Yardım Delta Servis Rezilliği

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Şimdi onu bey diye birisi aradı aynı şeyleri onada söyledim siz bilmeden sim kart yerini bozmuşsunuz diyor. Bu konuya hakim olan bir arkadaş bana açıklasın lütfen sim kart yerini bilmeden nasıl bozar bir insan. Bu resimi eklemişler burası bozuk diye.

Hocam açıkçası fotoğraftan net anlaşılmıyor ancak daha önce ben de dahil olmak üzere pek çok Mi4 ve Mi3 kullanıcısı cihazlarımızda bu sorunu yaşadık. Özellikle kesilmiş SIM kart takıldı ise SIM ayakları kırılabiliyor. Maalesef Mi3 ve Mi4 SIM kart ayakları çok dayanıksız hem kendi cihazımda hem de eşimin cihazında kırılmıştı ve değiştirmek zorunda kalmıştık. Xiaomi Mi5 ile birlikte bu sıkıntıyı çözdü ancak Mi3 ve Mi4'lern hemen hemen tamamının SIM kartları dayanıksızdır diyebiliriz.

feyyazcetin

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
feyyaz cetin
Cihazım
mi 4
Konular
4
Cantara bey sim kartım orijinal türkcellden aldım kesilme kart değil ama lanet olsun uğraşmak istemiyorum bunlarla geri gelsin telefon sizin bildiğiniz bir yer varsa orada yaptıralım size zahmet

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Cantara bey sim kartım orijinal türkcellden aldım kesilme kart değil ama lanet olsun uğraşmak istemiyorum bunlarla geri gelsin telefon sizin bildiğiniz bir yer varsa orada yaptıralım size zahmet
Hocam bence öncelikle Delta Servis etkilisi arkadaşlardan bir haber gelmesini, onların yorumlarını bir bekleyin. Kullanıcı kaynaklı bir sorun değilse, bir yanlış anlaşılma varsa mutlaka yardımcı olacaklardır.

feyyazcetin

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
feyyaz cetin
Cihazım
mi 4
Konular
4
Hocam bence öncelikle Delta Servis etkilisi arkadaşlardan bir haber gelmesini, onların yorumlarını bir bekleyin. Kullanıcı kaynaklı bir sorun değilse, bir yanlış anlaşılma varsa mutlaka yardımcı olacaklardır.

Peki cantara bey delta servisteki arkadaşlardan bir cevap bekleyelim sonra önümüze bakarız hayırlısı ile

feyyazcetin

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
feyyaz cetin
Cihazım
mi 4
Konular
4
Cantara hocam delta servisteki arkadaşlar bir cevap vermeyecek sanırım.

Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Delta Servis 2

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Delta Servis
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Forumada Mi 4 batarya ile ilgili konu açtım nerde yaptırabilirim diye. Telefonumun garantisi bittiği için yine servisi olan delta servise 31.01.2019 Tarihinde gönderdim. .Delta servisten 3 gün sonra geri aradılar garantinin bittiğini ücretli olarak değişim yapacaklarını söyledirler. Bende garantisinin olmadığını bildiğimi ücretli olarak yapılmasını istedim. 100 Tl karşılığında yapılacağını söylediler. 14 gün sonra telefonu kargo ile gönderdiler 14.02.2019 Tarihinde telefon elime geçti. Sim kartı taktım çalışmıyor başka sim karttaktım yine çalışmıyor. Firmayı aradım hemen sim kart yerinin çalışmadığını Delta servise söyledim beyfendi gönderin bakalım dediler. 14.02.2019 Tarihinde aynı kargo ile firmaya geri gönderdim. 15.02.2019 Tarihinde ellerine ulaştı. 6 Gün sonunda bu gün tekrar aradım bana tekrar beyfendi incelemeler devam ediyor en kısa zamanda çözeceğiz dediler. Bende kızarak bu inceleme için Xiaomi firmasından heyetmi gelecek diye çıkıştım telefondaki bayana. 2 Saat sonra farklı bir bayan arayarak sim kart yerinin arızalı olduğunu söyleyerek 200 TL karşılığında yapabileceklerini söylediler. Karşıdaki bayana telefonu faal olarak kullandığımı sim kartımı çakartıp firmalarına gönderdiğimi izah etmeme rağmen sim kart yuvasının benim tarafımdan bozulduğunu söyledi. Bende Xiaomi cloud yediğinin olduğunu en son gün konuşmalarımın kayıt olduğunu söyledim. 31.01.2019 Tarihine kadar kayıtların olduğunu söyledim. Ama nafile 200 Tl alacaklarını sayledi. Bende telefonuma eski bataryasını takmalarını onlara ödediğim 100 tl ile adresime kargo etmelerini rica ettim. Bakalım ne olacak. Arkadaşlar kesinlikle uzak durun. Telefonunuzun garantisi olsa bile gidin paralı yaptırın bu servise telefonunuzu göndermeyin. Hayırlı günler.
Merhaba, form numaranızı veya imei numaranızı özel mesaj yoluyla paylaşmanız durumunda detaylı bilgi verebilirim.

feyyazcetin

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
feyyaz cetin
Cihazım
mi 4
Konular
4
Form numarasını vereyim imei telefon servisinizde olduğu için bilmiyorum şu anda .

Form No :441364

feyyazcetin

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
feyyaz cetin
Cihazım
mi 4
Konular
4
Cantara hocam tam 40 gündür bu telefon deltanın servisinde yasal haklarım nelerdir. Zanımca telefonu pert ettiler oyalayıp duruyorlar. Her aradığımda aynı muabbeti söylüyorlar kalite kontrol aşamasında vs vs allah belasın versin servis gibi.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Cantara hocam tam 40 gündür bu telefon deltanın servisinde yasal haklarım nelerdir. Zanımca telefonu pert ettiler oyalayıp duruyorlar. Her aradığımda aynı muabbeti söylüyorlar kalite kontrol aşamasında vs vs allah belasın versin servis gibi.
Hocam şimdi Aslı Hanım ve Uğur Beyle haberleştik. Cihazınızın kalite kontrolden aşaması tamamlanmış, bugün kargoya veriliyormuş. Umarım tüm sorunları da çözülmüştür. Kendilerine teşekkürler, size de geçmiş olsun :)

Üst Alt