bende beta kullanıyorum problem yok
Aynen bu sepepten dolayıEski huawei telefonumda whatsapptan video gönderince video görüntü bozuluyordu.Videonun frekansını değiştirince düzgün gidiyordu.Belki de instagramda da böyledir.
Mi 8 mi mi 8 lite den mi bahsediyosunuz hangisinde sorun yok ben mi 8 den bahsediyorumMi 8'de bu problem yok. Problem diğer tüm modellerde var. Onlarda arkadaşın önerdiği sürüm ile kasmayı yok edebilirler ama kalite hala rezil rüsfa kalıyor onu söyleyeyim. Şahsen redmi note 5'i bu yüzden satmıştım.
Bende de redmi note 5 var rezillik eski surum kullaniyorum bende mi 8 lite alicam insallah onda yoktur oyle bi sorunMi 8'de bu problem yok. Problem diğer tüm modellerde var. Onlarda arkadaşın önerdiği sürüm ile kasmayı yok edebilirler ama kalite hala rezil rüsfa kalıyor onu söyleyeyim. Şahsen redmi note 5'i bu yüzden satmıştım.
Bende de redmi note 5 var rezillik eski surum kullaniyorum bende mi 8 lite alicam insallah onda yoktur oyle bi sorunMi 8'de bu problem yok. Problem diğer tüm modellerde var. Onlarda arkadaşın önerdiği sürüm ile kasmayı yok edebilirler ama kalite hala rezil rüsfa kalıyor onu söyleyeyim. Şahsen redmi note 5'i bu yüzden satmıştım.
Beta sürümünde sorunsuz mu çalisiyorBu sorun instagram dan kaynaklı, kesin bir şey diyemiyorum ama benim sorunum çözüldü şuan beta instagram sürümünü kullanıyorum.
Çözüm open camera uygulaması kullanmak.benzer büe konuda yazmıştım çözümü.Mi8 lite modeli rezil hocam. Bende mi8 var, ev arkadaşımda mi8 lite. İkimizi de instagramdan ekle istersen aradaki farkı anlarsın. Benim cihazım iOS'dan farksız. Onunki rezalet. Redmi note 5'i bunun için satıyorsan mi8 lite alma yine satmak zorunda kalırsın. Instagram'ın 51.x ile başlayan sürümünde kasma olmuyor ama kalite yine rezalet oluyor. Çözüm mi8 veya mi9 almak.