- Adım
- -
- Cihazım
- -
- Konular
- 157
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bunu kullanıyorum FLAC desteği de var
Deneyecegim bende tesekkurler.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Çok teşekkür ederim kardeşim. Paylaşım için sağol, varol.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bu site de uçmuş. Var mı acaba başka alternatifLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam arasıra kapanıyor açılıyor bu site bildiğim kadarıyla.Bu site de uçmuş. Var mı acaba başka alternatif
Sevinirim valla. Deemix çalıştıramadım benHocam arasıra kapanıyor açılıyor bu site bildiğim kadarıyla.
Başka uygulama bulabilirsem paylaşırım
Bir ara deemix kullandım ama hâlâ çalışıyor mu bilmiyorum
Link atar mısınız hocam.Programın android sürümü de mevcut bilginiz olsun
Her zaman çalışmıyor o bide bazı albümler bulunmuyor ordaflac şart değil 320 kbps de olur derseniz telegramda deezer müzik botu var, şarkıyı yazıyorsunuz indiriyor telefona yada pc uygulamasından bilgisayara.
Discordun çakması olan divolt isimli bir site var, slavartı duymuşsunuzdur belki, siteleri ve dc sunucuları kapatılınca bu divolt sunucusu üzerinden botlar aracılığı ile şarkıları dağıtmaya başladılar. Şarkı linkini request chatine atıp başına !dl yazıyorsunuz size dosyayı veriyor falan eskiden ne güzel site arayüzünde istediğim ayarları seçerek indiriyordum...Bu site de uçmuş. Var mı acaba başka alternatif