Yardım Cin Roma Kurdum TWRP Kurdum EU Roma gecemiyorum

oguzakat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi 8 ES
Konular
2
arkadaslar cin rom kurdum fakat twrp ile eu roma nasil gecebilirim twrp guncelleyemiyorum tekrar acilmiyor twrp nasil cozebilirim cok kotu artik kafam almiyor

Ek olarak telefona eu rom yukleyip artik turkcelestirmek istiyorum fakat yukledigim anda telefon yeniden baslatinca fastboottan basliyor

Mturkmen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
M
Cihazım
Mi8
Konular
2
Her romun twrp versiyonu farklı

Adımları adım adım yapmıyorsunuz ,

Yüklerken mi flash ile yüklenmesi gerekli fastboot modun da clear all ( clear all and lock seçmeyin kesinlikle ) seçili olarak geçiş yapılması gereklidir.
Costum roma geçmek için ise , Reiwa Tooldan 1102 twrp kurup geçe bilirsiniz , Format data yapılmalıdır ve çıkan uyarıya yes yazdıktan sonra tüm sistem silinecektir.Daha sonra wipe ve restart recovery yaptık dan sonra istediğiniz roma geçe bilirsiniz ,
Aynen öyle. Kız arkadaşıma MIUI 11 yükletene kadar göbeğim çatladı

Oyla:

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Rom açısından.

Rom sürüm düşürme olarak demek istedin sanırım format data yapmalısıniz ondan sonra geçe bilirsiniz yada ,

standart fastbootdan çıkma işlemlerini yaparak geçe bilirsiniz

Son düzenleme:
Oyla:

zack06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Meslek
Bilgisayar
Konular
2
Arkadaşlar bana da bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz acaba?

Daha önce telefonda en son çıkan EU beta rom yüklüydü 20.12 mi ne ondan sonra xiaomi.eu_multi_MI8SE_V11.0.3.0.PEBCNXM_v11-9 bunu yüklemek istedim malesef fastboot ekranında kaldı. Flashtoll ile çin romunu flashladım telefon açıldı 11.03 versiyonu ile sonra 1227 sanırım bu koda ait twrp yükledim tool yükleme aracı ile twrp ekranı geldi sonra telefona xiaomi.eu_multi_MI8SE_V11.0.3.0.PEBCNXM_v11-9 romunu atarak ( format işlemlerini yapıp ) romu yüklüyorum ama malesef telefon açılırken tekrar fastboot ekranına geçiyor. Yine aynı döngü şeklinde flashlama yapmam gerekiyor telefonun açılması için. Acaba nerede yanlış yapıyorum rica etsem yardımcı olabilir misiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sanırım kimse okumuyor hep aynı şeyler yazıldığı için neyse sağlık olsun

Son düzenleme:
Oyla:

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Arkadaşlar bana da bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz acaba?

Daha önce telefonda en son çıkan EU beta rom yüklüydü 20.12 mi ne ondan sonra xiaomi.eu_multi_MI8SE_V11.0.3.0.PEBCNXM_v11-9 bunu yüklemek istedim malesef fastboot ekranında kaldı. Flashtoll ile çin romunu flashladım telefon açıldı 11.03 versiyonu ile sonra 1227 sanırım bu koda ait twrp yükledim tool yükleme aracı ile twrp ekranı geldi sonra telefona xiaomi.eu_multi_MI8SE_V11.0.3.0.PEBCNXM_v11-9 romunu atarak ( format işlemlerini yapıp ) romu yüklüyorum ama malesef telefon açılırken tekrar fastboot ekranına geçiyor. Yine aynı döngü şeklinde flashlama yapmam gerekiyor telefonun açılması için. Acaba nerede yanlış yapıyorum rica etsem yardımcı olabilir misiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sanırım kimse okumuyor hep aynı şeyler yazıldığı için neyse sağlık olsun
  • Aşağıdaki işlem basamaklarını dikkatlice okuyun ve buna göre işlem yapın.
    Sanıyorum bu durumda istediğinizi gerçekleştirebileceksiniz.

Telefonunuza ait TWRP'yi telefonunuza kurulumunu yapın.

Bunun yanında acele de etmeyin, bu yazdıklarımı başka yerlerden test/sağlama yapın.
    Bunu okuyacak arkadaşlardan farklı önerilerde bulunacaklar da olabilir, onları da dinleyin.
    Çünkü, size zarar verecek bir öneride bulunmak istemeyeceğim gibi, hatalı bir işlem yapmanıza sebep te olmak istemem.
    Sonuçta, her arkadaş yaptığı önerilerin altına SORUMLULUK BİZE AİT DEĞİLDİR diye de not düşüyor.

