Soru CrDroid Romu kimler neden kullanıyor?

LionKing17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
S
Cihazım
Xiaomi Mi 9TPro
Konular
5
Nasıl yani hocam anlayamadım dediğinizi. CrDroid kurduktan sonra whatsappa numaramı giriyorum ama onay smsi gelmiyor ancak cihazla sms gönderip alabiliyorum sadece whatsapp ve googledan sms gelmiyor
Romu kurarken hangi GAPPS paketini kurdunuz? Bu problem genelde GAPPS ile alakalı oluyor. Birde Whatsapp üzerinde güvenlik amaçlı göndermediği de oluyor. Nedir bu güvenlik dersek? Diyelim ki üst üste 5 tane rom denediniz, hepsinde de whatsapp'a girerken telefon numaranızı girip şifre istediniz. Böyle bir durumda belli bir süre whatsapp hesabınızı açamıyorsunuz.
Birde telefonun modeli nedir? Hangi FW?(Firmware), hangi Gapps paketini kurdunuz? Ya da gappsli olan sürümü mü indirdiniz?
Kurulumu hangi adımları izleyerek yaptınız?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

linkine tıklayınız. Açılan sayfada - Files yazan kısma tıklayın ve ''FlameGApps-12.1-basic-arm64-20220412.zip'' yazana tıklayıp indiriniz.

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
33
Romu kurarken hangi GAPPS paketini kurdunuz? Bu problem genelde GAPPS ile alakalı oluyor. Birde Whatsapp üzerinde güvenlik amaçlı göndermediği de oluyor. Nedir bu güvenlik dersek? Diyelim ki üst üste 5 tane rom denediniz, hepsinde de whatsapp'a girerken telefon numaranızı girip şifre istediniz. Böyle bir durumda belli bir süre whatsapp hesabınızı açamıyorsunuz.
Birde telefonun modeli nedir? Hangi FW?(Firmware), hangi Gapps paketini kurdunuz? Ya da gappsli olan sürümü mü indirdiniz?
Kurulumu hangi adımları izleyerek yaptınız?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

linkine tıklayınız. Açılan sayfada - Files yazan kısma tıklayın ve ''FlameGApps-12.1-basic-arm64-20220412.zip'' yazana tıklayıp indiriniz.
Cihazım poco f2 pro 8/256 ilk önce 12.5.3 fw flaşladım devamında romu flaşladım reboot recovery yapıp NikGapps core ve magisk flaşlayıp telefonu açtım. Kod gelmeme güvenlik amacıyla olduğunda whatsapp bildiriyor kod istedenen ekranda şu kadar saat sonra kod alabilirsiniz diye bana hem whatsapptan hemde cihaza gmail adresimi girerken cep telefonuma sms gelmedi

Farox

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Farox
Cihazım
Ka-Fa 1500
Konular
4
Hocam, yanlış anlamayın ama, Siz her isteyenin isteğini yerine getirmekle bence hata yapıyorsunuz, insanlar biraz da kendileri araştırıp, bulsalar daha iyi olmazmı.... Biz burada romun güzelliklerini paylaşıyoruz, kimseyi bu romu yüklemeye zorlamıyoruz, romla ilgili kullanım bilgilerini ve özelliklerini vs seve seve paylaşalım ama hiç rom kurmanış birilerine de romun nasıl kurulacağını burada detaylı öğretmemize gerek yok, sanki iyi niyetiniz suistimal ediliyor gibi geliyor bana

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

İnsanlar birbirine yardım etmeyecekse burada forum da insanların paylaşım yapmasının amacı kalır mı,
Kaldı ki forum mantığı burada insanlara faydalı olabilmek değil midir zaten,
İyilik yap denize at derler suistimal eden de etsin iyiler mutlaka kazanır. : ))

Sevgilerle.

