Diğer Deep web forumda moderatör olan bir üyemiz vardı

yavzka

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yavuz
Cihazım
Mi 6
Konular
1
Arama motorlarının indexleyemeyeceği ağ yoktur. Deepweb'i bile indexleyebilir. Ama bu siteleri önbellek gibi görebilir normal bir kullanıcı, tor tarayıcısı olmadan tam erişim sağlayamaz. Ama Google derse ben Tor destekli ayrı bir Chrome yapacağım. Bu sayede Tor browsersız bu sitelere de erişebiliriz. Yeter ki birileri bu sitelerin varlığından Google'ı haberdar etsin. Bugün MIUI Türkiye kurulduğu gün kimse Google'a bu sitenin var olduğunu bildirmese idi MIUI Türkiye'yi google "indexleyemeyezdi".

Deepwebteki hicbir sitenin boyle bir amaci ve arama motorlarinin indexleyebileceği bir yapısı olmadigi icin sacmalamaktan oteye gitmiyor su yazdiklariniz.

Ben indexleyemez diyorum siz hala biri haberdar etsin diyorsunuz. Onu www'de bile robots.txt ile haberdar ediyorsun, kaldı ki deepwebde neden haberdar edesin ? Lütfen beni alintilamaz misin güzel kardesim ?

Iggy Azalea

.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
RedmiNote 9 PRO
Konular
28
Arama motorlarının indexleyemeyeceği ağ yoktur. Deepweb'i bile indexleyebilir. Ama bu siteleri önbellek gibi görebilir normal bir kullanıcı, tor tarayıcısı olmadan tam erişim sağlayamaz. Ama Google derse ben Tor destekli ayrı bir Chrome yapacağım. Bu sayede Tor browsersız bu sitelere de erişebiliriz. Yeter ki birileri bu sitelerin varlığından Google'ı haberdar etsin. Bugün MIUI Türkiye kurulduğu gün kimse Google'a bu sitenin var olduğunu bildirmese idi MIUI Türkiye'yi google "indexleyemeyezdi".
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gelsin admin çağır bakalım. Şurda deepweb tartışıyoruz IP diyorsunuz. modemi resetlemeye bakar o iş. ilk okul çocuğu dahi zehir gibi günümüzde bu tür işler eskide kaldı üzgünüm.

Modem resetmeye mi bakar?

Üye olunan IP kalıcı bir şekilde sisteme işler, yani kullanıcı eğer multi üyelik açıyorsa ve bunu IP adresini değiştirmeden yapıyorsa aynı IP adresi ikinci üyelikte de görünür, kayıt ve giriş IP'leri olarak ikiye ayrılıyor sistem, kayıt olunan IP aynı kalırken, siz ne kadar IP değiştirirseniz değiştirin, o değişen tüm adresler giriş IP kısmına ekleniyor.

Değişiklik yapılmadan aynı IP üzerinden multi üyelik açılmışsa bu kayıt IP'sinden belli olur zaten, 38 yaşında bir adamın gelip burada bu şekilde komik konuşması da ilginç, modem resetlemekten bahsediyor, şaka gibi.

Sanırım sırf bu konuya mesaj yazmak için üye oldunuz bu foruma?

yavzka

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yavuz
Cihazım
Mi 6
Konular
1

Üye olunan IP kalıcı bir şekilde sisteme işler, yani kullanıcı eğer multi üyelik açıyorsa ve bunu IP adresini değiştirmeden yapıyorsa aynı IP adresi ikinci üyelikte de görünür, kayıt ve giriş IP'leri olarak ikiye ayrılıyor sistem, kayıt olunan IP aynı kalırken, siz ne kadar IP değiştirirseniz değiştirin, o değişen tüm adresler giriş IP kısmına ekleniyor.

Değişiklik yapılmadan aynı IP üzerinden multi üyelik açılmışsa bu kayıt IP'sinden belli olur zaten, 38 yaşında bir adamın gelip burada bu şekilde komik konuşması da ilginç, modem resetlemekten bahsediyor, şaka gibi.

