MutluCakarim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mutlu
Cihazım
MI 8 SE SİYAH
Meslek
Öğrenci
Konular
5

tupcuremzi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alperen
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Dediğiniz şeyin aynısını ben yaşadığım için bu romu çok fazla kullanmıyorum. Tavsiyem lawnchair uygulamasını kurun ve o uygulamaları gizleyin. Daha sonrasında internetten google phone.apk indirin ve kurun. Zaten mesaj ve kişiler uygulaması playde var. Son olarak ayarlardan varsayılan uygulamaları değiştirin. Ya da pixel experience kullanın, şuan ben kullanıyorum çok memnunum. Şarjı mükemmel gidiyor. En azından yeni evoX romu gelene kadar idare eder. Eğer animasyonların lawnchardede açık olmasını istiyorsanız magiskten quickswitch kurun ve oradan da lawnchair başlatıcısını seçin
Henüz magisk kurmadım ancak uygulamaları değiştirdim, birazdan magisk kurup birkaç modül kuracağım dediğiniz gibi. Pixel experience romunun bu rom kadar oyuncağı var mı ki hocam? Ben özelleştirmesi bol romları seviyorum. Pixel experience sanırım düz bir romdu. Plus versiyonunda biraz daha özelleştirme vardı. Mi 8 SE için uyumlu sorunsuz PE Rom varsa deneyeyim tabii linkini paylaşırsanız.

MutluCakarim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mutlu
Cihazım
MI 8 SE SİYAH
Meslek
Öğrenci
Konular
5
Henüz magisk kurmadım ancak uygulamaları değiştirdim, birazdan magisk kurup birkaç modül kuracağım dediğiniz gibi. Pixel experience romunun bu rom kadar oyuncağı var mı ki hocam? Ben özelleştirmesi bol romları seviyorum. Pixel experience sanırım düz bir romdu. Plus versiyonunda biraz daha özelleştirme vardı. Mi 8 SE için uyumlu sorunsuz PE Rom varsa deneyeyim tabii linkini paylaşırsanız.
İsterseniz indirebilirsiniz ve yükleyebilirsiniz; ancak bu rom kadar özelleştirmesi bulunmuyor.

tupcuremzi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alperen
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
8
İndirdim ancak şimdi kurar mıyım emin değilim. Bu romda bir tek kamera uygulaması kaldı şimdilik düzeltmem gereken, sizin paylaştığınız gcamde bir fotoğraf çektikten sonra rengi dönüyor. Reiwa hocamın daha öncelerde paylaştığı magisk modülü kurmalı bir gcam vardı onu deneyeceğim bir ara :)

MutluCakarim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mutlu
Cihazım
MI 8 SE SİYAH
Meslek
Öğrenci
Konular
5
İndirdim ancak şimdi kurar mıyım emin değilim. Bu romda bir tek kamera uygulaması kaldı şimdilik düzeltmem gereken, sizin paylaştığınız gcamde bir fotoğraf çektikten sonra rengi dönüyor. Reiwa hocamın daha öncelerde paylaştığı magisk modülü kurmalı bir gcam vardı onu deneyeceğim bir ara :)
Onun için ayar ekran görüntüsü ya da xml paylaşacağım benim ayarlarımı uygulayın düzgün çekiyor.

fatihx61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
FatihKara
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
38
Reis bu romda yüz tanımlama var mı, ben bulamadım. Onun haricinde çok beğendim bu romu. Normalde aosp sevmem :)

fatihx61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
FatihKara
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
38

tupcuremzi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alperen
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Reis bu romda yüz tanımlama var mı, ben bulamadım. Onun haricinde çok beğendim bu romu. Normalde aosp sevmem :)
Sanmıyorum ben aosp romlarda yüz tanımlamaya denk geldiğimi hatırlamıyorum, miui'da da kullandığım bir özellik değil zaten genel olarak parmak izi yeterli oluyor benim için :)

Üst Alt