Rehber Deezer Üzerinden Ücretsiz FLAC Müzik İndirme

Acr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
31
equuleus fark ettim hocam düzenleyeyim buyrun burdan indirin;
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Acr telefon için derken hocam aimp veya poweramp müzik oynatıcısını indirerek dinleyiniz :)
Yok yani telefon için uygulamayı soruyorum windows için olanı paylaşmışsınız

xm4sk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
19
Acr buyrun hocam;

• Beğen
Tepkiler: Acr

efekcr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Öncelikle paylaşım için teşekkürler.

Burada Spotify ve YouTube Music için yanlış bir bilgilendirme söz konusu. Spotify Premium ile en kaliteli müzik 192 kbps değil, 320 kbps OGG formatında bir kalitededir. YouTube Music Premium'da ise aynı Apple Music'te kullanılan 256 kbps AAC formatı kullanılır.

Ayrıca unutmamak lazım her FLAC kaydı kayıpsız müzik demek değildir. Bazı müzik şirketleri özellikle Türk yapımcılar internetten buldukları 128 kbps mp3'ü, yada ellerinde olan albümleri kasetten rip yapıp ilgili platformlara yüklemektedir. Bu durumda da indirdiğiniz FLAC dosyaları kaynak yetersizliğinden dolayı asla CD kalitesinde olmayacaktır. Bu sebepten indirdiğiniz FLAC'in spek değerlerini kontrol etmeniz gerekmektedir.

Bir diğer husus FLAC dosyaları akıllı telefonlarınızda dinliyorsanız bunun için ekipmanlara ihtiyacınız olacaktır. Ancak; DAC, player ve uygun kulaklıklarla gerçek kayıpsız kaliteyi duyabilirsiniz.

Bilgilerinize...

Acr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
31
Öncelikle paylaşım için teşekkürler.

Burada Spotify ve YouTube Music için yanlış bir bilgilendirme söz konusu. Spotify Premium ile en kaliteli müzik 192 kbps değil, 320 kbps OGG formatında bir kalitededir. YouTube Music Premium'da ise aynı Apple Music'te kullanılan 256 kbps AAC formatı kullanılır.

Ayrıca unutmamak lazım her FLAC kaydı kayıpsız müzik demek değildir. Bazı müzik şirketleri özellikle Türk yapımcılar internetten buldukları 128 kbps mp3'ü, yada ellerinde olan albümleri kasetten rip yapıp ilgili platformlara yüklemektedir. Bu durumda da indirdiğiniz FLAC dosyaları kaynak yetersizliğinden dolayı asla CD kalitesinde olmayacaktır. Bu sebepten indirdiğiniz FLAC'in spek değerlerini kontrol etmeniz gerekmektedir.

Bir diğer husus FLAC dosyaları akıllı telefonlarınızda dinliyorsanız bunun için ekipmanlara ihtiyacınız olacaktır. Ancak; DAC, player ve uygun kulaklıklarla gerçek kayıpsız kaliteyi duyabilirsiniz.

Bilgilerinize...
Xiaominin müzik playeri var gömülü gelen. İndirince direk oraya atıyor ordan dinliyorum hocam bi problem olur mu

xm4sk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
19
efekcr hocam teşekkürler bilgilendirme için :)

Acr rica ederim hocam :)

efekcr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Xiaominin müzik playeri var gömülü gelen. İndirince direk oraya atıyor ordan dinliyorum hocam bi problem olur mu
Bir problem olmaz, dinleyebilirsiniz. Ama FLAC'in verdiği kaliteyi Xiaomi Music Player ile duyamazsınız.

Acr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
31
Bir problem olmaz, dinleyebilirsiniz. Ama FLAC'in verdiği kaliteyi Xiaomi Music Player ile duyamazsınız.
Hangisiyle duyabiliriz hocam verin bi uygulama play storedan indirelim

Acr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
31