Yardım Cihazımı Açtığımda parmak izi çalışmıyor

Darn1907

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Anıl
Cihazım
Pocophone F1
Konular
1
Merhaba arkadaşlar.
Mi5S 32/4 cihazım kapatıp açtığımda parmak izi okumuyor. Belirli bir süre ekran açık kullandıktan sonra denediğimde sıkıntısız çalışıyor. Telefonu kapatıp açtığımda yeniden aynı döngüye giriyor.( İlk açılışta desen girmek gerektiğini biliyorum.) Ne gibi bir yol izlemem gerekiyor yardımcı olur musunuz?

plaintiger

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emir
Cihazım
mi9 t pro
Konular
50
yapılan yorumlara şaşıp kalmamak elde değil :) ne garantisinden bahsediyorsunuz.ilk açılışta parmak izi tanımaz bu bir sorun değil olması gereken bişey.zaten tanırsa garantiye yollayabilirsiniz.

Oyla:

Darn1907

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Anıl
Cihazım
Pocophone F1
Konular
1
yapılan yorumlara şaşıp kalmamak elde değil :) ne garantisinden bahsediyorsunuz.ilk açılışta parmak izi tanımaz bu bir sorun değil olması gereken bişey.zaten tanırsa garantiye yollayabilirsiniz.
Parantez içindeki ifadeyi okumadan yorum yapmışsınız. Böyle yorum yapmayın diye onu belirttim. Ama hala okuma alışkanlığımız zayıf.

Oyla:

etemkaandelibas

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Etem Kaan
Cihazım
Mi 5s 64gb
Konular
3
Bende 64gb lik versiyon var. Sadece ilk açtığımda şifre istiyor sonrasında parmak izi. Sanırsam yazılımsal bir sorun değil.

Oyla:

Darn1907

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Anıl
Cihazım
Pocophone F1
Konular
1
Yok mu arkadaşlar bir fikri, bildiği olan? Durum hala aynı,donanımsal olduğunu düşünmüyorum.

Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Yok mu arkadaşlar bir fikri, bildiği olan? Durum hala aynı,donanımsal olduğunu düşünmüyorum.
Hocam bende mi5s kullanıcısı olarak parmak izinden dolayı telefondan soğumaya başlamıştım ki şu an global beta rom telefonla aramı düzeltti parmak izi sorunsuz çalışıyor çok şükür.

Oyla:

kestal

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
kestal
Cihazım
Xoami Mi 5
Konular
1
Bende telefonu alalı beri ekran simge olan şifreyi kullanmıyorum. Sürekli olarak parmak izini kullanıyorum sonra sonra tekleme veya bozulma durumu olur mu acaba?

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt