Artık bu yöntem Çin beta da çalışmıyor hocam root şartiyi ünler redmi note 8 telefon var çinde google play storeyi dedğiniz gibi kurdum fakat uygulamaya basınca açılmıyor kapanıyor hemen sorun ne olabilir ?
bu kadar basit ve dogru yolu anlatanı gormedim tesekkurler emegine saglıkMerhaba arkadaşlar;
Çin romlu Xiaomi telefonlarınıza Google Play yüklemesini kısa ve sade bir biçimde anlatmak istedim. Aşağıdaki yönergeleri harfiyen uyguladığınız taktirde artık sizinde Google Play marketiniz olacak
Başlayalım.
1- Aşağıdaki vermiş olduğum "Google-Installer.apk" dosyasını indirip telefonumuza atıyoruz.
2- Apk dosyasına tıklayıp normal kuruluma geçiyoruz. (Size bilinmeyen kaynaklardan yükleme izni isteyecek mutlaka izin verin "Allow from this source"
3 - Artık yükleme işlemi başlamış olacak, gelen tüm uyarılara "Done ve İnstall" yapın.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
4- İşlem bittikten sonra sizden "Gmail" hesabınızı isteyecek, bundan sonrasını biliyoruz artık.
Güle güle kullanın
Hocam MIUI 13 - Android 12 cihazım var. Sorunsuz yükleniyor fakat Google Play Store'a tıkladığım zaman açmıyor,geri atıyor.Denemedik hocam, siz deneyerek geri dönüş yapabilirsiniz
Mi max 3 6 ya 128 gb var bende xin rom 12.5 miui var üstünde. Dediklerini yaptım ancak çalışmadi yardımcı olabilicek birileri varni acabaMerhaba arkadaşlar;
Çin romlu Xiaomi telefonlarınıza Google Play yüklemesini kısa ve sade bir biçimde anlatmak istedim. Aşağıdaki yönergeleri harfiyen uyguladığınız taktirde artık sizinde Google Play marketiniz olacak
Başlayalım.
1- Aşağıdaki vermiş olduğum "Google-Installer.apk" dosyasını indirip telefonumuza atıyoruz.
2- Apk dosyasına tıklayıp normal kuruluma geçiyoruz. (Size bilinmeyen kaynaklardan yükleme izni isteyecek mutlaka izin verin "Allow from this source"
3 - Artık yükleme işlemi başlamış olacak, gelen tüm uyarılara "Done ve İnstall" yapın.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
4- İşlem bittikten sonra sizden "Gmail" hesabınızı isteyecek, bundan sonrasını biliyoruz artık.
Güle güle kullanın
Konu başına yeni sürüm eklendi hocam deneyebilirsiniz.Mi max 3 6 ya 128 gb var bende xin rom 12.5 miui var üstünde. Dediklerini yaptım ancak çalışmadi yardımcı olabilicek birileri varni acaba