- Adım
- Mustafa
- Cihazım
- Mİ 8 SE
- Konular
- 14
Elinize sağlık. ROM çok hoş
BU modülü yükleyince ön kamera bende çalışmıyor.Bilmiyorum hocam. Genelde aosp romda fazla kalmıyorum. Ama bu rom hoşuma gitti twk eksiği yüz tanımlama. Gcam ve modül işini hallettim
Teşekkürler hocam bilgilendirmeniz için. Hypercam e4 for q night sightta takılıyor. Ayrıca normal bir fotoğraf çektikten sonra da ikinciyi çekerken donma yapıyor. Farklı configler denedim ancak çare olmadı. Anxcamera için ise yıllarda githubda dosya indirme konusunda sıkıntı yaşıyorum. Dosya indirme kısmı tam olarak nerede?Arkadaşlar güvenlikten dolayı google android 10 dan itibaren saf androidle gelen yüz tanımayı kaldırdı. Kamera olarak stok kamera için internete anx kamera yazıp indirirseniz işiniz görülür. Bu linkte hangi sürümü lurmanız gerektiği ve portre modunu düzeltecek modülün isimleri yazıyor.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirEger gcam kullanıcam diyorsanız; forumun gcam bölümde hypercam var. Oradan hypercam e4 for q indirirseniz işinizi görür. Yine aynı sayfada configs diye bir link var oradanda mi9se için olan configsleri indirin, tek yek drneyin hangi configsin fotolarını daha çok beğenirseniz onu kullanabilirsiniz. Ben gayet memnunum haberinşz olsun tavsiyede ederim
Link için direkt olarak google a anx camera yazınTeşekkürler hocam bilgilendirmeniz için. Hypercam e4 for q night sightta takılıyor. Ayrıca normal bir fotoğraf çektikten sonra da ikinciyi çekerken donma yapıyor. Farklı configler denedim ancak çare olmadı. Anxcamera için ise yıllarda githubda dosya indirme konusunda sıkıntı yaşıyorum. Dosya indirme kısmı tam olarak nerede?
Teşekkürler hocam bilgilendirmeniz için. Hypercam e4 for q night sightta takılıyor. Ayrıca normal bir fotoğraf çektikten sonra da ikinciyi çekerken donma yapıyor. Farklı configler denedim ancak çare olmadı. Anxcamera için ise yıllarda githubda dosya indirme konusunda sıkıntı yaşıyorum. Dosya indirme kısmı tam olarak nerede?
Tekrar yeniden başlattım şebeke geri geldiAz önce hypercam 7.2 de indirmiştim onu kurdum baktım ancak çok saçma bir şey oldu. Fotoğraf çekmeye bastım çekmedi, ardından sağ üstte bildirim panelinde kamera işareti gözüktü. Son uygulamaları temizledim, kamerayı zorla durdurdum ancak işaret gitmedi. Telefonu yeniden başlattım şimdi şebeke gelmiyor Kamera ile ne alakası var anlamadım durumun Tekrar yeniden başlattım uçak moduna aldım çıkarttım çare olmadı. Duruma göre pixel experience kuracağım. Tekrar format data yaparak mı kurmak gerekir? FW zaten kurmuştum?
Tekrar kuracaksınız fw'yi ve de kamera ile alakası bence yok garipAz önce hypercam 7.2 de indirmiştim onu kurdum baktım ancak çok saçma bir şey oldu. Fotoğraf çekmeye bastım çekmedi, ardından sağ üstte bildirim panelinde kamera işareti gözüktü. Son uygulamaları temizledim, kamerayı zorla durdurdum ancak işaret gitmedi. Telefonu yeniden başlattım şimdi şebeke gelmiyor Kamera ile ne alakası var anlamadım durumun Tekrar yeniden başlattım uçak moduna aldım çıkarttım çare olmadı. Duruma göre pixel experience kuracağım. Tekrar format data yaparak mı kurmak gerekir? FW zaten kurmuştum?
Ben de mi geçsem acaba? Peki özelleştirmeler nasıl? Ne kadar eksiklik var? Ekran görüntüleri atabilir misiniz? Ayrıca ben de donma yok da, donma olmasaydı geçmek ister miydiniz?Pixel experience romuna geçtim daha akıcı ve pili daha iyi gibi geldi bana bu romdaki saçma donmalar da yok