bırakmamışlar. bu arama beni memnun etti telefon gelmesede olur :)

benim kızdığım nokta alt model yollaması müşterinin memnuniyetini kazanmak için aynı modeli bulamadıysan üst model yolla niye alt model yolluyosun.

Bu iğrenç servisten bıktım.Bu haftasonu gidip Samsung Türkiye garantili bir tane Samsung Galaxy S6 alacağım.

hayırlısı olsun hocam güle güle kullan.

Oyla:

hyuga16

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
isa
Cihazım
Mİ4 LTE
Konular
12
benim kızdığım nokta alt model yollaması müşterinin memnuniyetini kazanmak için aynı modeli bulamadıysan üst model yolla niye alt model yolluyosun.

Aynen hocam mi5 piyasaya girmiş yolla farkını verelim. yada yollama bunu istemisin de en azından istemessem oyle gönder

Oyla:

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Ekonomist
Konular
76

Sağolasın hocam.

Oyla:

hyuga16

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
isa
Cihazım
Mİ4 LTE
Konular
12
Arkadaşlar delta servise okadar söyledim ettim ama adamlar utandırdı beni. 2gb modelini göndermişlerdi bana 3gb bulamamışlar onun yerine affetmek için xiaomi powerbank gönderiyorlar :( Buradan kendilerini kutlamak düşer. özür dilerm

Oyla:

akdrhmz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9 SE
Konular
28
bende bu gün konuştum tekrar geçen çerçeve ve ekran değişecek demişlerdi bu günde anakart değişecek diyorlar. dedim 20 iş günü içerisinde tamir yapamazsanız ve değişim kararı çıkarsa 2 gb modeli gönderiliyormuş ben onu kabul etmem, ücret iadesi talep ederim benim bilgim olmadan yeni ürün gönderimi yapılmasın dedim bakalım ne olacak :)

Oyla:

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Powerbank fikri çok iyi sevindim

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

hyuga16

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
isa
Cihazım
Mİ4 LTE
Konular
12
Powerbank fikri çok iyi sevindim

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen hocam bugün şok oldum öyle dediklerinde, çok sevindim göndrmesede olur hahaha :D

Diğer arkadaşa gelecek olursak ben 2gb kullanıyorum baştan ön yargı ile yaklaştım ama pek bir fark yokmuş doğrusu. zaten 1 sene sonra model yükselticem bununla idare ederim uğraşmak istemedim

Oyla:
Üst Alt