Yardım Çin romunda ayarlara gömülü olan wallet uygulamasını aktif etmek mümkün mü?

mcaglarr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
note3pro
Konular
53
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
EU Miui 14.0.14.0 TMLCNXN
Telefon Modeli
K60 ultra
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar çin romunda ayarlara gömülü wallet uygulamasıyla şifresiz kartları telefona kaydedip kullanabiliyordum videosunu paylaştım şuan ki romumda eu rom aktif hale bir sekulde getirebilir miyim yardımcı olursanız çok sevinirim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-11-07-15-15-15-841_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2023-11-07-15-15-15-841_com.android.settings.jpg
    307,5 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
NFC ile rfid cihazlarda geçerli oluyor diyebiliriz o zaman

Oyla:

mcaglarr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
note3pro
Konular
53
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
NFC ile rfid cihazlarda geçerli oluyor diyebiliriz o zaman
Aynen öyle kardeşim bayıldım o özelliğe biliyorsun normalde rootlu ve paralı olan nfc emulator pro programı gerekli ama bu özellik sayesinde butun aracılari ortadan ortadan kaldırıyor

Oyla:

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
Aynen öyle kardeşim bayıldım o özelliğe biliyorsun normalde rootlu ve paralı olan nfc emulator pro programı gerekli ama bu özellik sayesinde butun aracılari ortadan ortadan kaldırıyor
Acaba otobüs kartları da çalışır mı NFC algılıyor sonuçta

Oyla:

mcaglarr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
note3pro
Konular
53
Acaba otobüs kartları da çalışır mı NFC algılıyor sonuçta
Onlar şifreli olmaz diye denemedim ama nerden biliyorum diye sorarsanız mi band 5 nfc kullanıyorum ordan biliyorum 🙂

Oyla:

Toorop

F-Xiaomi
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ceyhun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
5
Çin tabanlı olduğu söylenen modlu romda bile aktif edemedim bunu, tüm romlarda bölge Çin seçili fakat kart ekleme kısmında Mi Wallet default olarak seçilmelidir uyarısı veriyor, ayarlarında seçilecek Mi Wallet yok. Root ile card emulator kullanıyorum zaten fakat eski telefonumla kullanabildiğim bir okuyucuda şuan kullandığım telefonumla kullanamıyorum. Bazı yerlerde çalışıyor sadece, çip farkından yapıyordur belki bilmiyorum. Sadece bu özellik ile deneyebilirsem belki diye farklı romlar denedim fakat uygulama çalışsa da kart eklerken default seçilmediği için kart eklenmiyor. Sanırım sadece orjinal Çin romlarda çalışıyor. İlginç şekilde şuanki romda GPay de listeye gelmiyor aynı yerde. Yarın farklı bir Çin roma geçeceğim, onda da olmazsa kendi Çin romunda deneyeceğim. EU için maalesef farklı 2 model telefonda da aynı durumu yaşıyorum. Mi Band 6 Çin NFC modelini araştırdım bunun için uzun bir süre, foruma da alış konusu açtım fakat maalesef burada bulmak mümkün değil, getirtmek ile de uğraşamıyorum iş yüzünden şehir dışında olabiliyorum ve malum kargoların Çin'den ne zaman geleceği belli olmuyor.

Oyla:

Toorop

F-Xiaomi
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ceyhun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
5
Mevcut system appini eu ya yüklerseniz teorik olarak mümkün
O şekilde de NFC ayarlarına Mi Wallet gelmiyor hocam sizden hemen önce yazdığım mesajda belirttiğim gibi, aynı anda yazmış da olabiliriz. Rom arıyordum zaten bu konu vesile oldu, yedekleri yapıp biraz gezintiye çıkalım.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-11-07-15-44-24-143_com.mipay.wallet.jpg
    Screenshot_2023-11-07-15-44-24-143_com.mipay.wallet.jpg
    302,7 KB · Görüntüleme: 18
  • Screenshot_2023-11-07-15-44-37-260_com.miui.tsmclient.jpg
    Screenshot_2023-11-07-15-44-37-260_com.miui.tsmclient.jpg
    144,7 KB · Görüntüleme: 18
  • Screenshot_2023-11-07-15-43-43-551_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2023-11-07-15-43-43-551_com.android.settings.jpg
    197 KB · Görüntüleme: 15
  • Screenshot_2023-11-07-15-43-48-784_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2023-11-07-15-43-48-784_com.android.settings.jpg
    216,6 KB · Görüntüleme: 18
Oyla:

mcaglarr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
note3pro
Konular
53
Çin tabanlı olduğu söylenen modlu romda bile aktif edemedim bunu, tüm romlarda bölge Çin seçili fakat kart ekleme kısmında Mi Wallet default olarak seçilmelidir uyarısı veriyor, ayarlarında seçilecek Mi Wallet yok. Root ile card emulator kullanıyorum zaten fakat eski telefonumla kullanabildiğim bir okuyucuda şuan kullandığım telefonumla kullanamıyorum. Bazı yerlerde çalışıyor sadece, çip farkından yapıyordur belki bilmiyorum. Sadece bu özellik ile deneyebilirsem belki diye farklı romlar denedim fakat uygulama çalışsa da kart eklerken default seçilmediği için kart eklenmiyor. Sanırım sadece orjinal Çin romlarda çalışıyor. İlginç şekilde şuanki romda GPay de listeye gelmiyor aynı yerde. Yarın farklı bir Çin roma geçeceğim, onda da olmazsa kendi Çin romunda deneyeceğim. EU için maalesef farklı 2 model telefonda da aynı durumu yaşıyorum. Mi Band 6 Çin NFC modelini araştırdım bunun için uzun bir süre, foruma da alış konusu açtım fakat maalesef burada bulmak mümkün değil, getirtmek ile de uğraşamıyorum iş yüzünden şehir dışında olabiliyorum ve malum kargoların Çin'den ne zaman geleceği belli olmuyor.
Dolapta mi band 5 nfc vardı satısta vardı ayrıca mi band 7 pro dada nfc var diye biliyorum çokçada satısı var, birde, mi band bölümüne de aktif etmek isteyenler için rehber ekledim ordan bakıp aktif hale getirebilirsin

Orj romda vardı kredi kartı için ayrı nfcli kartlar için ayrı 2 uygulama var wallet uygulaması içinde defultu nfc dende yapılabilir ordan dadenedin mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O şekilde de NFC ayarlarına Mi Wallet gelmiyor hocam sizden hemen önce yazdığım mesajda belirttiğim gibi, aynı anda yazmış da olabiliriz. Rom arıyordum zaten bu konu vesile oldu, yedekleri yapıp biraz gezintiye çıkalım.
Api magisk olmadan yukleyebiliyor muyuz

Son düzenleme:
Oyla:

Fatihmy8

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Note 9s
Konular
18
Hocam konuyla alakasız olacak ama bootloader kilidi açık iken bankalardan temassız ödeme yapabiliyor musun

Oyla:
Üst Alt