- Adım
- Gökay
- Cihazım
- Xiaomi Mi 6
- Konular
- 9
Gördüm , konuyla ilgileniyorumMesaj attım hocam.
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gördüm , konuyla ilgileniyorumMesaj attım hocam.
görüntü gelmeme sebebi ekran kırılmadan ötürü değilse işin rengi değişir tabi konuda ekran kırılmasından bahsetmişsiniz konunun yanlış anlaşılmasına sebep olabilir aynen benim yaşadığım durum gibi.Hocam benim ekranım 5 ay önce kırıldı benim yaşadığım sorun yeni oldu. Ekrandaki hafif kırığın alakası yokki telefonla.. belki ana kartında veya yazılımda herhangi başka bi yerinde bi sıkıntı var ekrandaki kiriga bahane bulup benden para talep ediyorlar
haklısınız başta bende öyle sandım ama 5 ay sonra detayını okuduktan sonra algı farklı yöne yöneldi reaksiyon aşamasında olan bir şikayet kaydedeceğim düzeldiği zaman şikayeti her 2 taraf içinde olumlu olacak şekilde düzeltmeyi düşünüyorum. sonrasında eğer başarılı olamaz isem Hakem heyeti sorunu çözer. Daha önce benzer bir olay için rica ettiğimde yapmışlardı ,fakat şimdi öğrendim ki artık sitedeki mesajlar bile cevaplanmıyor.görüntü gelmeme sebebi ekran kırılmadan ötürü değilse işin rengi değişir tabi konudan ekran kırılmasından bahsetmişsiniz konunun yanlış anlaşılmasına sebep olabilir aynen benim yaşadığım durum gibi.
Arkadaşın sorunu nasıl sonuçlandı merak ediyorum ?haklısınız başta bende öyle sandım ama 5 ay sonra detayını okuduktan sonra algı farklı yöne yöneldi reaksiyon aşamasında olan bir şikayet kaydedeceğim düzeldiği zaman şikayeti her 2 taraf içinde olumlu olacak şekilde düzeltmeyi düşünüyorum. sonrasında eğer başarılı olamaz isem Hakem heyeti sorunu çözer. Daha önce benzer bir olay için rica ettiğimde yapmışlardı ,fakat şimdi öğrendim ki artık sitedeki mesajlar bile cevaplanmıyor.
Hatırladığım kadarıyla Arkadaş cihazın onarımı için istenen paraya hemen itiraz ettiği için ben görüştüğümde cihaz kargoyla kendisine ulaştırılmak üzere yola çıkmıştıGarantisiz telefon ile delta servis garantisi fark yok garantisi olmasına rağmen benzer bir olaydan bende müzdaribim ki benden mi max telefonum için 750 tl istediler telefon parası nerdeyse ...
[doublepost=1514656194,1514655770][/doublepost]
Arkadaşın sorunu nasıl sonuçlandı merak ediyorum ?
Benimde Benzer Sorunum var ilgilenebilir misiniz delta servis ile ilgili bir çözüm oluşturabilirseniz.Hatırladığım kadarıyla Arkadaş cihazın onarımı için istenen paraya hemen itiraz ettiği için ben görüştüğümde cihaz kargoyla kendisine ulaştırılmak üzere yola çıkmıştı
Delta servis ekibi şahsıma cihazın arızasının sebebinin küçük kırığın olmadığını söyledi ,fakat xiaomi cihazlarda dış cam ve ekran beraber değiştirildiği için cihazın garanti dışı kaldığını söylediler.
Forumda delta servis mevcut yardımcı olacaklardır diye umud ediyorum Delta Servis 1 Delta Servis 2 Delta ServisBenimde Benzer Sorunum var ilgilenebilir misiniz delta servis ile ilgili bir çözüm oluşturabilirseniz.
Xiaomi Mi Max telefonumu 10 ay önce internetten aldım 8 ay önce kenarından ufak bir darbe aldı sadece kasada deforme oldu haricinde herhangi bir sorun yaşamadım 10 ay boyunca, 14 Aralık 2017 tarihinde telefonumda navigasyon uygulaması açıkken şarj bitti telefon kapandı ve bir daha açılmadı şarja takmama rağmen şarj almadı. 20.12.2017 tarihinde gidip Delta servise garantili cihazımı elden teslim ettim, aradan 1 hafta geçtikten sonra garanti dışı olduğu benden tamir ücreti için 750 TL ücret talep ettiler ana kart ve kasa için.
Garantisi olan cihaza 750 TL Ücret Talep Ediyorlar.
Bir bekleyin olumlu cevap alabilirsiniz diye düşünüyorum ayrıca artık kvk servis te var deneyimlerinize göre karar verirsinizSeverek aldım ama resmen cihazdan markadan soğudum, hani yeni bir telefon alayım diyorum 750 verene kadar ama yeni bi xiaomi alsam oda delta servis garantisi olacak