Yardım Çin romunda ayarlara gömülü olan wallet uygulamasını aktif etmek mümkün mü?

mcaglarr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
note3pro
Konular
53
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
EU Miui 14.0.14.0 TMLCNXN
Telefon Modeli
K60 ultra
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar çin romunda ayarlara gömülü wallet uygulamasıyla şifresiz kartları telefona kaydedip kullanabiliyordum videosunu paylaştım şuan ki romumda eu rom aktif hale bir sekulde getirebilir miyim yardımcı olursanız çok sevinirim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-11-07-15-15-15-841_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2023-11-07-15-15-15-841_com.android.settings.jpg
    307,5 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:

mcaglarr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
note3pro
Konular
53
Bu arada orj çin romunda bomba bi özellik daha var ondan da bahsedeyim ama bu Özellik k60 ultra için mi yoksa miui 14 china ya mi özel bilmiyorum iki farklı wifiye aynı anda bağlantı sağlıyor bu herkese hitap edecek bir şey değil ama hitap edecek kişiyede ilaç gibi gelir

Oyla:

Toorop

F-Xiaomi
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ceyhun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
5
Hocam Mi Wallet ana ekrandan açılıyorsa sizin aradığınız uygulama, Mi Wallet içerisinde üst kısma ekliyor door access..vs seçeneklerini. Benim Çin rom işi olmadı, cihazın kendi Çin romu yok, diğerleri de port. Onlarda da yine ayarlara gelse de Mi Wallet çıkmıyor NFC seçeneklerinde. Yapacak birşey yok gibi, telefon değiştirene kadar böyle devam. Mi Band bakarım artık bulbilirsem.

Oyla:

mcaglarr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
note3pro
Konular
53
Hocam Mi Wallet ana ekrandan açılıyorsa sizin aradığınız uygulama, Mi Wallet içerisinde üst kısma ekliyor door access..vs seçeneklerini. Benim Çin rom işi olmadı, cihazın kendi Çin romu yok, diğerleri de port. Onlarda da yine ayarlara gelse de Mi Wallet çıkmıyor NFC seçeneklerinde. Yapacak birşey yok gibi, telefon değiştirene kadar böyle devam. Mi Band bakarım artık bulbilirsem.
Bunu kurdum farklı bir kart ile deneyeceğim haber veririm sana

Oyla:
Üst Alt