Konu forum kurallarımız 4.1 uyarınca forum yönetiminden izin alınarak açılmıştır.
4.1. Bir ürünün tanıtımını/reklamını yapmak istiyorsanız öncelikle forum yöneticilerine danışınız ve izin alınız. Aksi halde mesajınız/reklamınız silinecektir.
Umuyorum bir gün Murad Ali hocamın misafirperverliğinden bizler de yararlanma fırsatı buluruz
Hoş geldiniz hocam foruma tekrardan.cantara baştacısınız (her ne kadar bu forumda kabul görmesekte ) bir konuşmamızda size verdiğim sözüm hala geçerlidir.
Yaşım ve konumum itibariyle birçok şeye hoşgörü ile yaklaşıyorum, kırgınlığım yok, her ortamın kuralları vardır sonuna kadar saygılıyım, birazda geçmişe dem vurmak amaçlı açmıştım konuyu reklam amacından çok uygun fiyatlı tatilin varlığını duyurmaktı amacım hata yaptımsa özür dilerim. Konuyu silmek yerine takdireşayan bu hareketinizide ayakta alkışlıyorum yine gönül büyüklüğünüzü gösterdiniz TEŞEKKÜR Ediyorum...
Hoş geldiniz hocam foruma tekrardan.
Otel sizin mi hocam?Bu konuda Forum Etkinliği düşünürseniz indirim konusunda elimden gelen yaparım
Abi seni şahsen tanımıyorum ama iyi yürekli ve temiz kalpli bir abi olduğunuza inanıyorum. Geçen açtığınız konulara baktım inanın sizin gibi forum adabını bilen yardımlaşma içgüdüsü taşıyan bir insana ihtiyacımızın olduğunu düşünüyorum. Hele ki mi 9 t pro için açtığınız konuya baktım muazzam dolulukta bir konu .Bu konuda Forum Etkinliği düşünürseniz indirim konusunda elimden gelen yaparım