Yardım China rom yüklemek istiyorum

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Karalı v10.3.5.0
Telefon Modeli
Redmi note 8
Bootloader Kilidi
Açık
Öncelikle iyi akşamlar.Telefonum redmi note 8 global kararlı miui 10.3.5.0 yüklü.China roma geçmek istiyorum ama bazı tereddütlerim var.China romda google servisleri yüklü olmuyor diyorlar hadi onu es geçtim anladım.Ama google play de mi olmuyor.Biri bilgilendirebilir mi lütfen aralarında ki farklar neler ?

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
297
Öncelikle iyi akşamlar.Telefonum redmi note 8 global kararlı miui 10.3.5.0 yüklü.China roma geçmek istiyorum ama bazı tereddütlerim var.China romda google servisleri yüklü olmuyor diyorlar hadi onu es geçtim anladım.Ama google play de mi olmuyor.Biri bilgilendirebilir mi lütfen aralarında ki farklar neler ?
Bunları extradan yüklemek durumundasınız ama ben şahsen kesinlikle tavsiye etmem

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Oyla:

ProfAdam30

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Silinen hesa
Cihazım
Mi note 10 lite
Konular
2
Hocam bende redmi note 8 kullanıyorum china romu Türkçe dil desteği yok ve çok gereksiz uygulamarı var başka romlar deniyebilir siniz

Oyla:

aliefe_1963

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali efe
Cihazım
Mi 8
Konular
20
Evet , hiçbir Google uygulaması yüklü gelmiyor -play store dahil hepsi- , Çin'de kullanılan uygulamalar yüklü geliyor . Google uygulamalarını sonradan APK olarak kurabilirsin ama dil olarakta sadece çince ve İngilizce var .
Eğer çok çin romu kullanmak istiyorsan , çin romunun Google uygulamaları ile gelen ve diğer dillere yamalanmış hali olan EU ROM mevcut . Bu romu kullanabilirsin tavsiye ederim -bende mi8 için eu beta rom kullanıyorum- .

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
297
Sayın bsyldz hocam EU Beta 20.3.26 yükledi ve oldukça memnun kaldı....yeni güncelleme gelene kadar sizde yükleyebilirsiniz

Oyla:

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sayın bsyldz hocam EU Beta 20.3.26 yükledi ve oldukça memnun kaldı....yeni güncelleme gelene kadar sizde yükleyebilirsiniz

Hocam eu roma gelirsek o zaman mi room da devreye girer.Ama ben eu rom ile mi room arasındaki farkları pek bilmiyorum.Bataryayı nasıl harcıyorlar özellikleri nelerdir ?

Oyla:

Toprak 58

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak
Cihazım
Mi 9 Lite
Meslek
Lise Öğrencisi
Konular
17
Bende de Mi 9 Lite var EU ROM yükledim sorun varsa sorabilirsin detaylı şekilde yardımcı olabilirim

Oyla:

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende de Mi 9 Lite var EU ROM yükledim sorun varsa sorabilirsin detaylı şekilde yardımcı olabilirim
Redmi note 8 de nasıl olur bilmiyorum acaba batarya stabil mi olur . Hocam eu romla global arasında ne gibi fark var ? Google servisleri var mı yok mu ?

Oyla:

Toprak 58

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak
Cihazım
Mi 9 Lite
Meslek
Lise Öğrencisi
Konular
17
Redmi note 8 de nasıl olur bilmiyorum acaba batarya stabil mi olur . Hocam eu romla global arasında ne gibi fark var ? Google servisleri var mı yok mu ?
EU ROM'da sadece Google Play ve Play servisleri yüklü geliyor yani haritalar, gmail, drive vs. uygulamaları kendin Play Store'dan yüklüyorsun dilersen Endonezya ROM yükleyebilirsin annemde Global var Android 10 çıktığı zaman Endonezya ROM kuracam ona

Oyla:

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
EU ROM'da sadece Google Play ve Play servisleri yüklü geliyor yani haritalar, gmail, drive vs. uygulamaları kendin Play Store'dan yüklüyorsun dilersen Endonezya ROM yükleyebilirsin annemde Global var Android 10 çıktığı zaman Endonezya ROM kuracam ona
Endonezya nasıl peki hocam? Onda nasıl sadece google play mi var ?

Oyla:
Üst Alt