Yardım Çin romunda ayarlara gömülü olan wallet uygulamasını aktif etmek mümkün mü?

mcaglarr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
note3pro
Konular
53
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
EU Miui 14.0.14.0 TMLCNXN
Telefon Modeli
K60 ultra
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar çin romunda ayarlara gömülü wallet uygulamasıyla şifresiz kartları telefona kaydedip kullanabiliyordum videosunu paylaştım şuan ki romumda eu rom aktif hale bir sekulde getirebilir miyim yardımcı olursanız çok sevinirim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-11-07-15-15-15-841_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2023-11-07-15-15-15-841_com.android.settings.jpg
    307,5 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:

Fatihmy8

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Note 9s
Konular
18

Bulamadım sistem dosyasını neyi yanlış yapıyorum acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ustad küçük bir tarifte bulunsanda bi denesek:)
Hocam root Explorer ile yapacaksın yada lucky patcher ile sistem uygulaması olarak kur

Oyla:

mcaglarr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
note3pro
Konular
53
Hemen bakıyım hocam artık bulabilsem de bir NFCli band kurtulsam, rehberinize de bakacağım hemen, çok teşekkür ederim. Smart Cards diye bir uygulamasını ekliyor fakat onda da bu uyarıyı veriyor ve kart eklenmiyor. Ayarlardan baktığımda da göremiyorum Mi Wallet seçeneğini, rom ile alakalı olabilir diye yarın Çin tabanlı rom deneyeceğim bakalım.
Magisk olmadan yükleniyor ve uygulama açılıyor fakat ben garanti olsun diye priv-app içerisine atıyorum, iki şekilde de aynı sorun var, Mi Wallet default seçmem gereken NFC seçeneklerinde Mi Wallet yok.

Rootlayıp magisk ile banka uygulamalarından root gizlediğinizde bir sorun olmuyor hocam, uzun süredir kullanabiliyorum bu şekilde temassız ödeme.
buldum ekran görüntüsünü aynen bu şekilde Görünüyordu kardeşim

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-11-01-08-28-44-723_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2023-11-01-08-28-44-723_com.android.settings.jpg
    164,1 KB · Görüntüleme: 15
Oyla:

Toorop

F-Xiaomi
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ceyhun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
5

Sisteme kurdum fakat cikmiyir hocam
Hocam bende var fakat kartlara girmeye çalıştığımda önceki mesajlarımdan birisinde paylaştığım default olarak ayarlayın hatasını veriyor, listede de Mi Wallet yok. Ilginç bir çıkmazda cihaz :D romu parçalama uğraştırmasa tıslayankedi hocamızın bahsettiği vendor ve uygulamayı alıp deneyebilirim de uğraştırıyor. Yine de vaktim olursa denerim, uzun zamandır uğraşmadığım için vendor ayrı mı oluyordu super içinde mi onu bile hatırlamıyorum.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-11-08-07-19-19-344_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2023-11-08-07-19-19-344_com.android.settings.jpg
    198,1 KB · Görüntüleme: 13
Oyla:

tıslayankedi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MIUI Destek
Cihazım
POCO X3 PRO
Meslek
ROM Geliştiricisi
Konular
36
Hocam bende var fakat kartlara girmeye çalıştığımda önceki mesajlarımdan birisinde paylaştığım default olarak ayarlayın hatasını veriyor, listede de Mi Wallet yok. Ilginç bir çıkmazda cihaz :D romu parçalama uğraştırmasa tıslayankedi hocamızın bahsettiği vendor ve uygulamayı alıp deneyebilirim de uğraştırıyor. Yine de vaktim olursa denerim, uzun zamandır uğraşmadığım için vendor ayrı mı oluyordu super içinde mi onu bile hatırlamıyorum.
Vendoru NFC ile ödeme özelliği için öneriyorum bu arada. Açıklamayı unutmuşum hocam. Cihazdaki fiziksel sensörler vendor içinde olur.

Oyla:

mcaglarr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
note3pro
Konular
53
Ben kurduğumda çıkmadı ama belki bölgeyi çin yaparsam çıkar

Benim telefona sifir rom atmama rağmen personel kimlik kartımı yerleşik güvenli öge olarak saklamış cihaza yaklaştırınca okuyor en azından bunun silinmemesi hoşuma gitti 🙂

Oyla:

Toorop

F-Xiaomi
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ceyhun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
5
Vendoru NFC ile ödeme özelliği için öneriyorum bu arada. Açıklamayı unutmuşum hocam. Cihazdaki fiziksel sensörler vendor içinde olur.
Persist ile uğraştırmadığı sürece sorun yok hocam, açıklamanız için teşekkür ederim. Rom arıyordum zaten sorun olursa da en son modlu, onda da olmazsa temiz Çin sürümüne geçer denerim.

Oyla:
Üst Alt