- Adım
- Sertaç
- Cihazım
- Note 6 Pro 32gb
- Konular
- 0
Hocam elinize sağlık müzik severler için çok faydalı bir konu olmuş
Neden yasak olsun ki? İllegal-crackli bir program değil sonuçta exe yi açıyorsun olay bitiyor, açık aramayın bir kerede..Bu tür programların paylaşımı yasak değil mi? cantara
chnekn hocam mobilden indirme taraftarı değilim pc versiyonu oldukça stabil çalışıyor![]()
Hocam normalde bu tür site bağlantısı ve telegram bağlantısı paylaşmak yasak, fakat ben en azından telegramı paylaşayım. Art niyet olmadıkça problem olmaz herhal de değil mi cantara hocam eğer sıkıntı olacaksa mesajımı gönül rahatlığı ile silebilirsiniz.chnekn hocam burayada yazar mısınız diğer insanlarda faydalansınlar veya özel mesajdan atın ben eklerim![]()
Bot beni takmıyor hocamHocam normalde bu tür site bağlantısı ve telegram bağlantısı paylaşmak yasak, fakat ben en azından telegramı paylaşayım. Art niyet olmadıkça problem olmaz herhal de değil mi cantara hocam eğer sıkıntı olacaksa mesajımı gönül rahatlığı ile silebilirsiniz.
Telegram uygulamasında arama kısmına Music Hunters yazıp arıyoruz orada "bot" yazan bir kanal var o kanala giriyoruz otomatik /start komutu alacaktır.
Ardından /quality komutunu girip kalite seçimi yapınız.
Ardından indirmek istediğiniz müzik ile ilgili bir anahtar kelime yazın. Size ilgili müziği bulup dinleme ve indirme bağlantısını verecek.
Bot beni takmıyor hocam
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.