- Adım
- Oğuz
- Cihazım
- Mi 9T Pro
- Konular
- 31
Yok yani telefon için uygulamayı soruyorum windows için olanı paylaşmışsınız
Yok yani telefon için uygulamayı soruyorum windows için olanı paylaşmışsınız
Xiaominin müzik playeri var gömülü gelen. İndirince direk oraya atıyor ordan dinliyorum hocam bi problem olur muÖncelikle paylaşım için teşekkürler.
Burada Spotify ve YouTube Music için yanlış bir bilgilendirme söz konusu. Spotify Premium ile en kaliteli müzik 192 kbps değil, 320 kbps OGG formatında bir kalitededir. YouTube Music Premium'da ise aynı Apple Music'te kullanılan 256 kbps AAC formatı kullanılır.
Ayrıca unutmamak lazım her FLAC kaydı kayıpsız müzik demek değildir. Bazı müzik şirketleri özellikle Türk yapımcılar internetten buldukları 128 kbps mp3'ü, yada ellerinde olan albümleri kasetten rip yapıp ilgili platformlara yüklemektedir. Bu durumda da indirdiğiniz FLAC dosyaları kaynak yetersizliğinden dolayı asla CD kalitesinde olmayacaktır. Bu sebepten indirdiğiniz FLAC'in spek değerlerini kontrol etmeniz gerekmektedir.
Bir diğer husus FLAC dosyaları akıllı telefonlarınızda dinliyorsanız bunun için ekipmanlara ihtiyacınız olacaktır. Ancak; DAC, player ve uygun kulaklıklarla gerçek kayıpsız kaliteyi duyabilirsiniz.
Bilgilerinize...
Bir problem olmaz, dinleyebilirsiniz. Ama FLAC'in verdiği kaliteyi Xiaomi Music Player ile duyamazsınız.Xiaominin müzik playeri var gömülü gelen. İndirince direk oraya atıyor ordan dinliyorum hocam bi problem olur mu
Hangisiyle duyabiliriz hocam verin bi uygulama play storedan indirelimBir problem olmaz, dinleyebilirsiniz. Ama FLAC'in verdiği kaliteyi Xiaomi Music Player ile duyamazsınız.
muhtemelen ücretli programlarla çalışır yaHangisiyle duyabiliriz hocam verin bi uygulama play storedan indirelim
Hocam amiple denedim bir fark yok ya ikisi de aynı flaclerBir problem olmaz, dinleyebilirsiniz. Ama FLAC'in verdiği kaliteyi Xiaomi Music Player ile duyamazsınız.