Sohbet CLUB ONAT GARDEN Dünyasına Davetlisiniz.!

Aileniz için uygun fiyatlı Tatil düşünürmüsünüz.?

• Kullanılan toplam oy
    12

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Abi seni şahsen tanımıyorum ama iyi yürekli ve temiz kalpli bir abi olduğunuza inanıyorum. Geçen açtığınız konulara baktım inanın sizin gibi forum adabını bilen yardımlaşma içgüdüsü taşıyan bir insana ihtiyacımızın olduğunu düşünüyorum. Hele ki mi 9 t pro için açtığınız konuya baktım muazzam dolulukta bir konu .

Teşekkürler kardeşim evet ne olursa olsun karşılıksız yardım etmeyi ve paylaşmayı seviyorum çünki mağdur olan insanları gördükçe üzülüyorum.
Yıllarca XDA Developers'de yöneticilik ve bölüm moderatörlüğü yaptım yasak olduğu halde Türk insanına Türkçe yardımlar yaptım bu nedenle Türkiye'den yardım talep eden arkadaşlar için Türkçe özel mesaj yazabilmek adına ikinci bir hesap açtım.
Bazı insanların cihazlarını kendi cebimden tamir ettirdim tek kuruş talep etmedim.
Bazı Forum Sitelerine Ülkemde neden XDA ayarında bir forum sitesi olmasın diye düşünerek maddi ve manevi yardımlarda bulundum maddi ve manevi yardımdan asla kaçmadım kaçmamda bir hayır duası yeter bana...

Burada da aynı şekilde karşılıksız yardımcı olmak istedim ama bazı arkadaşlar beni anlamak istemediler ( HiddeNKinG beni çok iyi bilir ) oysa tek amacım yardımdı, bu forum sitesine cantara HiddeNKinG gibi dostlarım var diye farklı bir gözle bakmıştım...
Hayırlısı olsun kırgınlığım yok, yaşım itibariyle bende hata yapmış olabilirim, hoşgörülü olmak yeterliydi, bazı şeyleri zamana bırakmak gerekiyor... ZAMAN HERŞEYİN İLACIDIR...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valla bizde balayı için yer bakıyoruz, standart olan tüm yerlere zaten gittik. yurtdışı için desek € bazında mahvetti. daha çok kafamızın ağrımayacağı, gidip gezebileceğimiz doğal ortam tarzında, 5-10 gün kafa dinleyeceğimiz yer bakıyoruz. 1 haziran giriş 5 haziran çıkış tarihli fiyat alabilirsem düşünebiliriz :)

Bizim Apart odalarımız 4 kişiliktir ve 1 haftalık konaklama fiyatı 2500 TL civarındadır

Son düzenleme:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Teşekkürler kardeşim evet ne olursa olsun karşılıksız yardım etmeyi ve paylaşmayı seviyorum çünki mağdur olan insanları gördükçe üzülüyorum.
Yıllarca XDA Developers'de yöneticilik ve bölüm moderatörlüğü yaptım yasak olduğu halde Türk insanına Türkçe yardımlar yaptım bu nedenle Türkiye'den yardım talep eden arkadaşlar için Türkçe özel mesaj yazabilmek adına ikinci bir hesap açtım.
Bazı insanların cihazlarını kendi cebimden tamir ettirdim tek kuruş talep etmedim.
Bazı Forum Sitelerine Ülkemde neden XDA ayarında bir forum sitesi olmasın diye düşünerek maddi ve manevi yardımlarda bulundum maddi ve manevi yardımdan asla kaçmadım kaçmamda bir hayır duası yeter bana...

Burada da aynı şekilde karşılıksız yardımcı olmak istedim ama bazı arkadaşlar beni anlamak istemediler ( HiddeNKinG çok iyi bilir ) oysa tek amacım bu forum sitesinde cantara HiddeNKinG gibi dostlarım var diye farklı bir gözle bakmıştım...
Hayırlısı olsun kırgınlığım yok, yaşım itibariyle bende hata yapmış olabilirim hoşgörülü olmak yeterliydi bazı şeyleri zamana bırakmak gerekiyor ZAMAN HERŞEYİN İLACIDIR...
Hocam sizin yönetici olduğunuz zamanlar bizde Samsungun Bada işletim sisteminde zirvedeydik. inanın aynı şekilde ve aynı durumdayız. Siz gelin beni abisiz bırakmayın :)

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Hocam sizin yönetici olduğunuz zamanlar bizde Samsungun Bada işletim sisteminde zirvedeydik. inanın aynı şekilde ve aynı durumdayız. Siz gelin beni abisiz bırakmayın :)

Baştacısın konulara müdahil olmuyorum ama buradayım, konu altında adım geçerse cevap veriyorum

Üst Alt