Yardım Delta Servis Rezilliği

feyyazcetin

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
feyyaz cetin
Cihazım
mi 4
Konular
4
Cantara hocam teşekkür ederim ilginiz ve alakanız için inşallah başka bir yeri arızalı olarak gelmez Allah razı olsun hayırlı günler

Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

feyyazcetin

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
feyyaz cetin
Cihazım
mi 4
Konular
4
Cantara hocam şimdide telefonun sesi çıkmıyor tekrar servise geri istediler telefon gide gele İstanbulun yolunu öğrendi havaya fırlatsam kendisi bulacak İstanbul fatihi hayırlısı herşeyin

Son düzenleme:

Onur1912

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi6 Seramik
Konular
1
Ah be hocam, keşke işini düzgün yapmayan Delta Servis ile uğraşacağına 150-200 TL neyse parası verip düzgün bir tamirciye yaptırsaydın telefonunu.
Pil dedin sim yuvasını patlatmışlar, onu yapsınlar diye verdin şimdide sesini kesmişler.... Geçmiş olsun feyyazcetin umarım sapasağlam kullanılabilir vaziyette alırsınız telefonunuzu zira Benim Mi6 nın 3 seferdede ekranını düzgün değiştiremediler, buda yetmezmiş gibi en sonuncusunda biz bu kadar yapabildik beğenmiyorsanız THH ine başvurabilirsiniz tarzında cevap vermeye başladılar. Aklınızda olsun bütün geliş gidiş görüşme mail ses kayıt altına alın ben yapmadım şimdi o konuşulanları nasıl ispat ederim diye uğraşıyorum...

feyyazcetin

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
feyyaz cetin
Cihazım
mi 4
Konular
4
Ah be hocam, keşke işini düzgün yapmayan Delta Servis ile uğraşacağına 150-200 TL neyse parası verip düzgün bir tamirciye yaptırsaydın telefonunu.
Pil dedin sim yuvasını patlatmışlar, onu yapsınlar diye verdin şimdide sesini kesmişler.... Geçmiş olsun feyyazcetin umarım sapasağlam kullanılabilir vaziyette alırsınız telefonunuzu zira Benim Mi6 nın 3 seferdede ekranını düzgün değiştiremediler, buda yetmezmiş gibi en sonuncusunda biz bu kadar yapabildik beğenmiyorsanız THH ine başvurabilirsiniz tarzında cevap vermeye başladılar. Aklınızda olsun bütün geliş gidiş görüşme mail ses kayıt altına alın ben yapmadım şimdi o konuşulanları nasıl ispat ederim diye uğraşıyorum...
Onur bey garantisi bitmişti aslında telefonun. Bende servisidir garanti olur orda yaptırayım dedim gönderdim bu kadar çirkef olacağını tahmin edemedim açıkçası. Batarya değişimini kendimde yapabilirim ama serviste yapılsın istedim. Her şeyde vardır bir hayır sonucu bekleyelim ne olacak.

Delta Servis 4

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynep
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Onur bey garantisi bitmişti aslında telefonun. Bende servisidir garanti olur orda yaptırayım dedim gönderdim bu kadar çirkef olacağını tahmin edemedim açıkçası. Batarya değişimini kendimde yapabilirim ama serviste yapılsın istedim. Her şeyde vardır bir hayır sonucu bekleyelim ne olacak.

Merhabalar ,

İlgili birimimiz tarafınıza ulaşmış olup bilgilendirmesini sağlamıştır. Cihazınızda herhangi bir arıza görülmemesine istinaden işlem yapılmadan tarafınıza kargo çıkışı sağlanacaktır.

Saygılarımızla
Delta Teknik Servis

karnesa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
14
Cantara hocam şimdide telefonun sesi çıkmıyor tekrar servise geri istediler telefon gide gele İstanbulun yolunu öğrendi havaya fırlatsam kendisi bulacak İstanbul fatihi hayırlısı herşeyin

hocam sonuç ne telefon düzeldi mi?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

feyyazcetin

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
feyyaz cetin
Cihazım
mi 4
Konular
4
hocam sonuç ne telefon düzeldi mi?

Henüz gelmedi serviste halen boğaz havasını özlemiş

karnesa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
14
Henüz gelmedi serviste halen boğaz havasını özlemiş

ama bu kadarda ayıp yani bende garanti bittiğinde bi problem olursa servisine vermeyi düşünüyordum buz gibi oldum en mantıklısı yakınında bulunan sağlam bildiğin bi tamirciye vermek anlaşılan

Üst Alt