Sohbet Çok korkuyorum arkadaşlar

Martonaltı

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmad
Cihazım
Mi9
Konular
6
Yarın bedelli için teslim olacağım. Hayatımın hiçbir dönemi kimseyle aynı odada uyumadım. Uyuyamadım. Şimdi elli, altmış kişiyle aynı yerde uyuyacağım.
Sevdiğim kız terk etti beni, hem de saçma sapan bir sebeple. Kendince sonuna kadar haklı. Ama dayanamaz mıydı?
Çok korkuyorum arkadaşlar. Hiç bilmediğim bir şehre gidip kendi başıma bir hayat kurdum ama bu kadar düşünmedim.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Yarın bedelli için teslim olacağım. Hayatımın hiçbir dönemi kimseyle aynı odada uyumadım. Uyuyamadım. Şimdi elli, altmış kişiyle aynı yerde uyuyacağım.
Sevdiğim kız terk etti beni, hem de saçma sapan bir sebeple. Kendince sonuna kadar haklı. Ama dayanamaz mıydı?
Çok korkuyorum arkadaşlar. Hiç bilmediğim bir şehre gidip kendi başıma bir hayat kurdum ama bu kadar düşünmedim.

Valla her türlü adam var orda işin yaş hocam, geçmiş olsun....

GECELERRRR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Melih
Cihazım
Masüstü PC
Konular
7
Korkmanıza gerek yok. Ben de askerlikte 60-70 kişinin arasıda uyudum da biraz riskli tabii. Sevgili işi, geçmiş olsun.

Macoo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Macit
Cihazım
Mi 9
Konular
9
İnsanoğlu herşeye alışıyor..hayırlı tezkereler.

habib723

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Habib
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
9
Oraya gidenler de sizin gibiler neden korkuyorsunuz... Korkunuz devam ederse RDM ye başvurun yardımcı olurlar size.

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kadirbaykal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
iPhone 7
Konular
16
İşte bundan dolayı terkedilmiş olabilir misin acaba. Bi düşün.

Murat5117

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xperia z2
Konular
11
Korkulacak birşey yok oraya giden herkese aşağı yukarı sizinle aynı psikolojide kimse kimseyi yemez orda çok korkacak Bir durum Yok ortada alinsinca vay anasını bumuymuş korktuğum dersin kız meselesine de gelince onları anlamak zor terkeden birisi için üzülmene değmez salla gitsin yaşın kaç daha ohooo

alem2727

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alem
Cihazım
Xiaomi mi max 2
Konular
58
Ülke bitmiş ben 18 ay yaptım 450 kişi aynı koğuşta ranza ları birleştirip 4 kişi yan yana yattık acemi birliğinde on gün bedelli yapacak birde korkuyormuş biz bitmişiz

Martonaltı

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmad
Cihazım
Mi9
Konular
6
Ülke bitmiş ben 18 ay yaptım 450 kişi aynı koğuşta ranza ları birleştirip 4 kişi yan yana yattık acemi birliğinde on gün bedelli yapacak birde korkuyormuş biz bitmişiz
Hayırdır kardeşim savaş mı var da sen böyle konuşuyorsun?
Kimileri 18 ay yapar yeterli gelmez, kimileri 20 günde yeter. Bir de böyle düşün. Hayırlı akşamlar

Üst Alt