- Adım
- ikon
- Cihazım
- xpr
- Konular
- 205
Olmaz hocam, niye olsun? Kareyi tamamlamış oluruz.
Aynen hocam CrDroid'e taşının aşı tamam olsun

Olmaz hocam, niye olsun? Kareyi tamamlamış oluruz.
mi10t pro için crdroid kullanan var mı?
Skorpi hocama ayak uydurcaz bu gidisle
kimse kurmazsa ben kuracam romu da a12 gelmemiş
Valla biraz önce Koçara hocamla ilgili yazdıklarım sizin için de geçerli, vakit kaybetmeyin derim...ben şahsen şöyle düşünürdüm, bu 3 genç bunu yüklediklerine göre, vardır mutlaka bir bildikleri...benim yoktu ama Sayın Ironsides vede Sayın büyüğüm Nejomi hocam sayesinde aydınlandımmi10t pro için crdroid kullanan var mı?
Skorpi hocama ayak uydurcaz bu gidisle
kimse kurmazsa ben kuracam romu da a12 gelmemiş
hocam ilginiz için teşekkürler aynen ben yazarken düzenlermişsiniz hocam Arrowos muşBuyurunuz sizin için.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Pardon, bu sizin telefon için Arrow OS' muş, crdroid değilmiş, gözümden kaçmış.
muhtemelen en kısa zamandan geçecem gibi hocam hadi hayırlısı bakalımValla biraz önce Koçara hocamla ilgili yazdıklarım sizin için de geçerli, vakit kaybeymeyin derim...ben şahsen şöyle düşünürdüm, bu 3 genç bunu yüklediklerine göre, vardır mutlaka bir bildikleri...benim yoktu ama Sayın Ironsides vede Sayın büyüğüm Nejomi hocam sayesinde aydınlandım
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
hocam ilginiz için teşekkürler aynen ben yazarken düzenlermişsiniz hocam Arrowos muş
ancak bu şekilde anlatımdan ziyade kullanıcı yorumu daha etkili olur hocam
android sürümünün de çok da bi etkisi yok gözümde
muhtemelen en kısa zamandan geçecem gibi hocam hadi hayırlısı bakalım
Redmi note 8 arrow os 12.1 için bi gelişme haberi var mı acaba ? yoksa ben mi bulamadım ? crdroidde şarjım cidden çok hızlı gidiyor çünkü.
Hiç Eksik yok, çağrı kaydı var, gerçekten çok beğeneceksiniz. Ben kullandığım için güvenle öneriyorum. Daha sonra a12' ye de geçersiniz.