- Adım
- Merdan
- Cihazım
- Poco F5
- Meslek
- Mekanik
- Konular
- 153
sanırım indirmiyor tek tek indiriyor hocam Flacc 320 kb hepsi varAlbüm olarak indirebiliyor mu peki ?
sanırım indirmiyor tek tek indiriyor hocam Flacc 320 kb hepsi varAlbüm olarak indirebiliyor mu peki ?
Anladım teşekkürlersanırım indirmiyor tek tek indiriyor hocam Flacc 320 kb hepsi var
Kardeşim yukarda link bıraktım demişsin ancak aradım ama linki bulamadım. Linki yazarmısın?yukarıdaki linkini bıraktığım uygulamadan Flacc indirebilirsiniz çok oldu ekleyeli Xiaomi nin öz uygulaması Sadece çince
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Kardeşim yukarda link bıraktım demişsin ancak aradım ama linki bulamadım. Linki yazarmısın?
Bende aradım baya. Epey yukarıda kalmışLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kardeşim link için teşekkürler. Yandex'den apk programını indirdim ama tamamı çince olduğundan beceremedimLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam uygulamaya girin ve yukarıda Arama kısmı var sanatçıyı veya şarkı ismini girin tmmdır istediğinizi indirinKardeşim link için teşekkürler. Yandex'den apk programını indirdim ama tamamı çince olduğundan beceremedim![]()
Güzelmiş bu eyvallahLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bunu kullanıyorum FLAC desteği de var