Soru CrDroid Romu kimler neden kullanıyor?

Nejomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
33
O hiçbir zaman olmuyor, çünkü karşı taraf okuduğunu teyid etmiyor.
Nasıl yani hocam anlayamadım dediğinizi. CrDroid kurduktan sonra whatsappa numaramı giriyorum ama onay smsi gelmiyor ancak cihazla sms gönderip alabiliyorum sadece whatsapp ve googledan sms gelmiyor

maniacsarmy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
Mi9t
Konular
35

teşekkür ederim usta 2 gündür ilgilendın yardımcı oldun teşekkürler

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Hocam, yanlış anlamayın ama, Siz her isteyenin isteğini yerine getirmekle bence hata yapıyorsunuz, insanlar biraz da kendileri araştırıp, bulsalar daha iyi olmazmı.... Biz burada romun güzelliklerini paylaşıyoruz, kimseyi bu romu yüklemeye zorlamıyoruz, romla ilgili kullanım bilgilerini ve özelliklerini vs seve seve paylaşalım ama hiç rom kurmanış birilerine de romun nasıl kurulacağını burada detaylı öğretmemize gerek yok, sanki iyi niyetiniz suistimal ediliyor gibi geliyor bana

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Nejomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
Nasıl yani hocam anlayamadım dediğinizi. CrDroid kurduktan sonra whatsappa numaramı giriyorum ama onay smsi gelmiyor ancak cihazla sms gönderip alabiliyorum sadece whatsapp ve googledan sms gelmiyor
Whatsapp' ta siz ayarlarda onay vermiyorsanız, karşı taraftan otomatik olarak onay gelmiyor, öyle aklımda kalmış.

Hocam, yanlış anlamayın ama, Siz her isteyenin isteğini yerine getirmekle bence hata yapıyorsunuz, insanlar biraz da kendileri araştırıp, bulsalar daha iyi olmazmı.... Biz burada romun güzelliklerini paylaşıyoruz, kimseyi bu romu yüklemeye zorlamıyoruz, romla ilgili kullanım bilgilerini ve özelliklerini vs seve seve paylaşalım ama hiç rom kurmanış birilerine de romun nasıl kurulacağını burada detaylı öğretmemize gerek yok, sanki iyi niyetiniz suistimal ediliyor gibi geliyor bana

Maalesef öyle oluyor, artık üzerime bıkkınlık gelmeye başladı...Cevap vermeyeceğim ve sadece bilgisi olanlarla paylaşım yapacağım.

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
33
Whatsapp' ta siz ayarlarda onay vermiyorsanız, karşı taraftan otomatik olarak onay gelmiyor, öyle aklımda kalmış.
Whatsappa verilebilecek hertürlü izni verdim ama hiçbirşekilde onay kodu gelmeyince simi başka telefona takıp smsi oradan alıp whatsappı kurabildim ama bu şekilde sorun olacak gibi geldi bana. Muhtemelen banka uygulamalarından operatörlerden gelen mesajlarda gelmyeyecek heralde tek tek hepsini test edeceğim şimdi

Nejomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
Whatsappa verilebilecek hertürlü izni verdim ama hiçbirşekilde onay kodu gelmeyince simi başka telefona takıp smsi oradan alıp whatsappı kurabildim ama bu şekilde sorun olacak gibi geldi bana. Muhtemelen banka uygulamalarından operatörlerden gelen mesajlarda gelmyeyecek heralde tek tek hepsini test edeceğim şimdi
Banka ve operatörlerden direk Sms' e geliyor, whatsapp' a gelmez zaten.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Ben WhatsApp ı Swift Backup ile yedekliyyorum, tekrar geri yüklediğim de her şey sorunsuz aynı yerde duruyor ve o arada gelmiş olan mesajlar da düşüyor ekrana... Banka SMS lerinde hiç sorun yaşamıyorum, her türlü bildirim sorunsuz geliyor, zaten o nedenle Miui yi bıraktım.. Belki diğer cihazlarda bunlar sorunlu olabilir, bilemiyorum

Üst Alt