Sohbet Çok korkuyorum arkadaşlar

alem2727

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alem
Cihazım
Xiaomi mi max 2
Konular
58
Hayırdır kardeşim savaş mı var da sen böyle konuşuyorsun?
Kimileri 18 ay yapar yeterli gelmez, kimileri 20 günde yeter. Bir de böyle düşün. Hayırlı akşamlar
Yokmu savaş sen şuan insanların sinir uçlarıyla oynuyorsun ok git yap bedellimi yapıyorsun ne yapıyorsan yap ama bu askerlik olayını dalgaya alma yok korkuyorum yok kız arkadaşım yok bilmem ne

MehmetEngin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 Lite
Konular
2
Hocam hakkını helal et biraz çıkıştım. Ölümde var kalımda. Kusura bakma çok gerginim
Sen kusura bakma ilk başta yazanı görmedim. Sonra dan sen olduğunu görünce geri sildim. Sen kusura bakma biz uzun dönemler söz konusu askerlikte kısa dönem veya bedelli olunca bir sert çıkışlar yapıyoruz.

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Ben Türkmenistanlıyım Bizim burda askerlik 2 Sene ve 18 yaşta götürüyorlar Allaha bin şükür sağ salim Vatan Borcumu Yaptım Allahtan Başka hiç kimseden Korkmayın Sonuçta Hepiniz Aynı Üniformayı Giyeceksiniz Aynı Yemeği Yiyeceksiniz Daha da Önemlisi Aynı Vatana Hizmet edeceksiniz

aalperdemir

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Alper
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
4
Ha bu arada, kalabalık bir ortamda kalacak olursan eğer sana çok can alıcı bir tavsiye vereyim. Gece uyurken olduda tuvalet ihtiyacın geldi, sakın ola ki kalkıp tuvalete gitme. Sabaha kadar tut. Aksi takdirde, odaya geri döndüğünde, burnun dışarıdaki havadan sonra içerideki havaya tekrar alışamıyor. Bizim koğuş 120 kişi, polifonik orkestra gibiydi yemin ediyorum. Bir de akşam karavana da kuru fasulye nohut falan çıktığında, gece cam açık uyuyun ne kadar soğuk olursa olsun.

Sxiao

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
30
Tedirginlik olması normal kardeşim ama korkacak hiçbir şey yok emin ol ben altı ay yaptım ilk gün bu askerlik bitmez dedim, son de gün ne çabuk bitti dedim. Kafanı dağıtacak başka şeylerle uğraş.

ofluily

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ilyas
Cihazım
redmi 10 2022
Konular
1
Yarın bedelli için teslim olacağım. Hayatımın hiçbir dönemi kimseyle aynı odada uyumadım. Uyuyamadım. Şimdi elli, altmış kişiyle aynı yerde uyuyacağım.
Sevdiğim kız terk etti beni, hem de saçma sapan bir sebeple. Kendince sonuna kadar haklı. Ama dayanamaz mıydı?
Çok korkuyorum arkadaşlar. Hiç bilmediğim bir şehre gidip kendi başıma bir hayat kurdum ama bu kadar düşünmedim.
arkadaşım panik yapmana gerek yok insanoğlu her şarta her ortama alışır beynin kendini koruma ve hayatta kalma içgüdüsü sonucudur.Korkacak birşey yok 1 aylık bir tatile yada iş gezisine çıkmış gibi düşün.Hem sanada hayat tecrübesi kazandıracaktır emin ol para ile alınamıyacak bir tecrübedir.Nedir dersen insanı tanımak derim kim ikiyüzlü,kim asalak,kimsinsi,kim dobra vs gibi sadece herkesle çokfazla samimi olma belli bir mesafede dur doğru insanla arkadaşlık et yolun açık olsun hayırlısı ile gidip gelmeni nasip etsin CENABI HAK.

MuratY

Marka değil, teknoloji fanboyu
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Samsung Note10+
Konular
21
İnsanoğlu, doğası gereği bulunduğu her ortama kolaylıkla uyum sağlar.

habib723

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Habib
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
9
Kardeşimde şuan asker ve daha 5 ayı var bitirmesine... Açıkçası 15-20 gün görünce insanın sinirleri geriliyor ekonomik adaletsizlikten...

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

zazaleite

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
furkan
Cihazım
xiaomi mi8se
Konular
1
İlk uyandığım sabah ranzaya copla vuranmı dersin kalk kalk diye kolundan bacağından çekiştirenmi nara atanmı dersin ertesi geceler uyumayın la diye kaldırıp şafak patlatanmı dersin ama seni teselli eden tek şey var herkes sen gibi dışarıdaki hayatı ne olursa olsun hepsiyle aynı muameleyi göreceğin için ne ego oluyor ne gurur ne kibir alışırsın kardeşim insanoğlu heryere herşeye alışıyor sıkma canını hem sen vip olacaksın bu anlattıklarının çeyreği bile olmayacak belki hayırlı teskereler şimdiden

Ryzou

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Önder
Cihazım
K20 PRO
Konular
0
Zaman herşeyin ilacı aslan hayatını yaşamaya keyf almaya bak illa ki karşına birisi çıkar.

Üst Alt