Yardım Çin romunda ayarlara gömülü olan wallet uygulamasını aktif etmek mümkün mü?

mcaglarr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
note3pro
Konular
53
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
EU Miui 14.0.14.0 TMLCNXN
Telefon Modeli
K60 ultra
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar çin romunda ayarlara gömülü wallet uygulamasıyla şifresiz kartları telefona kaydedip kullanabiliyordum videosunu paylaştım şuan ki romumda eu rom aktif hale bir sekulde getirebilir miyim yardımcı olursanız çok sevinirim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-11-07-15-15-15-841_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2023-11-07-15-15-15-841_com.android.settings.jpg
    307,5 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:

mcaglarr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
note3pro
Konular
53
Hocam konuyla alakasız olacak ama bootloader kilidi açık iken bankalardan temassız ödeme yapabiliyor musun
Bunda bugün ayarladım ama mi9 bl açıktı yapıyordum sonucu deneyince yazarım

Oyla:

Toorop

F-Xiaomi
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ceyhun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
5
Dolapta mi band 5 nfc vardı satısta vardı ayrıca mi band 7 pro dada nfc var diye biliyorum çokçada satısı var, birde, mi band bölümüne de aktif etmek isteyenler için rehber ekledim ordan bakıp aktif hale getirebilirsin

Orj romda vardı kredi kartı için ayrı nfcli kartlar için ayrı 2 uygulama var wallet uygulaması içinde defultu nfc dende yapılabilir ordan dadenedin mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Api magisk olmadan yukleyebiliyor muyuz

Hemen bakıyım hocam artık bulabilsem de bir NFCli band kurtulsam, rehberinize de bakacağım hemen, çok teşekkür ederim. Smart Cards diye bir uygulamasını ekliyor fakat onda da bu uyarıyı veriyor ve kart eklenmiyor. Ayarlardan baktığımda da göremiyorum Mi Wallet seçeneğini, rom ile alakalı olabilir diye yarın Çin tabanlı rom deneyeceğim bakalım.
Magisk olmadan yükleniyor ve uygulama açılıyor fakat ben garanti olsun diye priv-app içerisine atıyorum, iki şekilde de aynı sorun var, Mi Wallet default seçmem gereken NFC seçeneklerinde Mi Wallet yok.

Hocam konuyla alakasız olacak ama bootloader kilidi açık iken bankalardan temassız ödeme yapabiliyor musun
Rootlayıp magisk ile banka uygulamalarından root gizlediğinizde bir sorun olmuyor hocam, uzun süredir kullanabiliyorum bu şekilde temassız ödeme.

Oyla:

mcaglarr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
note3pro
Konular
53
Hemen bakıyım hocam artık bulabilsem de bir NFCli band kurtulsam, rehberinize de bakacağım hemen, çok teşekkür ederim. Smart Cards diye bir uygulamasını ekliyor fakat onda da bu uyarıyı veriyor ve kart eklenmiyor. Ayarlardan baktığımda da göremiyorum Mi Wallet seçeneğini, rom ile alakalı olabilir diye yarın Çin tabanlı rom deneyeceğim bakalım.
Magisk olmadan yükleniyor ve uygulama açılıyor fakat ben garanti olsun diye priv-app içerisine atıyorum, iki şekilde de aynı sorun var, Mi Wallet default seçmem gereken NFC seçeneklerinde Mi Wallet yok.

Rootlayıp magisk ile banka uygulamalarından root gizlediğinizde bir sorun olmuyor hocam, uzun süredir kullanabiliyorum bu şekilde temassız ödeme.
Sende bana apisi varsa göndersen venasıl yükleniyor bi anlatsan olur mu

Oyla:

Fatihmy8

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Note 9s
Konular
18
Root varmı gizli mi
Root var gizli SafetyNet fix de yaptım ama çalışmıyor

Oyla:

Toorop

F-Xiaomi
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ceyhun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
5
Sende bana apisi varsa göndersen venasıl yükleniyor bi anlatsan olur mu
Hocam dosyayı system/priv-app içerisine atıp telefonu yeniden başlatın. Dosyayı attığınız yere girerek tekrar kurun, güncellesin mi diyecek güncelleyin sonrasında deneyebilirsiniz. Root yoksa direk kurabilirsiniz, bende iki şekilde de nfc ayarlarına gelmiyor belirttiğim gibi.

Root var gizli SafetyNet fix de yaptım ama çalışmıyor

Banka uygulamasını denylist içerisinde ekli mi? Ziraat normal kullanımda uyarı vermiyor güvenlik ile ilgili fakat temassız ödeme denemedim, vaktim olduğunda deneyim.

Oyla:

tıslayankedi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MIUI Destek
Cihazım
POCO X3 PRO
Meslek
ROM Geliştiricisi
Konular
36
Hocam selam, çin romundan mi wallet ve vendor kısmını alıp bu roma dahil ederseniz çalışma ihtimali var

Oyla:

Fatihmy8

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Note 9s
Konular
18
Hocam dosyayı system/priv-app içerisine atıp telefonu yeniden başlatın. Dosyayı attığınız yere girerek tekrar kurun, güncellesin mi diyecek güncelleyin sonrasında deneyebilirsiniz. Root yoksa direk kurabilirsiniz, bende iki şekilde de nfc ayarlarına gelmiyor belirttiğim gibi.

Banka uygulamasını denylist içerisinde ekli mi? Ziraat normal kullanımda uyarı vermiyor güvenlik ile ilgili fakat temassız ödeme denemedim, vaktim olduğunda deneyim.
Hocam ziraate girdiğimde uyarı vermiyor büyük ihtimalle bootloader açık olduğu için sistem icinde nfcde güvenlik hatası var gibi bootloader spof indirdim onunla bootloaderin kilidinin açık olduğunu gizliyorum fakat bi türlü kullanamıyorum

Oyla:

mcaglarr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
note3pro
Konular
53

Bulamadım sistem dosyasını neyi yanlış yapıyorum acaba

Hocam selam, çin romundan mi wallet ve vendor kısmını alıp bu roma dahil ederseniz çalışma ihtimali var
Ustad küçük bir tarifte bulunsanda bi denesek:)

Oyla:
Üst Alt