Sohbet Çok korkuyorum arkadaşlar

Candreva

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 6
Konular
1
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama orada senle beraber koğuşta yatanlar ve eğitim alacaklar sen gibi aynı görevi ifa etmek için oradalar.Kimse kimseye bir rahatsızlığı olmaz sorunların var hepimizin oldu var olacakta...toplam 18 gün orada olacaksın bunu düşünerek ve 18 ay askerlik /çok zor şartlarda askerliğini yapanları aklına getir hiç canını sıkma moralini de bozma..sayılı Gün çabuk geçer derler şimdiden kolay gelsin Hayırlı teskereler...

MehmetEngin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 Lite
Konular
2
Kardeşim diğer arkadaşın dediği gibi eğer psikolojinin şuanlık iyi olmadığını düşünüyorsan PDRM ye gitmeni tavsiye ederim. 60 70 kişilik bir koğuşta kalacağını sanmıyorum. 15 ay askerlik görevi yaptım acemi birliğinde de usta birliğinde de yanlış hatırlamıyorsam 24 kişi kalıyorduk. Haa bölük 300 kişiydi o ayrı bir şeydi. Eğer kız arkadaşın askere gidiyorsun diye terk ettiyse bu konu da şanslısın şu açıda düşün ilk zorlukta seni terk eden biriyle evlenip yuva kurduğunu. Kendine muhakkak boynuna asılan CÜZDAN alman. Nakit para pek yanına almana gerek yok misal 250 TL gibi bir paran olsun. Diğeri hesabında. Neyse sağ salim gidip gelmek nasip olur inşallah.

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Şurda yapacağın 15 20 gün askerlik bedelli olmasaydı ve eskiden askerlik 1 seneydi bide öyle düşün bi sürü insan gitti askerliğini yaptı. oraya uyum sağla komutanlara dik başlılık yapma bişey olmaz korkmana gerek yok. kız konusundada üzülme gerçek yüzünü görmüş oldun 15 20 gün için terkediyosa öyle bi insandan kurtulmuş oldun evlenseydin falan neler olurdu bi düşün en ufak şeyde ortada bırakır adamı böyle kızlar.

Martonaltı

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmad
Cihazım
Mi9
Konular
6
Kardeşim diğer arkadaşın dediği gibi eğer psikolojinin şuanlık iyi olmadığını düşünüyorsan PDRM ye gitmeni tavsiye ederim. 60 70 kişilik bir koğuşta kalacağını sanmıyorum. 15 ay askerlik görevi yaptım acemi birliğinde de usta birliğinde de yanlış hatırlamıyorsam 24 kişi kalıyorduk. Haa bölük 300 kişiydi o ayrı bir şeydi. Eğer kız arkadaşın askere gidiyorsun diye terk ettiyse bu konu da şanslısın şu açıda düşün ilk zorlukta seni terk eden biriyle evlenip yuva kurduğunu. Kendine muhakkak boynuna asılan CÜZDAN alman. Nakit para pek yanına almana gerek yok misal 250 TL gibi bir paran olsun. Diğeri hesabında. Neyse sağ salim gidip gelmek nasip olur inşallah.
Allah senden razı olsun hocam. İçim ferahladi okudukça

aalperdemir

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Alper
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
4
Yarın bedelli için teslim olacağım. Hayatımın hiçbir dönemi kimseyle aynı odada uyumadım. Uyuyamadım. Şimdi elli, altmış kişiyle aynı yerde uyuyacağım.
Sevdiğim kız terk etti beni, hem de saçma sapan bir sebeple. Kendince sonuna kadar haklı. Ama dayanamaz mıydı?
Çok korkuyorum arkadaşlar. Hiç bilmediğim bir şehre gidip kendi başıma bir hayat kurdum ama bu kadar düşünmedim.

Birliğe teslim olunmaz, birliğe katılınır. Karakola teslim olunur. Kazasız belasız git gel kardeşim. Buradan şunu çıkarman lazım, demek ki o ortam senin şimdiye kadar görmen gereken bir yermiş. Kız olayına gelince; ileride aklına gelince gülüp geçeceksin. 40 yaşına yaklaşmış bi kardeşinin naçizane fikri; askerlik tam zamanında denk gelmiş. Orada dışarıdaki sıkıntılarınla çok ilgilenemeyeceksin zaten.

Martonaltı

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmad
Cihazım
Mi9
Konular
6
Birliğe teslim olunmaz, birliğe katılınır. Karakola teslim olunur. Kazasız belasız git gel kardeşim. Buradan şunu çıkarman lazım, demek ki o ortam senin şimdiye kadar görmen gereken bir yermiş. Kız olayına gelince; ileride aklına gelince gülüp geçeceksin. 40 yaşına yaklaşmış bi kardeşinin naçizane fikri; askerlik tam zamanında denk gelmiş. Orada dışarıdaki sıkıntılarınla çok ilgilenemeyeceksin zaten.
Allah razı olsun hocam

Aksan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
K20 pro
Meslek
Tekstil
Konular
26
Yarın bedelli için teslim olacağım. Hayatımın hiçbir dönemi kimseyle aynı odada uyumadım. Uyuyamadım. Şimdi elli, altmış kişiyle aynı yerde uyuyacağım.
Sevdiğim kız terk etti beni, hem de saçma sapan bir sebeple. Kendince sonuna kadar haklı. Ama dayanamaz mıydı?
Çok korkuyorum arkadaşlar. Hiç bilmediğim bir şehre gidip kendi başıma bir hayat kurdum ama bu kadar düşünmedim.
Çok abartmissin hocam malesef ben Isparta da yaptığımda koğuşta 185 kişi vardı herkes kendi halinde zaten kendinize karşı özgüveniniz yoksa zaten hayatta başarılı da olamazsınız kız arkadaşınız da örnek sahip olduğun şeyleri koruma ve kazanma yapısı olması lazım kaybedeceğim korkusu ne olur korkusu insana bu hayatta huzur vermez hiç bir zaman elin ayağın tutuyor aklınız yerinde ise bismillah diyip gitmek lazım oda bedelli biz 15 ay yaptık burda dikkat etmeniz nokta herkes sizin gibi orda keyfine bak derim kız arkadaşınız içinde hayırlısı diliyorum hakkınızda

Murat5748

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mİ9SE
Meslek
Makina Mühendisi
Konular
21
20 gün askerlik yapıyorsunuz korkuyorsunuz. 12 ay askerlik yapıp hudutta bütün gece uyumayan askerler korkmadan duruyor. Düşündüğünüz şeye bakın.Herneyse hayırlı tezkereler.

Martonaltı

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmad
Cihazım
Mi9
Konular
6
Peki size hayırdır. Bu şekilde sert çıkma sebebiniz nedir yaşınızı bilmem ama ya kısa döneminiz ya bedelli
Hocam hakkını helal et biraz çıkıştım. Ölümde var kalımda. Kusura bakma çok gerginim

Üst Alt