Aklınca trollük yapıyor ama kendi cehaletine gülmesi gerekiyor :) Yeni nesil niye böyle ya, çok ilginçler gerçekten. Google'a bakmadan burcunu söyleyemeyecek cocuklar gelip deepweb anlatıyor bize :D

Iggy Azalea

.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
RedmiNote 9 PRO
Konular
28
Aklınca trollük yapıyor ama kendi cehaletine gülmesi gerekiyor :) Yeni nesil niye böyle ya, çok ilginçler gerçekten. Google'a bakmadan burcunu söyleyemeyecek cocuklar gelip deepweb anlatıyor bize :D

Hocam ne desek boş, yani ergenlikten midir, yoksa izledikleri filmlerden, üye oldukları hacker sitelerinden mi kendilerini böyle bilgili, hacker biri olarak düşünüyorlar anlamış değilim.

fahrikavrar2

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Fahri
Cihazım
Redmi 5
Konular
0
Deepwebteki hicbir sitenin boyle bir amaci ve arama motorlarinin indexleyebileceği bir yapısı olmadigi icin sacmalamaktan oteye gitmiyor su yazdiklariniz.

Ben indexleyemez diyorum siz hala biri haberdar etsin diyorsunuz. Onu www'de bile robots.txt ile haberdar ediyorsun, kaldı ki deepwebde neden haberdar edesin ? Lütfen beni alintilamaz misin güzel kardesim ?

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

heathrow

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Candaş
Cihazım
S8
Konular
25
Hocam ne desek boş, yani ergenlikten midir, yoksa izledikleri filmlerden, üye oldukları hacker sitelerinden mi kendilerini böyle bilgili, hacker biri olarak düşünüyorlar anlamış değilim.
Ben sizin sözünüzü dikkate alırım. Sonuçta ortada yılların deneyimi var.

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Setry

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berat
Cihazım
Mi 6
Konular
59

Multi hesap olduğunu düşünmüyorum.
Çünkü 38 yaşlı hesapla bu konu dışında da mesajlar atılmış. Neden gerçek hesabından yazmamış bunları?
Yine de şüpheleniyorsanız bir yönetici hesapları kontrol edebilir.

heathrow

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Candaş
Cihazım
S8
Konular
25
Multi hesap olduğunu düşünmüyorum.
Çünkü 38 yaşlı hesapla bu konu dışında da mesajlar atılmış. Neden gerçek hesabından yazmamış bunları?
Yine de şüpheleniyorsanız bir yönetici hesapları kontrol edebilir.
Bence 38 yaşında biri sürekli gif paylaşmaz :)

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Benim merak ettiğim nokta, SmashTR nickli 14 yaşındaki üyenin ısrarla söylediklerimi, anlattıklarımı, farklı bilgilerle yalanlamaya, çürütmeye çalışması üzerine, birden bu konunun içine dahil olan, üyeliğini dün oluşturmuş, fahrikavrar2 nickli 38 yaşında bir üyenin dahil olması.

Kendisinin, yani 14 yaşındaki kişinin böyle bir üyelik oluşturup onun üzerinden bana cevap verdiği düşüncesi içindeyim, elbetteki bu düşüncem, gerçek olmayadabilir, lakin mybb altyapısını kullanan bir forumun yöneticisiyken çok şey gördüm öğrendim, forumdan bir yöneticiye SmashTR ve fahrikavrar2 isimli iki üyeliğin IP adreslerini karşılaştırmasını isteyebilirim, üyelikler aynı IP üzerinden açılmışsa şu an konuştuğum kişi SmashTR nickli 14 yaşındaki kişidir ve kendisini daha olgun gösterip benimle tartışmak için böyle bir üyelik oluşturmuştur, lakin IP adresleri farklıysa bu dediğim tamamen bir teori olup teoriden öteye geçemeyecektir.

Eğer bu düşüncem tamamen yanlışsa ve gerçek dışıysa, böyle düşündüğüm için sizden özür dilerim.

Lakin gerçekse dediklerimin noktasına kadar arkasındayım.
İki üyelik de farklı kişilere ait. İp kontrol yapıldı.

Konu tartışma ortamında devam edecekse kilitlemek zorunda kalacağım. Lütfen kendinize uygun şekilde seviyeli davranınız.

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68
İki üyelik de farklı kişilere ait. İp kontrol yapıldı.

Konu tartışma ortamında devam edecekse kilitlemek zorunda kalacağım. Lütfen kendinize uygun şekilde seviyeli davranınız.
Teşekkür ederim. Eğer amacım kandırmak olsaydı baştan o hesapla yazardım veya doğum gününü eklemezdim. Şimdi de VPN kullandı demez umarım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ergenlikle ne ilgisi var?

Son düzenleme:
Üst Alt