Yardım Cihaz Resmi ROM'u Kabul Etmiyor

umit35izm

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ümit
Cihazım
Redmi Note 2
Konular
5
Redmi Note 10 pro dan başka şu an Türkiye'de garantili olarak satılan en pahalı telefonu olan mi 11'de var bizde.

İnanır mısınız çok da fark yok sıkıntılar açısından. Donanımı koymuş içine, yazılımı salmış çayıra Mevla'm kayıra...

ErenEksen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Poco X3 GT
Konular
8
adresinden indirmiş olduğum resmi romları cihaz kabul etmiyor. Resmi olmayan rom yüklenemez diye hata veriyor. Halbuki resmi rom? bunun çözümü nedir?
Merhabalar hocam kullandığınız ROM'a güncelleme gelir ise size de gelecektir? İndirdiğiniz rom muhtemelen sizin kullandığınız romdan farklı bir rom Güncelleme paketi yükleme sekmesinden böyle bir işlemde bulunamazsınız, yalnızca kullandığınız Türkiye romuna ya da Global roma sürümün çıkmasını beklemeniz gerekmekte.

yusufk122

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yusuf
Cihazım
redminote 10pro
Konular
26
Redmi Note 10 pro dan başka şu an Türkiye'de garantili olarak satılan en pahalı telefonu olan mi 11'de var bizde.

İnanır mısınız çok da fark yok sıkıntılar açısından. Donanımı koymuş içine, yazılımı salmış çayıra Mevla'm kayıra...
Aynen öyle. Destek yok. Sorun olduğunda muhattap yok. Sorunlarla kimse ilgilemmiyor.

Üst Alt