Soru CrDroid Romu kimler neden kullanıyor?

Nejomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
Ara bilgi veriyorum ama kimse duymasın, çok gizli....Sevgil dostum Sayın Koçara hocam ile bugün bir kaç uzun görüşme yaptım, CrDroid ile ilgili ona bazı SS ler falan attım ve şu an tam olarak hazır olmasa dahi, % 80-85 yükleme aşamasına geldi....MIUI nin sadece alışkanlık olduğunu, farz et ki One Plus aldın, oradaki arayüz farklı ve mecburen alışacaksın, CrDroidi de yeni bir telefon arayüzü gibi düşün, cihaz yepyeni oluyor, akıyor, kasma vs yok, son sürüm Android versiyon kullanıyorsun vs diyerek iknaya çalıştım ve dediğim gibi çok yaklaştım, kendisini en yakın zamanda aramızda göreceğimize en ufak şüphem dahi yok.

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Sevgili Skorpi, Biontech Aşısı' ndan daha etkilisiniz ! Çok güzel bir haber.

ELVD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Ara bilgi veriyorum ama kimse duymasın, çok gizli....Sevgil dostum Sayın Koçara hocam ile bugün bir kaç uzun görüşme yaptım, CrDroid ile ilgili ona bazı SS ler falan attım ve şu an tam olarak hazır olmasa dahi, % 80-85 yükleme aşamasına geldi....MIUI nin sadece alışkanlık olduğunu, farz et ki One Plus aldın, oradaki arayüz farklı ve mecburen alışacaksın, CrDroidi de yeni bir telefon arayüzü gibi düşün, cihaz yepyeni oluyor, akıyor, kasma vs yok, son sürüm Android versiyon kullanıyorsun vs diyerek iknaya çalıştım ve dediğim gibi çok yaklaştım, kendisini en yakın zamanda aramızda göreceğimize en ufak şüphem dahi yok.

Örneğin yakında Google'da alışırız hocam 😅

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
297
Sevgili Skorpi, Biontech Aşısı' ndan daha etkilisiniz ! Çok güzel bir haber.
Hocam durun, aşıya ikna ettik de, henüz vuramadık, kendisi biraz inatçıdır ama ben ondan daha da inatçıyım:P

eminreis80

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Mi 10t Pro
Meslek
makine mühendisi