LionKing17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
S
Cihazım
Xiaomi Mi 9TPro
Konular
5
Cihazım poco f2 pro 8/256 ilk önce 12.5.3 fw flaşladım devamında romu flaşladım reboot recovery yapıp NikGapps core ve magisk flaşlayıp telefonu açtım. Kod gelmeme güvenlik amacıyla olduğunda whatsapp bildiriyor kod istedenen ekranda şu kadar saat sonra kod alabilirsiniz diye bana hem whatsapptan hemde cihaza gmail adresimi girerken cep telefonuma sms gelmedi
Yüklediğiniz nikgapps core linkini atar mısınız?
Birde romu kurduktan sonra Google Play Store hesabınıza girmeyi denediniz mi? Girmeyi denediyseniz eğer orada da şifre gelmedi mi?
Yüklediğiniz sürüm Crdroid 8.4 sürümü mü?

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
33
Yüklediğiniz nikgapps core linkini atar mısınız?
Birde romu kurduktan sonra Google Play Store hesabınıza girmeyi denediniz mi? Girmeyi denediyseniz eğer orada da şifre gelmedi mi?
Yüklediğiniz sürüm Crdroid 8.4 sürümü mü?
Evet crdroid 8.4
Bu linkte alttan 2. 80.3mb olan dosyayı indirdim.
Evet google hesabıma girerken sms gelmeyince. Hattımı başka cihaza takıp whatsapp ve google şifrelerini o şekilde alıp girebildim ama ilerde sorun olucak o yüzden çözmem gerekiyor bu sorunu

Nejomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
İnsanlar birbirine yardım etmeyecekse burada forum da insanların paylaşım yapmasının amacı kalır mı,
İyilik yap denize at derler suistimal eden de etsin iyiler mutlaka kazanır. : ))

Sevgilerle.
Tamam ama adam h

Sevgilerle.
Tamam ama hiç bilmeyen birine A' dan başlayıp Z' ye kadar öğretilmez ki...İnsan önce okur araştırır, bilgilenir. Ondan sonra bir sorunla karşılaşırsa yardım ister. Keyfekeder yardım istenmez ! Genellikle hiç Rom kurmamış kişiler, forumda bile hiç araştırma, arama dahi yapmadan '' Armut piş, ağzıma düş '' anlayışı ile hareket ediyorlar. Öyle olunca bizde insanız yani, beynimiz yoruluyor, zamanımız gereksiz yere harcanmış oluyor. Bunlar yetmezmiş gibi birde saygısız acaip anlaşılmaz hitap tarzlarına maruz kalıyoruz. Ne yani mecburmuyuz bunları çekmeye ? Ücret filan mı alıyoruz yoksa ? Anlayışlı olalım lütfen !

LionKing17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
S
Cihazım
Xiaomi Mi 9TPro
Konular
5
Evet crdroid 8.4
Bu linkte alttan 2. 80.3mb olan dosyayı indirdim.
Evet google hesabıma girerken sms gelmeyince. Hattımı başka cihaza takıp whatsapp ve google şifrelerini o şekilde alıp girebildim ama ilerde sorun olucak o yüzden çözmem gerekiyor bu sorunu
Yanlış NikGapps sürümünü indirmişsiniz. Burada suç sizin değil biraz da kafa karıştıran Crdroid resmi sitesi paylaşımı. Çünkü orada sürümü Android 12 olarak gösteriyor.
Crdroid 8.4 Android 12 değil Android 12.1 diğer adıyla Android 12L şeklinde.
Doğru olan buradaki link. Verdiğim linkten nikgapps core paketini indiriniz.

Sorununuz çözülür ya da çözülmezse buraya bilgi verirseniz sevinirim. ☺️

Son düzenleme:

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205

Yanlış NikGapps sürümünü indirmişsiniz. Burada suç sizin değil biraz da kafa karıştıran Crdroid resmi sitesi paylaşımı. Çünkü orada sürümü Android 12 olarak gösteriyor.

bunlarda a12.1

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
33

Evet 12.1 olduğu yazmıyor şimdi tekrar baktım cihazdada 12 olarak görünüyor. Direk flaşlasam heralde çözülür temiz kurulum yapmaya gerek yok diye düşünüyorum

Üst Alt