Soru CrDroid Romu kimler neden kullanıyor?

Nejomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
Ve şimdi farkettiğim bir sorun daha whatsapptan ve googledan sms onay kodları gelmiyor. Cihazdan başkasına sms gönderip alabiliyorum ama bu tarz servislerden sms gelmedi hiçbirinden
O hiçbir zaman olmuyor, çünkü karşı taraf okuduğunu teyid etmiyor.

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
TWRP de olsa onu da siliyor rom kurulunca, yeniden kurmak gerekir mi ?

Bu arada, crdroid rom ne kadar güvenlidir, arkasında kim var araştıran var mıdır ? (Bazılar cihaz rootlu ise o kadar güvenli diye boş yorum yapmazsa faydalı olacaktır.)
twrp uyumsuzsa böyle problemler yaşarsınız twrp'nin kaybolduğuna hiç şahit olmadım

Nejomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
twrp uyumsuzsa böyle problemler yaşarsınız twrp'nin kaybolduğuna hiç şahit olmadım
Twrp doğru ve hatasız kurulursa, yeni bir Rom atınca tekrar twrp kurmaya gerek yoktur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada, crdroid rom ne kadar güvenlidir, arkasında kim var araştıran var mıdır ? (Bazılar cihaz rootlu ise o kadar güvenli diye boş yorum yapmazsa faydalı olacaktır.)
Twrp doğru ve hatasız kurulursa, yeni bir Rom atarken tekrar twrp kurmaya gerek yoktur.

CrDroid güvenlimidir, değilmidir, arkasında ne vardır gibi spekülasyonlara gerek olduğunu sanmıyorum. O konu daha ziyade geliştiricileri bağlar !

Son düzenleme:

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Twrp doğru ve hatasız kurulursa, yeni bir Rom atınca tekrar twrp kurmaya gerek yoktur.

Nejomi hocam cihaza uyumlu ve güncel recovery kendi kendine kaybolmaz veya kendi kendine silinmez her rom atmada recovery değiştirmek zul olur

Lenovoş

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
14 Mart 2019
Konular
101

Ben bu rom'un simgesinde herşeyi gören göz sembolü olduğu için güvenmiyorum hiç kurmadım da

Farox

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Farox
Cihazım
Ka-Fa 1500
Konular
4
2 telefonda da denenim birisi a2 lite diğeri mi11 lite twrp de silindi uyumlu olmasına rağmen crdroid kendi recovery uygulaması geliyor recovery menüsünde iki telefonda da yanlışlık yok aylardır kullandığım twrp ve orange fox ?

Twrp doğru ve hatasız kurulursa, yeni bir Rom atarken tekrar twrp kurmaya gerek yoktur.

CrDroid güvenlimidir, değilmidir, arkasında ne vardır gibi spekülasyonlara gerek olduğunu sanmıyorum. O konu daha ziyade geliştiricileri bağlar !

Rom kullanacak kişilerin bilmesi gerektiğini düşünüyorum, o yüzden yazdım bilen ya da araştıran var mı diye ,

netice de herşey ar-ge değil midir.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Ben bu rom'un simgesinde herşeyi gören göz sembolü olduğu için güvenmiyorum hiç kurmadım da
Siz kurmayın aman hocam, Miui, yani Çinliler çok daha güvenli, hele ki Google

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Üst Alt