Sohbet Çorludan üye

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
merhaba arkadaşlar kardeşler abiler ablalar mi almadan önce foruma kayıt oldum bide rom ve roota merakliyim azcık :) şu an g4 kullanıyorum hayırlısıyla haftaya mi note 8 proya gececegim iyi forumlar bu arada 18 yaşındayım ve lg halen bl kilidi açılmadıgı için root çok sıkıntılı :(
Merhaba, aramıza şimdiden hoşgeldiniz. Ben redmi note 7 kullanıyorum. Yorumlarımı ona dayanarak yapıyorum. Ben alacak olsaydım, mi serisinden mi9 se - mi9 lite- mi9t modellerine yönelirdim. Benim onlara yönelme sebeplerim ekranlarının amoled olması. Ben sürekli fotoğraf çeken biriyim, fotoğraftaki doğru renkleri görmem gerekir, fotoğrafın renk ayarlarıyla oynarken. Xiaominin ips ekranlarında bahsettiğiniz lg ekranı gibi bi avantaj göremedim henüz. Bu yüzden en iyi seçenek, sizin telefonu ne amaçla kullanacağınıza bağlı. Güncel bir xiaomi aldığınız zaman, kafanız pek ağrımaz.

egozaydin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir İlkay
Cihazım
G4 (Hftya N8P)
Konular
3
Merhaba, aramıza şimdiden hoşgeldiniz. Ben redmi note 7 kullanıyorum. Yorumlarımı ona dayanarak yapıyorum. Ben alacak olsaydım, mi serisinden mi9 se - mi9 lite- mi9t modellerine yönelirdim. Benim onlara yönelme sebeplerim ekranlarının amoled olması. Ben sürekli fotoğraf çeken biriyim, fotoğraftaki doğru renkleri görmem gerekir, fotoğrafın renk ayarlarıyla oynarken. Xiaominin ips ekranlarında bahsettiğiniz lg ekranı gibi bi avantaj göremedim henüz. Bu yüzden en iyi seçenek, sizin telefonu ne amaçla kullanacağınıza bağlı. Güncel bir xiaomi aldığınız zaman, kafanız pek ağrımaz.
Doğrudur açılışı mi note 8 pro ile yapmaya karar kildim suanlik ileriki zamanlarda yeni modellere geçmeyi isterim bilgilendirme için Saolun

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

abuabu1221

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Xiaomi Mi 9 Se
Konular
40
Hocam sizce mi9 lite almak varken note 8 alınır mı? Arada ufak bir fiyat farkı var sorma nedenim note 8'in ekranı lcd mi9 litenin amoled
Ben olsam mi 9 lite alırdım Amoled ekran çok fark ettiriyor.

Mi MIX ALPHA cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Xioami.eu problemler yaşandığı için note 8 proya desteğini kestiğini duyurmuştu. custom romların tabanı genelde eu dan yayınlanan romlar . tavsiye etmem

Üst Alt