- Adım
- yusuf
- Cihazım
- redminote 10pro
- Konular
- 26
Bende onu yapmak istiyorum. Üst sürüme geçmek istiyorum xiaomi müsaade etmiyor. Pişman oldum xiaomi aldığıma.
Emin misin hocam? Son güncelleme yedi bitirdi bataryayı... 3 saat ekran süresi alıyorum ben. Yakınlık sensöründen bahsetmiyorum bile...Tr romlar genelde stabil ve hatasız
İşin garip ve kötü tarafı xiaominin türkiyede desteği yok. Saldım çayıra mevlam kayıra. Samsunga can kurban. Aldığıma pişman oldum. Şimdi de gelen bildirimlere tıkladığımda uygulamaları açmıyor. Tam anlamıyla rezillik. Bu kadar beceriksiz bir işletim sistemi ve bug görmedim.Benzer sıkıntılar yaşıyoruz ve bende bu durumdan çok şikayetçiyim. Son güncellemeden sonra telefon şarj konusunda acayip saçmaladı, 3 saat ekran süresi ile şarj bitiyor hem de yarı ışıkta olmasına rağmen.
Yaklaşık 7 yıldır xiaomi kullanıyorum ve bu saçmalığı son zamanlarda yaptılar.
Ayrıca bir saçmalık Türkiye'de hem TR Rom hem de Global Rom satılıyor.
Madem ülkeye göre hareket ediyorsun o zaman Türkiye'ye neden global rom veriyorsun...
Forumdan anladığım kadarıyla Türkiye Romunu kullanan pek fazla kişi yok, kullanan ve şikayet eden az olunca doğal olarak yeni güncelleme de gelmiyor.
Arkadaş demiş ya Rom versiyonlarındaki rakamlara takılma diye, şunu hesap etmiyor; global romu kullanan belki yüzbinlerce insan var ama Türkiye romunu kullanan kaç kişi?
Doğal olarak global romda hatalar çabuk düzeltiliyor ama bizim roma bakan yok.
Sanırım yakınlık sensörünü yapamadılar. Olduğu kadar deyip böylece saldılar piyasaya.Emin misin hocam? Son güncelleme yedi bitirdi bataryayı... 3 saat ekran süresi alıyorum ben. Yakınlık sensöründen bahsetmiyorum bile...
Sürekli yeni cihaz çıkarma peşindeler. Ama çıkardıkları cihazların geri dönüşleri ile ilgilenmiyorlar ve destek sağlamıyorlar. Hatasız xiaomi cihazı yok sanırım. Hatalar gün geçtikçe çoğalıyor ve kimse bu hatalarla ilgilenmiyor. Sanırım cihazlar kapanacak bu romlar yüzünden o zaman ilgilenecekler.Türkiyede güncelleme bölgesi, illa ki düzeltmeler ve yenilikler gelecektir biraz beklemek lazım ama netice de son kullanıcı beklemez herkes haklı kendine göre. O kadar model piyasada ki artık romlar patladı hepsinde sorunlar var en iyisi yine sanırım başka markalara geçmek Xiaomi bende de bitmek üzere ama bakalım belki toplarlar son güncellemeler ile bizim ne düşündüğümüzü onlarda biliyor neticede