Çözüldü delta servis telefonumu göndermiyor

Delta Servis 1

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Delta Servis
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
hep kopyala yapıştır aynı şeyleri söylüyorsunuz ben size durumu anlatayım ayın 12 sinde cihazımı gönderdim 13 ündesize ulaştı ama siz 14 ünde bize geldi dediniz her neyse cihazımın en geç bu haftaya çıkacağını beklerken sizi aradığımda bu haftada çıkmayacağını söylediniz bende onarımını istemeyip cihazı bana göndermenizi talep ettim önce tamam göndercez dediler sonrada işleme alınmış cihazı göndermiyoruz dediniz sizde kimin ne dediği belli değil telefonda bankacılık işlemleri işlerim vs oluyor basit bi arıza için beni günlerce bekletip mağdur ettiniz mahalledeki telefoncuya götürseydim 10 dk da yapıp vermişti delta garantili bir cihaz aldığıma beni pişman ettiniz bumudur sizin müşteri memnuniyeti oraya müşteri temsilcisi diye koyduğunuz bayan daha müşteriyle konuşmayı bilmiyor ben bir daha size güvenip nasıl telefon alcam acaba
merhabalar düşündüğünüz gibi cevaplarımız kopyala yapıştır değildir. cihaz ile ilgili bilgi sahibi olmam için ve sağlıklı bilgi vermem için formunuzu incelemem gerekiyor. çözüm sürecinin ilk adımı bu. form numaranızı öğrenmek. formunuza ulaşarak cihazınızn durumunu birlikte değerlendirebiliriz.

alf0606

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
orta
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
34
merhabalar düşündüğünüz gibi cevaplarımız kopyala yapıştır değildir. cihaz ile ilgili bilgi sahibi olmam için ve sağlıklı bilgi vermem için formunuzu incelemem gerekiyor. çözüm sürecinin ilk adımı bu. form numaranızı öğrenmek. formunuza ulaşarak cihazınızn durumunu birlikte değerlendirebiliriz.

410825

Son düzenleme:

Delta Servis 1

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Delta Servis
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
14.08.2018 tarihinde kayıt açılmış. cihazınızın incelemeleri tamamlanmış. şuan batarya tedariği bekliyor.

alf0606

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
orta
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
34
14.08.2018 tarihinde kayıt açılmış. cihazınızın incelemeleri tamamlanmış. şuan batarya tedariği bekliyor.
tamam ama ben eğer bu hafta sonuna kadar kargoya verilemeyecekse batarya değişmeden herangi bir işlem yapılmadan iadesini istiyorum neden göndermiyorsunuz

Delta Servis 1

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Delta Servis
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
tamam ama ben eğer bu hafta sonuna kadar kargoya verilemeyecekse batarya değişmeden herangi bir işlem yapılmadan iadesini istiyorum neden göndermiyorsunuz
Talebiniz alınmıştır. Konu ile ilgili destek talebi oluşturuldu.

alf0606

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
orta
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
34
pazartes
pazartesi aradığımdada aynen böyle söylediniz talebiniz alınmıştır diye fakat oyalayıp duruyorsunuz bi telefonu göndermek sizde neden bu kadar zor anlamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pazartesi aradığımda da aynısını söylemiştiniz talebiniz alınmıştır diye bi telefonu göndermek bu kadar zormu acaba sizde

Son düzenleme:

Delta Servis 1

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Delta Servis
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
pazartes

pazartesi aradığımdada aynen böyle söylediniz talebiniz alınmıştır diye fakat oyalayıp duruyorsunuz bi telefonu göndermek sizde neden bu kadar zor anlamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pazartesi aradığımda da aynısını söylemiştiniz talebiniz alınmıştır diye bi telefonu göndermek bu kadar zormu acaba sizde
Talep sonrası bir değerlendirme yapılıyor. Cihazınız sıraya alınıyor bu sebeple bir servis süreci doğmakta.

alf0606

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
orta
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
34
Talep sonrası bir değerlendirme yapılıyor. Cihazınız sıraya alınıyor bu sebeple bir servis süreci doğmakta.
kusura bakmayın ama çok komik neyin değerlendirilmesi bu altı üstü kargoya verip gönderceksiniz inanın çokta zor birşey değil bu duruma hangi yönden bakarsak işi yokuşa sürüp kullanıcıyı tüketiciyi mağdur ediyorsunuz bu anlayışlarınızla çok kişi kaybedersiniz ve kaybediyorsunuzda müşteri cihazın onarılmasını istemeden iade talep ederse servis cihazı nasıl aldıysa aynen müşteriye teslim etmesi gerekir burda onarım süreci değil iade söz konusu neyin servis süreci bu

Delta Servis 2

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Delta Servis
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
kusura bakmayın ama çok komik neyin değerlendirilmesi bu altı üstü kargoya verip gönderceksiniz inanın çokta zor birşey değil bu duruma hangi yönden bakarsak işi yokuşa sürüp kullanıcıyı tüketiciyi mağdur ediyorsunuz bu anlayışlarınızla çok kişi kaybedersiniz ve kaybediyorsunuzda müşteri cihazın onarılmasını istemeden iade talep ederse servis cihazı nasıl aldıysa aynen müşteriye teslim etmesi gerekir burda onarım süreci değil iade söz konusu neyin servis süreci bu
Merhabalar cihazınız 26.09.2018 tarihinde tarafınıza teslim edilmiştir. iyi günler dileriz.

alf0606

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
orta
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
34
Üst Alt