Sohbet Çok korkuyorum arkadaşlar

Ufukcan34

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ufuk
Cihazım
Xiaomi mi9t Pro
Meslek
Laborant / Barista
Konular
7
Bedellide bişey yok sıkmıyorlar bile nasıl geçti anlamayacaksin . Sağa dön sola dön bı iki marş ezberlersin 2. hafta atış eğitimi olacak cuma günü 3 mermi atarsın yada istersen söylersin onuda atmazsin . 3.hafta zaten tören hazırlıkları derken bı bakmışsın bitmiş. Zaten bedellilerin çoğu yaşı geçmiş olgun okumuş insanlar .Komutanlarinda genelde asteğmen onlarda bitirip gitsek kafasında . O kısa sürenin tadını çıkart oradan ne ogrensen senin için kârdır. Asıl askerlik, askerlik bittikten sonra başlıyor buna emin ol. İş derdi geçim derdi yaşam derdi derken hayat seni asıl ozaman sınıyor. Kız meselesine gelince o unutulur gider kafanı çok takma ne aşklar ne yaşantılar unutuyor insan . Önüne , hayatına bak gerisini boşver.

chnyldz03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
cihan
Cihazım
mi 9t
Konular
7
normal hayatta ben de öyleyim yanımda biri oldumu rahat edemem uyuyamazdım bi oda tek başıma uyumaya alıştım ama askerde ilk başlarda zor oldu tabi ama sonrasında ayak kokusuna ve horlamalara öle bi alıştım ki kafayı vurduğum an uyuyordum hemde 15 ay yaptık

Ultrarda

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Arda
Cihazım
Redmi note 8
Konular
5
Yarın bedelli için teslim olacağım. Hayatımın hiçbir dönemi kimseyle aynı odada uyumadım. Uyuyamadım. Şimdi elli, altmış kişiyle aynı yerde uyuyacağım.
Sevdiğim kız terk etti beni, hem de saçma sapan bir sebeple. Kendince sonuna kadar haklı. Ama dayanamaz mıydı?
Çok korkuyorum arkadaşlar. Hiç bilmediğim bir şehre gidip kendi başıma bir hayat kurdum ama bu kadar düşünmedim.
Hiç sorun yapma o kadar çok kamil var ki nasıl geçtiğini anlayamazsın .

senol1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
7.0
Cihazım
redmi not 4
Konular
7
Hertarafı Nuri Alço lar sarmış Allah yardım etsin

hakanozerh

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 9T Pro 6&64
Meslek
Lojistik Uzmanı
Konular
5
Hocam ben 15 ay askerlik yaptim 13 ayi Bitlis Mutki deydi. Çarşı iznimiz yoktu. Sen bariz şımarıklik yapıyorsun şuan kusura bakma.

LORDBONZ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MEHMET
Cihazım
POCO F3 250Gb
Meslek
Teknisyen
Konular
11
Valla her türlü adam var orda işin yaş hocam, geçmiş olsun....
:))))))))))))))))))))))
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

:))))))))))))))))))))))
Abi ülke kimlere emanet böyle adamlar Allahtan nöbet tutmuyolar bizim aslan gibi mehmetçiklerimiz var böylesine kalmadık çok şükür bende gittim 12 ay aslan gibi yaptım bi daha olsa bi daha giderim ALLAH ASLAN MEHMETÇİGİMİZİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN AMİN

turkbey06

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi mix ³
Konular
34
Yarın bedelli için teslim olacağım. Hayatımın hiçbir dönemi kimseyle aynı odada uyumadım. Uyuyamadım. Şimdi elli, altmış kişiyle aynı yerde uyuyacağım.
Sevdiğim kız terk etti beni, hem de saçma sapan bir sebeple. Kendince sonuna kadar haklı. Ama dayanamaz mıydı?
Çok korkuyorum arkadaşlar. Hiç bilmediğim bir şehre gidip kendi başıma bir hayat kurdum ama bu kadar düşünmedim.
Yanlis anlamayinda askerligin bedeli olamaz olsada.para olamaz 15 ay gittim ben zengine viski garibana serbet misali cok cocukca birsey yazmissiniz.

Ferhat07

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
Mi8 lite
Konular
52

Bence sen bir psikoloğa falan git
Rdm den de ağır rdm sin sen

Kaanx

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kaan
Cihazım
A2 lite
Konular
25
O osuruk sesleri ayak kokuları horlamalar güzel şeyler eğlenmene bak.. Bak ben bunu yazana kadar bir dakika geçti bile ömürden..

Üst Alt