Diğer Deep web forumda moderatör olan bir üyemiz vardı

hakangur15

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
REdmi
Konular
0
Hocam belki sızıntı yazılımları erkenden deep web üzerinden servis eden biri yada birileri olabilir, lakin bunlar büyük ihtimal para karşılığındadır ve TL üzerinden değil Bitcoin üzerinden yapılıyordur.

Bitcoin mi kullanılıyor deepwebte? Bizim arkadaşlar bitcoin alıyorlar bir iş gelmesin başlarına :(

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Konuyu okumadım ama troll konu gibi geldi

heathrow

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Candaş
Cihazım
S8
Konular
25

heathrow

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Candaş
Cihazım
S8
Konular
25

Iggy Azalea

.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
RedmiNote 9 PRO
Konular
28
Bitcoin mi kullanılıyor deepwebte? Bizim arkadaşlar bitcoin alıyorlar bir iş gelmesin başlarına :(

Bitcoin'in alımı da satımı da zor tespit edilir, bir sorun olacağını sanmıyorum, zaten gittikçe de resmi bir para birimi olmaya başlıyor, her ne kadar sanal bir para birimi olsa da.

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Keşke okusaydın Asaf :)

Bir troll konu açtık diye bizi kronik troll yaptın :D

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ayaküstü foruma baktım geçen ki post gözümün önüne geldi :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gelmez hocam kripto para birimi hepsi şifreli zaten

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68
Evet zamanında deepwebtr.net sitesinde moderatör, kendi kurduğumuz darktr.net sitesinde admindim, deep web katmanlardan oluşan şifreli bir ağdır, genelde bizim ulaşabildiğimiz seviye (tabii ki araştırmayla) 2.seviyedir, yani .onion uzantılı siteler, uyuşturucu, silah, FBI belgeleri, katiller, çocuk istirmascıları, kısacası her türlü pisliğin bulunduğu ilk katmandır, tabi gizlenmeyi bilen birisi daha derinlere de inebilir. Bir çok geçmişim oldu bu konuda, girip gezmek bir sorun teşkil etmiyor, ama alışveriş yapmak, katil kiralamak, farklı herhangi bir işlemde polis devreye giriyor. Bu zamana kadar bildiğim, gezdiğim sitelerin hiç birinde yazılımla ilgili bir şeye rastlamadım, daha doğrusu bu konu üzerinde bir araştırmam olmadı, sadece merak ettiğim şeylere yöneldim, dediğim bilgileri araştırabilir ve 2.seviye'de merakınızı giderebilirsiniz bu konudaki, dediğim gibi gezmek değil, o sitelerde işlem yapmak suç, zaten .onion uzantılı sitelere de tor üzerinden giriliyor, IP adresiniz bir çok şifre ile kodlanıyor, bağlantı üzerinde farklı köprülemeler yapılıyor, %100 olmasa da %90 oranında yaptığınız şeyler tor ağı üzerinde şifreleniyor, güvenlik kullanıcı için en üst seviyede.

Dip not: Verdiğim örnek 3. Seviye 2.Tor seviyesidir.
Katman olayı sadece örnek oluyor. Biz X. seviyeyiz vs denemez sadece puanlama sistemidir.

hakangur15

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
REdmi
Konular
0
Katman olayı sadece örnek oluyor. Biz X. seviyeyiz vs denemez sadece puanlama sistemidir.

Kesin çizgilerle belirlenen bir katman yok ancak içerdiği yasadışı içerik ve barındırdığı iğrençlikleri kategorize edersek yumuşak geçişe sahip bir katman sistemi oluşacaktır. Zaten en derinlerde gezinen bir tanıdığınız varsa en üstten en alta da inebilirsiniz. Ancak zaten en karanlık yani en alt tabakadaki kişiler pis işlerle uğraştıkları için üst tabaka yani bu işlere yeni bulaşan veya meraktan girişen kişilere kendilerini ifşa etmek istemeyeceklerinden zamanla yavaş yavaş en derin katmana inebilirsiniz.

Üst Alt