Yardım Çin'den mi6 almak.

ulasecgin

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ulaş
Cihazım
mi5s plus
Konular
27
Arkadaşlar bir yakınım Çin'e gitti bende mi6 aldırmak istiyorum ama şu global olayını falan anlamadım beni aydınlatır mısınız? Vede Çim'den alırsak ne gibi farklılıklar olur?

nokta

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bella
Cihazım
sagit
Konular
9
operatör sorunları bazı cihazlarda olduğu doğru fakat belirli modeller mesela htc nin sprint yada verizon modelleri örneğini verebilirim bunlar burada sıkıntı çıkaran cihazlar. kimileri 4gyi geçtim 3g bile sıkıntı yaşayanlar var güncellemeden sonra.Tabi avrupa ya uygun mid ve cid değişimi yapıp cihazı kullananlar var fakat biraz yoğun bilgi ve tecrübe istiyor. bunuda buraya not düşmek istedim

MiuiPro 7.9.7 Mi5s
ekstra bilgi için teşekkürler, konudan sonra forum içerisinde ve internette araştırdım Turk Telekom ve Turkcell operatörlerinde pek sıkıntı olmuyormuş Vodafone operatöründe ise 4g'de sıkıntı olduğu yazıyor ne kadar doğru bilmiyorum acaba bu mid ve cid değişimi yapıp Turk Telekom hattındaki verimi en iyi şekilde alma şansımız var mı? Bir de ben kırsal kesimde oturuyorum bulunduğumuz bölge turistik bir yer benim oturduğum yer ise dağın taşın olduğu noktada bu tarz yerlerde pek baz istasyonu çokluğu olmuyormuş bildiğim kadarıyla.

Oyla:

ertanx

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 6
Meslek
Teknisyen
Konular
48
nokta bölge olarak zaten Türkiye seçilebiliyor, bence en iyi Türkcell hattıdır

Oyla:

nokta

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bella
Cihazım
sagit
Konular
9
nokta bölge olarak zaten Türkiye seçilebiliyor, bence en iyi Türkcell hattıdır
Yazınızdan sonra kısa bir araştırma yaparak Türkiye seçilmesinin (cid-mid ayarı) tam olarak ne anlama geldiğini çözdüm, operatör olarak Turk Telekom kullanıyorum cihazı aldığımda Turk Telekom'la alakalı bulunduğum yerde sıkıntı çekersem öneriniz üzerine Turkcell hattı takıp daha iyi verim alırsam Turkcell'e geçebilirim, bilgi için teşekkürler.

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Yazınızdan sonra kısa bir araştırma yaparak Türkiye seçilmesinin (cid-mid ayarı) tam olarak ne anlama geldiğini çözdüm, operatör olarak Turk Telekom kullanıyorum cihazı aldığımda Turk Telekom'la alakalı bulunduğum yerde sıkıntı çekersem öneriniz üzerine Turkcell hattı takıp daha iyi verim alırsam Turkcell'e geçebilirim, bilgi için teşekkürler.
Mid-cid ayarı htc lerde mevcuttur. Xiaomi de böyle ayarlar bulunmamaktadır.

Oyla:
Üst Alt