Magisk 19.4 uygulaması ile telefonunuza ait olan ROM'u bilgisayarınıza yükleyin(Rom'un telefonunuza ait olmasına dikkat edin)

1. Rom kurulurken verileriniz silinecek MUTLAKA yedek alın.
    2. Telefonunuz açılırken veya çalışırken kullanılan tüm şifreleri iptal edin(Desen, parmak izi vs.)
    3. Telefonu GÜÇ + SES artırma ya basarak TWRP ekranına getirin.
    4. Wipe> Format Data > ve gelen ekrana YES yazarak format atıp TWRP ekranına gelmesini bekleyin.
    5. Ardından Reboot>Recovery denilerek telefonun kapanıp tekrar TWRP ekranına gelmesini bekleyin.
    6. Yüklemek istediğiniz ROM ile Magisk dosyasını telefonun hafızasına atın(Download gibi).
    Twrp içerisinden bağla seçeneğinden MTP’yi etkinleştirip bilgisayara bağlayın ve romu telefonun içerisindeki DOWNLOAD veya başka bir klasöre atın ve yeniden yükleyin.
    7. TWRP ekranında INSTALL(Yükle) kısmından ROM dosyasını seçerek yüklenmesini sağlayın ve ardından Reboot Recovery çalıştırın.
    8. Ardından da magisk dosyasını aynı şekilde yükleyin.
  • Ardından Reboot System ‘i çalıştırın.
    Sistematik olarak arka planda yapılan işlemler nedeniyle telefonun ilk açılışı biraz uzun sürebilir(10 dakika gibi) .

NOT: Rom atarken veya rom yükleme bittikten sonra ekrana çıkan bilgilere veya sistem mesajlarına dikkat edin, hatalı durumda genellikle uyarı veriliyor.
    Eğer TWRP veya ROM hatalı ise hata mesajı verme ihtimali çok yüksek.

Oyla:

zack06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Meslek
Bilgisayar
Konular
2
  • Aşağıdaki işlem basamaklarını dikkatlice okuyun ve buna göre işlem yapın.
    Sanıyorum bu durumda istediğinizi gerçekleştirebileceksiniz.

Telefonunuza ait TWRP'yi telefonunuza kurulumunu yapın.

Bunun yanında acele de etmeyin, bu yazdıklarımı başka yerlerden test/sağlama yapın.
    Bunu okuyacak arkadaşlardan farklı önerilerde bulunacaklar da olabilir, onları da dinleyin.
    Çünkü, size zarar verecek bir öneride bulunmak istemeyeceğim gibi, hatalı bir işlem yapmanıza sebep te olmak istemem.
    Sonuçta, her arkadaş yaptığı önerilerin altına SORUMLULUK BİZE AİT DEĞİLDİR diye de not düşüyor.

Magisk 19.4 uygulaması ile telefonunuza ait olan ROM'u bilgisayarınıza yükleyin(Rom'un telefonunuza ait olmasına dikkat edin)

1. Rom kurulurken verileriniz silinecek MUTLAKA yedek alın.
    2. Telefonunuz açılırken veya çalışırken kullanılan tüm şifreleri iptal edin(Desen, parmak izi vs.)
    3. Telefonu GÜÇ + SES artırma ya basarak TWRP ekranına getirin.
    4. Wipe> Format Data > ve gelen ekrana YES yazarak format atıp TWRP ekranına gelmesini bekleyin.
    5. Ardından Reboot>Recovery denilerek telefonun kapanıp tekrar TWRP ekranına gelmesini bekleyin.
    6. Yüklemek istediğiniz ROM ile Magisk dosyasını telefonun hafızasına atın(Download gibi).
    Twrp içerisinden bağla seçeneğinden MTP’yi etkinleştirip bilgisayara bağlayın ve romu telefonun içerisindeki DOWNLOAD veya başka bir klasöre atın ve yeniden yükleyin.
    7. TWRP ekranında INSTALL(Yükle) kısmından ROM dosyasını seçerek yüklenmesini sağlayın ve ardından Reboot Recovery çalıştırın.
    8. Ardından da magisk dosyasını aynı şekilde yükleyin.
  • Ardından Reboot System ‘i çalıştırın.
    Sistematik olarak arka planda yapılan işlemler nedeniyle telefonun ilk açılışı biraz uzun sürebilir(10 dakika gibi) .

NOT: Rom atarken veya rom yükleme bittikten sonra ekrana çıkan bilgilere veya sistem mesajlarına dikkat edin, hatalı durumda genellikle uyarı veriliyor.
    Eğer TWRP veya ROM hatalı ise hata mesajı verme ihtimali çok yüksek.
Dostum teşekkür ederim açıklama için yapmaya çalışacağım tek sorun magisk nasıl telefona atacağım ve nasıl indireceğim o olayı bilmiyorum umarım halledebilirim. Teşekkür ederim

Oyla:

zack06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Meslek
Bilgisayar
Konular
2
Olmadı ya neyse artık çin romu ve ingilizce kullanacağız artık yardımlar için teşekkür ederim

Oyla:
Üst Alt