Yardım China rom yüklemek istiyorum

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Karalı v10.3.5.0
Telefon Modeli
Redmi note 8
Bootloader Kilidi
Açık
Öncelikle iyi akşamlar.Telefonum redmi note 8 global kararlı miui 10.3.5.0 yüklü.China roma geçmek istiyorum ama bazı tereddütlerim var.China romda google servisleri yüklü olmuyor diyorlar hadi onu es geçtim anladım.Ama google play de mi olmuyor.Biri bilgilendirebilir mi lütfen aralarında ki farklar neler ?

aliefe_1963

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali efe
Cihazım
Mi 8
Konular
20
EU ROM'da sadece Google Play ve Play servisleri yüklü geliyor yani haritalar, gmail, drive vs. uygulamaları kendin Play Store'dan yüklüyorsun dilersen Endonezya ROM yükleyebilirsin annemde Global var Android 10 çıktığı zaman Endonezya ROM kuracam ona
Hayır yanlış biliyor olabilirsiniz , gmail , drive , haritalar hepsi yüklü geliyor eu rom ile birlikte

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
158
Hocam iyi geceler. Kusura bakmayın 17 saat mesai yaptık sokağa çıkma yasağından dolayi. Çok geç katıldım duruma. Öncelikle; Skorpi hocam çok haklı benim tüm rom yükleme surecimde hep kendisine sorup ettim. Global rom ile telefon kullanmaya başladım, AOSP rom test ettim ve şu an Eu 20.3.26dayim.

Şiddetle EU tavsiye ediyorum kullanınca bir daha globale geçmezsiniz. Global romdan daha fazla ekran suresi alıyorsunuz, arayüzü daha kaliteli ve tam ekran hareketleri oldukça iyi çalışıyor.

Bu arada, EU romda Google uygulamaları geliyor fakat ben uygulamaları yönet kısmından bir çoğunu kaldırdım.

Redmi note 8 de nasıl olur bilmiyorum acaba batarya stabil mi olur . Hocam eu romla global arasında ne gibi fark var ? Google servisleri var mı yok mu ?

Oyla:

Toprak 58

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak
Cihazım
Mi 9 Lite
Meslek
Lise Öğrencisi
Konular
17
Hayır yanlış biliyor olabilirsiniz , gmail , drive , haritalar hepsi yüklü geliyor eu rom ile birlikte

Gelmiyor kardeşim denedim 2 kere EU ROM kurulumu yaptım sadece Google Play geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam iyi geceler. Kusura bakmayın 17 saat mesai yaptık sokağa çıkma yasağından dolayi. Çok geç katıldım duruma. Öncelikle; Skorpi hocam çok haklı benim tüm rom yükleme surecimde hep kendisine sorup ettim. Global rom ile telefon kullanmaya başladım, AOSP rom test ettim ve şu an Eu 20.3.26dayim.

Şiddetle EU tavsiye ediyorum kullanınca bir daha globale geçmezsiniz. Global romdan daha fazla ekran suresi alıyorsunuz, arayüzü daha kaliteli ve tam ekran hareketleri oldukça iyi çalışıyor.

Bu arada, EU romda Google uygulamaları geliyor fakat ben uygulamaları yönet kısmından bir çoğunu kaldırdım.
Ben Mi 9 Lite için EU ROM yükledim ama Google uygulamaları yüklü gelmedi buna ne diyeceksin? Sadece Google Play yüklü geldi ve Google uygulamalarını kendin yüklüyorsun

Oyla:

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
158
Hayır kardeşim bende Duo dahil bir çok Google uygulaması geldi ama kaldırma opsiyonu mevcut. (Google play gibi temel uygulamalar hariç.) En basit ornegi sana ekran görüntüsü ile kişileri atıyorum

Gelmiyor kardeşim denedim 2 kere EU ROM kurulumu yaptım sadece Google Play geliyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-05-09-00-30-12-121_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-05-09-00-30-12-121_com.miui.securitycenter.jpg
    155,2 KB · Görüntüleme: 27
Oyla:

Toprak 58

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak
Cihazım
Mi 9 Lite
Meslek
Lise Öğrencisi
Konular
17
Hayır kardeşim bende Duo dahil bir çok Google uygulaması geldi ama kaldırma opsiyonu mevcut. (Google play gibi temel uygulamalar hariç.) En basit ornegi sana ekran görüntüsü ile kişileri atıyorum
Peki o zaman bende neden yüklü gelmedi bunun açıklamasını yapar mısın? Madem ki yanlış düşündüğümü söylüyorsunuz bunu açıklarsınız gerekirse canlı yayın açıp format atarım yalancı olmadığımı görürsünüz :)

Oyla:

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
158
Kardeş siyaset mevzusu yapma sakin ol :D Bende direkt Google Play'den de çekmiş olabilir ama hiç globalde kullanmadığım uygulamalar karşıma çıktı. Ondan öyle söylüyorum:D

Peki o zaman bende neden yüklü gelmedi bunun açıklamasını yapar mısın? Madem ki yanlış düşündüğümü söylüyorsunuz bunu açıklarsınız gerekirse canlı yayın açıp format atarım yalancı olmadığımı görürsünüz :)

Oyla:

aliefe_1963

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali efe
Cihazım
Mi 8
Konular
20
Kardeş siyaset mevzusu yapma sakin ol :D Bende direkt Google Play'den de çekmiş olabilir ama hiç globalde kullanmadığım uygulamalar karşıma çıktı. Ondan öyle söylüyorum:D
Bende de aynı şekilde tüm Google uygulamaları geldi ilk kez kurduğumda , play store dan çekmiş olacağını sanmıyorum , bildiğim kadarıyla da Google uygulamalarının hepsi yüklü geliyor zaten . Ama yükleyecek arkadaş emin olmak isterse forum içersinde kendi telefonu ile ilgili olan eu rom konusunu bulup oraya bakabilir .

Oyla:

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Forum kurallarımız
2.2. Üslup : Kullanılan dilin saldırgan öğeler içermemesi ve üyelerin birbirlerine “siz” diyerek hitap etmesi esastır. Sizin için sorun olmayacak herhangi bir kelimenin, bir başkası için kırıcı olabileceğini düşünerek yazın. Sinirlerinize hâkim olamayacaksanız yazmayınız. Bir başka üyeye veya gruba hakaret/küfür edilmesi kabul edilebilir bir davranış değildir

Oyla:

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Eu rom da sadece google play geliyor diye biliyordum ama önemli değil nasıl olsa kaldırabiliyormuşuz.Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiden dolayı.Ve son olarakta ekran süreniz nasıl ss atabilir misiniz ?

Oyla:

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
158
Atayım hocam dilerseniz bugün (yani sabah) daha fazla aktif kullanacağım o zaman tam anlamıyla günlük bir ekran suresi cikarabilirim size. (Grafik dün geceden bu yanayi gösteriyor çünkü dün gece bu Roma geçtim.)

Eu rom da sadece google play geliyor diye biliyordum ama önemli değil nasıl olsa kaldırabiliyormuşuz.Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiden dolayı.Ve son olarakta ekran süreniz nasıl ss atabilir misiniz ?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-05-09-00-58-30-969_com.xiaomi.misettings.jpg
    Screenshot_2020-05-09-00-58-30-969_com.xiaomi.misettings.jpg
    291,7 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_2020-05-09-00-58-22-261_com.xiaomi.misettings.jpg
    Screenshot_2020-05-09-00-58-22-261_com.xiaomi.misettings.jpg
    202,6 KB · Görüntüleme: 25
Oyla:
Üst Alt