Yardım Deep Sleep Modunda Şarj Tüketimi

befazi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berati
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
3
Arkadaşlar herkese merhaba , Mi6 kullanıyorum alalı 1 ay oldu fakat telefonun gece uyku durumunda şarj tüketimi %5 civarında bu da beni rahatsız ediyor sizde durum nedir ?

Global kararlı sürüm kullanıyorum.

Pochemuchka

Deneyimsiz Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
pochemuchka
Cihazım
Xiaomi MI 6
Konular
8
Hocam aynı riski alamam. Ayrıca aldığım satıcıya sıfır başka bir mi6 'yı da denettirdim o da 8 saatte yüzde 16-17 civarında tüketim yapmış. Büyük ihtimalle op5 geçeceğim galiba.
Hocam satıcı siz kuşkulanmayın diye üç kağıt yapmış olabilir durduk yere 15 16 şarjı zenfone cihazlar bile yemiyordu

Oyla:

rizakar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıza
Cihazım
RedMi Note 7
Konular
4
Hocam üstüne artık biraz verip takas yapacağım nasip olursa

O durum normal hocam, 1 günde şarjı bitmiyor sizinki gibi :) Ayar yapmadan ve Global rom ile o kadar şarj tüketimi yapabilir.

Tabi Oneplus alırdım sizin yerinize de olsam, elinizdeki cihazı ne yapacaksınız peki?

Oneplus 5 hayırlı olsun şimdiden.

Oyla:

befazi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berati
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
3
Hocam GMS Doze, kurulduktan sonra çalışmaya başlıyor, aktfi edilecek bir yer yok. Sadece; Pil Tüketimine girip, Pil sorunu verip vermediğine bakın uygulamaların. Burada Bazen Pil sorunu çıkıyor, bunu düzeltip kullanıyorsunuz. Her romda tam randımanlı çalışmadığı için, denenmesini tavsiye edebiliyorum ancak.
[doublepost=1513339441,1513339274][/doublepost]

Hocam Wakelock du sanırım programın adı; bu programla cihazı uyandıran hangi programlar olduğuna bakabilirsiniz.

İndirip deneyeceğim bu gece buradan sonuçları paylaşsam yardımcı olur musunuz ? Daha önce kullanmadığım bir program siz tecrübe olarak yol gösterebilirsiniz

Oyla:

rizakar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıza
Cihazım
RedMi Note 7
Konular
4
Yok hocam satıcı son derece güvenilir birisi o konuda sıkıntı yok. Yine telefon alsam gene ondan alırım. Simdi Allah var sorunun çözümü için her yolu denedi kendisi. Zaten bilen bilir ismi Bayram Kaya. Kendisi Ankara'da.

Hocam satıcı siz kuşkulanmayın diye üç kağıt yapmış olabilir durduk yere 15 16 şarjı zenfone cihazlar bile yemiyordu

Oyla:

Pochemuchka

Deneyimsiz Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
pochemuchka
Cihazım
Xiaomi MI 6
Konular
8
Yok hocam satıcı son derece güvenilir birisi o konuda sıkıntı yok. Yine telefon alsam gene ondan alırım. Simdi Allah var sorunun çözümü için her yolu denedi kendisi. Zaten bilen bilir ismi Bayram Kaya. Kendisi Ankara'da.
Bilmiyorum o zaman hocam bana çok fazla geldi 2 cihazda da tesadüfen bu kadar şarj tüketimi olması tüm ayarları yaptıktan sonra da mı aynı sonucu aldınız

Oyla:

rizakar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıza
Cihazım
RedMi Note 7
Konular
4
Aynen hocam aklınıza gelebilecek tüm ayarları yaptıktan sonra hatta hat takılı değilken uçak modunda bile durum aynı

Bilmiyorum o zaman hocam bana çok fazla geldi 2 cihazda da tesadüfen bu kadar şarj tüketimi olması tüm ayarları yaptıktan sonra da mı aynı sonucu aldınız

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Hocam üstüne artık biraz verip takas yapacağım nasip olursa

O zaman sorun yok hocam.
[doublepost=1513375338,1513375289][/doublepost]
İndirip deneyeceğim bu gece buradan sonuçları paylaşsam yardımcı olur musunuz ? Daha önce kullanmadığım bir program siz tecrübe olarak yol gösterebilirsiniz

Hocam benimde bu program hakkında fazla tecrübem yok, programı kullanmayı daha iyi bilen arkadaşlar yardımcı olacaklardır.

Oyla:

achfighter

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Mi 6, Mi A3
Konular
7
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Benim mi6 da gece fix %9 şarj yiyor. Ayarlardan neredeyse tüm uygulamaların arka plan etkinliklerini kısıtladım, otomatik açılmaları yasakladım ama hiç bir şey değişmedi. Telefon hiç kullanılmadığında bile pili en fazla 1 gün 12 saat dayanıyor.

Oyla:

gentleman

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ramazan
Cihazım
Mi MAX 2
Konular
0
Pil koruma modu aktif mi? Ayrıca mobil ağ sinyalı sıkıntılı görünüyor. Yaşadığınız yer neresi? Mobil ağı 4.5g olarak mı kullanıyorsunuz?

Oyla:
Üst Alt