Yardım Cin Roma Kurdum TWRP Kurdum EU Roma gecemiyorum

oguzakat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi 8 ES
Konular
2
arkadaslar cin rom kurdum fakat twrp ile eu roma nasil gecebilirim twrp guncelleyemiyorum tekrar acilmiyor twrp nasil cozebilirim cok kotu artik kafam almiyor

Ek olarak telefona eu rom yukleyip artik turkcelestirmek istiyorum fakat yukledigim anda telefon yeniden baslatinca fastboottan basliyor

oguzakat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi 8 ES
Konular
2
Hocam, tam olarak rom veya twrp kurarken neler yaptığınızı adım adım yazarsanız, nerelerde yanlış yaptığınıza bakılır ve ona göre daha doğru ve hatasız yardım yapılır.

1. Adim Cin Romunu Fastboot Ile Kuruyorum Telefon Aciliyor Telefonu Dogrulayip Kurmadan Cikis Yapiyorum Tekrar Fastboota Aliyorum
2. Adim TWRP 1102 Surumunu Kuruyorum TWRP de aciliyor sikinti yok ama benim eu surumu yuklemem lazim telefonu turkce kullanmak icin bunun icin twrp guncellemem lazim fakat guncelleyemiyorum fastboot ekranina atiyor arkadaslar.

Fastboottan bir turlu cikamiyorum her adim sonunda oraya atiyor turkce rom yapmam lazim 6 saaattir ugrasiyorum yapamadim demekki ben hata yapiyorum yardimci olursaniz cok sevinirim.

Oyla:

OyunClash

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Oyun Clash
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
15
1. Adim Cin Romunu Fastboot Ile Kuruyorum Telefon Aciliyor Telefonu Dogrulayip Kurmadan Cikis Yapiyorum Tekrar Fastboota Aliyorum
2. Adim TWRP 1102 Surumunu Kuruyorum TWRP de aciliyor sikinti yok ama benim eu surumu yuklemem lazim telefonu turkce kullanmak icin bunun icin twrp guncellemem lazim fakat guncelleyemiyorum fastboot ekranina atiyor arkadaslar.

Fastboottan bir turlu cikamiyorum her adim sonunda oraya atiyor turkce rom yapmam lazim 6 saaattir ugrasiyorum yapamadim demekki ben hata yapiyorum yardimci olursaniz cok sevinirim.
İlk romu kurup sonra telefonu yeniden başlatmadan TWRP'yi güncellemeniz gerekiyor.

Oyla:

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Aşağıdaki konuya göre işlem yapabilirsiniz.
Yalnız önerilen şeyleri dikkatlice okumanızda yarar var.
Sanırım bu size yardımcı olur.
Eğer bu uygulama ile yapılmaz ise MiFlash ile denemenizde yarar var.

Oyla:

Mturkmen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
M
Cihazım
Mi8
Konular
2
Eu MIUI 10 romu kurup (cihazın açılmasına gerek yok) android 9 için olan twrpyi yükleyin . Sonra MIUI 11i eu romu flashlayin. Sonra android 10 için olan twrpyi yükleyin . Sorun çözülecek.

Oyla:

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Hocam bunu kurduktan sonra fastboota atiyor ekran herhalde twrp surumunden kaynaklaniyor

Her romun twrp versiyonu farklı

Adımları adım adım yapmıyorsunuz ,

Yüklerken mi flash ile yüklenmesi gerekli fastboot modun da clear all ( clear all and lock seçmeyin kesinlikle ) seçili olarak geçiş yapılması gereklidir.
Costum roma geçmek için ise , Reiwa Tooldan 1102 twrp kurup geçe bilirsiniz , Format data yapılmalıdır ve çıkan uyarıya yes yazdıktan sonra tüm sistem silinecektir.Daha sonra wipe ve restart recovery yaptık dan sonra istediğiniz roma geçe bilirsiniz ,

Oyla:
Üst Alt