- Adım
- Ahmet
- Cihazım
- Mi 9T Pro
- Konular
- 127
Teşekkürler hocamElinize emeğinize sağlık hocam
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler hocamElinize emeğinize sağlık hocam
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler hocam, İnşallah güzel bir şey çıkar.Yine, yeni, yeniden Ottoman Üstad. Heyecanla beklemedeyiz. Allah kolaylıklar versin.
MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler hocam.Emeğinize elinize sağlık, Teşekkürler Hocam....
Rica ederim...Teşekkürler hocam.
Göktürk deyince aklıma mavi ton geliyor nedense. Ahmet hocam gene yapıyor yapacağını. Yazı renkleri kırmızı değil siyah olabilir mi acaba? Bir de uygulama ikonlarının tipini merak ediyorum açıkçası. Ne olursa olsun Güzel bir tema doğuyor. Tebrikler
Bilgiyi paylaşmak güzeldir. MI 6 dan yazıldı.
Teşekkürler hocam. Biz Türk Bayrağı rengimiz kırmızı ve beyaz ağırlıklı olarak düşündük. Mavi tonlara belki icon larda veya bir takım uygulamalarda ağırlık verebiliriz belki.Göktürk deyince aklıma mavi ton geliyor nedense. Ahmet hocam gene yapıyor yapacağını. Yazı renkleri kırmızı değil siyah olabilir mi acaba? Bir de uygulama ikonlarının tipini merak ediyorum açıkçası. Ne olursa olsun Güzel bir tema doğuyor. Tebrikler
Bilgiyi paylaşmak güzeldir. MI 6 dan yazıldı.
Bilmezmiyiz hocam, bir çok öneri gelecek ve herkesin ki birbirinden farklı olacak Ama bu sayede ortaya çok güzel bir tema çıkacak İnşallahÖncelikle emeğinize sağlık Ottoman hocam.
Yeni bir tema bitmeyen istekler kırmızı olsun hımmm mavi olsun olmadı olsun
Allah sabır versin şimdiden. Siz bence sistemi de hazırda yapın sonrasında farklı rom lardan
Çıkacak hataları temaya mal etmesinler.
Hayırlı geceler.
Çok değerli ve sevgili, Temaların Efendisi Sayın Ottoman hocam, forum ahalinin isteği ve talebi üzerine, GökTürk temasına başlamış bulunmaktadır.
Ek'te bir kaç SS sunuyorum, fikirlerinizi hocam mutlaka değerlendirecektir, o nedenle Lütfen değerli fikirlerinizi beyan etmekten çekinmeyin
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Aynısı derken hocam, ben mi yanlış görüyorum yoksa sadece "Duvar Kağıdını" mı kastettiniz. Önceki mesajlarım dada belirttiğim gibi "Duvar kağıdı" sadece nette gördüğüm ve taslağa uygun bir görsel olması açısından eklendi. Duvar kağıdının benzer olması, hemen hemen aynısı olduğunu düşünmenize sevk etmesi beni ziyadesiyle üzdü açıkçası Temaya bütünüyle bakmak gerekir (İconlar, Modlar, Ayarlar Menüsü, Arama Ekranı, Mesajlar, Galeri vs) , sadece duvar kağıdından yola çıkarak hemen hemen aynısı demek zor sanırımHocam bunun hemen hemen aynısı pendroz hocam yaptı farkindasınız değilmiResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Benden söylemesi
Selametle
Aynen hocam renk konusunda Türk bayrağı rengi olarak yapmak istiyoruz. Ama ton konusunda bir kaç seçenek var Gözü yormayacak şeklide bir şeyler düşünüyoruzHocam çok güzel çok beğendim yalnız kırmızı yazılar çok kırmızı gibi,sanki biraz yumuşatsak göze daha hoş gelir ve yormaz diye düşünüyorum, ne bileyim yazılar gül kurusu rengi olabilir nazicane fikrim
Teşekkürler hocam Düşünülebilir telif yemezsek tabiHarika bir çalışma kilit ekranı ve ana ekranda ayyıldız arkasında flu bir gösterimle şöyle bir görüntü aks edilse güzel olur mu ki? bulut yerine Oğuz Savaşçısı vb gibi