- Adım
- Ozi
- Cihazım
- Mi Max 2
- Konular
- 4
Merhaba Greeshan ve EU Rom hariç hangi romu yüklersem yükleyeyim pil sorunu yaşıyorum. Yani diyelimki şarjım %52 bu pil seviyesinde 1 saat boyunca oynuyorum ve pil seviyesi hala aynı hiç değişmiyor ama teefonu kapatıp recovery mod'a girdiğim zaman şarj %45 e düşmüş oluyor. Telefonu açıp şarja takıyorum 1 saat şarj oluyor ama hala %45 gösteriyor. Ama Recovery mod'a girip şarja taktığım zaman şarj dolmaya seviye yükselmeye başlıyor. Telefonun şarjı bitti diyelim kapalı, şarja takıyorum 1 saat geçiyor ama hala kabloyu çıkarıp açmak istediğim zaman pil boş deyip açılmıyor. Şarj kablosunu takıp recovery mod'a girdiğim zaman şarj %1 den dolmaya başlıyor seviye yükseliyor. 7.1 sürümlü romlarda, 8.1 sürümlü romlarda ve 9 sürümlü romların hepsinde yaşadım. Sadece Greeshan ve EU rom'da bu sorunu yaşamıyorum. Max 2'm 32 GBlik model. Akla sığmayacak yöntemler denedim hiç biri olmadı. Pil kalibrasyonu bile yaptım ama şarj seviyesi ilerlemedikten veya düşmedikten sonra birşey değişmiyorki. Gözüme takılan tek ayrıntı şu oldu, şarja taktığım zaman led bildirim ışığı Custom ROM'ların hiç birinde yanmıyor ve ayarlara girip Pil ayarlarına baktığım zaman (şarj kablosu takılı ve sağ üstte şarj oluyor simgesini gösterdiği halde) Şarj Olmuyor yazıyor.
En ufak bi fikri olan var mı acaba?
Konuyu uzun bi şekilde cohci52 hocamla çözmeye çalıştık ama yine de bir konu açıp sizin de fikirlerinizi yardımlarınızı almak istedim.
En ufak bi fikri olan var mı acaba?
Konuyu uzun bi şekilde cohci52 hocamla çözmeye çalıştık ama yine de bir konu açıp sizin de fikirlerinizi yardımlarınızı almak istedim.