delta servis garanti kapsamı

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Hocam benim ekranım 5 ay önce kırıldı benim yaşadığım sorun yeni oldu. Ekrandaki hafif kırığın alakası yokki telefonla.. belki ana kartında veya yazılımda herhangi başka bi yerinde bi sıkıntı var ekrandaki kiriga bahane bulup benden para talep ediyorlar

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
görüntü gelmeme sebebi ekran kırılmadan ötürü değilse işin rengi değişir tabi konuda ekran kırılmasından bahsetmişsiniz konunun yanlış anlaşılmasına sebep olabilir aynen benim yaşadığım durum gibi. :)

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
görüntü gelmeme sebebi ekran kırılmadan ötürü değilse işin rengi değişir tabi konudan ekran kırılmasından bahsetmişsiniz konunun yanlış anlaşılmasına sebep olabilir aynen benim yaşadığım durum gibi. :)
haklısınız başta bende öyle sandım ama 5 ay sonra detayını okuduktan sonra algı farklı yöne yöneldi reaksiyon aşamasında olan bir şikayet kaydedeceğim düzeldiği zaman şikayeti her 2 taraf içinde olumlu olacak şekilde düzeltmeyi düşünüyorum. sonrasında eğer başarılı olamaz isem Hakem heyeti sorunu çözer. Daha önce benzer bir olay için rica ettiğimde yapmışlardı ,fakat şimdi öğrendim ki artık sitedeki mesajlar bile cevaplanmıyor.

Waxa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Mi Max 64 GB
Konular
3
Garantisiz telefon ile delta servis garantisi fark yok garantisi olmasına rağmen benzer bir olaydan bende müzdaribim ki benden mi max telefonum için 750 tl istediler telefon parası nerdeyse ...
[doublepost=1514656194,1514655770][/doublepost]
haklısınız başta bende öyle sandım ama 5 ay sonra detayını okuduktan sonra algı farklı yöne yöneldi reaksiyon aşamasında olan bir şikayet kaydedeceğim düzeldiği zaman şikayeti her 2 taraf içinde olumlu olacak şekilde düzeltmeyi düşünüyorum. sonrasında eğer başarılı olamaz isem Hakem heyeti sorunu çözer. Daha önce benzer bir olay için rica ettiğimde yapmışlardı ,fakat şimdi öğrendim ki artık sitedeki mesajlar bile cevaplanmıyor.
Arkadaşın sorunu nasıl sonuçlandı merak ediyorum ?

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Garantisiz telefon ile delta servis garantisi fark yok garantisi olmasına rağmen benzer bir olaydan bende müzdaribim ki benden mi max telefonum için 750 tl istediler telefon parası nerdeyse ...
[doublepost=1514656194,1514655770][/doublepost]
Arkadaşın sorunu nasıl sonuçlandı merak ediyorum ?
Hatırladığım kadarıyla Arkadaş cihazın onarımı için istenen paraya hemen itiraz ettiği için ben görüştüğümde cihaz kargoyla kendisine ulaştırılmak üzere yola çıkmıştı
Delta servis ekibi şahsıma cihazın arızasının sebebinin küçük kırığın olmadığını söyledi ,fakat xiaomi cihazlarda dış cam ve ekran beraber değiştirildiği için cihazın garanti dışı kaldığını söylediler.

Waxa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Mi Max 64 GB
Konular
3
Hatırladığım kadarıyla Arkadaş cihazın onarımı için istenen paraya hemen itiraz ettiği için ben görüştüğümde cihaz kargoyla kendisine ulaştırılmak üzere yola çıkmıştı
Delta servis ekibi şahsıma cihazın arızasının sebebinin küçük kırığın olmadığını söyledi ,fakat xiaomi cihazlarda dış cam ve ekran beraber değiştirildiği için cihazın garanti dışı kaldığını söylediler.
Benimde Benzer Sorunum var ilgilenebilir misiniz delta servis ile ilgili bir çözüm oluşturabilirseniz.
Xiaomi Mi Max telefonumu 10 ay önce internetten aldım 8 ay önce kenarından ufak bir darbe aldı sadece kasada deforme oldu haricinde herhangi bir sorun yaşamadım 10 ay boyunca, 14 Aralık 2017 tarihinde telefonumda navigasyon uygulaması açıkken şarj bitti telefon kapandı ve bir daha açılmadı şarja takmama rağmen şarj almadı. 20.12.2017 tarihinde gidip Delta servise garantili cihazımı elden teslim ettim, aradan 1 hafta geçtikten sonra garanti dışı olduğu benden tamir ücreti için 750 TL ücret talep ettiler ana kart ve kasa için.
Garantisi olan cihaza 750 TL Ücret Talep Ediyorlar.

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Benimde Benzer Sorunum var ilgilenebilir misiniz delta servis ile ilgili bir çözüm oluşturabilirseniz.
Xiaomi Mi Max telefonumu 10 ay önce internetten aldım 8 ay önce kenarından ufak bir darbe aldı sadece kasada deforme oldu haricinde herhangi bir sorun yaşamadım 10 ay boyunca, 14 Aralık 2017 tarihinde telefonumda navigasyon uygulaması açıkken şarj bitti telefon kapandı ve bir daha açılmadı şarja takmama rağmen şarj almadı. 20.12.2017 tarihinde gidip Delta servise garantili cihazımı elden teslim ettim, aradan 1 hafta geçtikten sonra garanti dışı olduğu benden tamir ücreti için 750 TL ücret talep ettiler ana kart ve kasa için.
Garantisi olan cihaza 750 TL Ücret Talep Ediyorlar.
Forumda delta servis mevcut yardımcı olacaklardır diye umud ediyorum Delta Servis 1 Delta Servis 2 Delta Servis

Waxa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Mi Max 64 GB
Konular
3
Severek aldım ama resmen cihazdan markadan soğudum, hani yeni bir telefon alayım diyorum 750 verene kadar ama yeni bi xiaomi alsam oda delta servis garantisi olacak

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Severek aldım ama resmen cihazdan markadan soğudum, hani yeni bir telefon alayım diyorum 750 verene kadar ama yeni bi xiaomi alsam oda delta servis garantisi olacak
Bir bekleyin olumlu cevap alabilirsiniz diye düşünüyorum ayrıca artık kvk servis te var deneyimlerinize göre karar verirsiniz

gilgin

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gürkan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
0
Benim cihazımda da çok fazla ghost screen oluşuyor. Oyun falan oynamıyorum, cihazımda ısınma falan ciddi bir şekilde olmadığı kanaatindeyim.
Delta servis bu konuda ne yapar acaba?

Üst Alt